Onur abi igneada guzel dogayla ic ice 1-2 gun kalinir.Bir tane buyuk hotel var orasi guzel baya.Biz offroad ve ava gidiyorduk igneadaya ormanlara 😄
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Tatil planlari / Tavsiyeleri
Çöküş
X
-
Valla gitmedim ama kötüleyende görmedim hiç.
Yalnız Bozcaada yada Erikli'yi tavsiye ederim Onur.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Haftasonu kaçamağı İcin İstanbul'a yakın biryerler arıyorum igneada dikkatimi çekti var mi giden gören tavsiye eder misiniz? Arabayla 2.5-3 saatte gidiliyormus
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Q lounge Zumavari bir mutfak....amma 10 numara...fiyatlar sisik ama marinada alternatif cok...deniz oglenleri hafif dalgali olur. Kablumbagalarla yuzebilecehin kadar da temiz
Bir yorum yaz:
-
hillside ile sicak temaslarim devam ediyor, d maris q lounge'i vs cok guzel diyorlar ama BB konaklama gelmez bize FB olmasi lazim.Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHer daim... en guzel zaman eylul 2.yaridan sonra...
dmaris gocekte fiyatlar vs biraz sisikmis aldigim feedbacklere gore
denemek lazim da bilemedim oyumu hep hillside'dan yana kullaniyorum kriterleri goz onunde bulundurunca
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Her daim... en guzel zaman eylul 2.yaridan sonra...Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbabam bodrumda kasimda denize girio
fethiye gocek taraflari her mevsim cok guzel!
Bir yorum yaz:
-
Hava 38 dereceydi bugun, serin geldiAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDeniz su an hamam gibidir tahminen
Bir yorum yaz:
-
babam bodrumda kasimda denize girioAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDeniz su an hamam gibidir tahminen
fethiye gocek taraflari her mevsim cok guzel!
Bir yorum yaz:
-
Deniz su an hamam gibidir tahminenAslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]6475[/ATTACH]
Gocek'te yazi kapatiyoruz
@NDG
Bir yorum yaz:
-
Harika!!Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]6475[/ATTACH]
@NDG
bende onumuzdeki haftalarda kapanisi yapacagim
Bir yorum yaz:
-
@NDGEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Tesekkurler Alen BeyAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMusa bey iyi tatiller

Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Musa bey iyi tatillerAslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKesinlikle tavsiye ederim kardesim...gecen sene ilk defa gelmistik, duble yaptik bu sene☺
Bir yorum yaz:
-
Kesinlikle tavsiye ederim kardesim...gecen sene ilk defa gelmistik, duble yaptik bu sene☺Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi her giden hayran kaliyor d maris'e, o kadar iyi mi cidden
Bir yorum yaz:
-
abi her giden hayran kaliyor d maris'e, o kadar iyi mi ciddenAslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
D Maris
@NDG
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: