Bunu grup olarak yapsak?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Tatil planlari / Tavsiyeleri
Çöküş
X
-
Bu sene bahar aylarinda bir yunanistan en azindan yapsak diyoruz hatta oradan gazimizi alamayip italya filan ne biliyim
Bir yorum yaz:
-
Muhtesem! Bizde öyle bi deneyim yasariz umarimAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMINIyle le castellet'e giderkenee montecarlo pistinde tur atmistik cok keyifli cook guzel.. insan yaslanmaz oralardaa *.*
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
MINIyle le castellet'e giderkenee montecarlo pistinde tur atmistik cok keyifli cook guzel.. insan yaslanmaz oralardaa *.*Aslı erturko tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese selam. Önümüzdeki yaz 1 haftamizi kismetse cote d'azur tarafinda gecirecegiz. Bir de euro2016 olmasi işin kaymagi oldu. Gitmisken 1-2 macta izleriz heralde
Bir yorum yaz:
-
Tatil planlari / Tavsiyeleri
Herkese selam. Önümüzdeki yaz 1 haftamizi kismetse cote d'azur tarafinda gecirecegiz. Bir de euro2016 olmasi işin kaymagi oldu. Gitmisken 1-2 macta izleriz heralde
Bir yorum yaz:
-
Hahahqha kanka omur boyu yasayabilirim oradaAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterlos angeles kanka
hala sicak 

Bir yorum yaz:
-
los angeles kankaAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu aylarda nereleri tavsiye ediyorsunuz bakalım
hala sicak
Bir yorum yaz:
-
Antalya Kaş hem daha kış gelmedi ekiim sezonun sonu
Bir yorum yaz:
-
Manzaralı, ortasında jakuzi olan bi salon olsun başka birşey istemem şu kış günlerinde.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
-Bodrum AkyarlarAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu aylarda nereleri tavsiye ediyorsunuz bakalım
-Gocek
-Marmaris
Bir yorum yaz:
-
Bu aylarda nereleri tavsiye ediyorsunuz bakalım
Bir yorum yaz:
-
Bende Çanakkale'de yaşadığım için Bozcaada candır!Aslı Kfadam tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBozcada ve burgazadayi bende dusunuyorum fakat kalabalik ve denizi soguk diye duyumlar aliyorum.
Bozcaada genel olarak soğuk fakat kalabalık ortam isterseniz Ayazma plajı yok sakin koy olsun isterseniz Akvaryum koyu ideal ah birde Bağ Bozumu festivaline denk getirirsen tadından yenmez Tarihleri 4-6 Eylül arasında oluyor.
Deniz olmasına gerek yok sakin kafa dinlemeye gideceğim dersen biraz daha güneye inerek Küçükkuyunun 2 tane ufak ve samimi köyleri var. Adatepe ve Yeşilyurt şehrin stresinden uzaklaşıp kafa dinlemek için ideal bir yer.
Eğer bu da olmazsa biraz daha güneye inip Sarımsaklı Cunda ideal olabilir.
Bir yorum yaz:
-
Vizen varsa bi 3-4 gunlugune Thassosu tavsiye edebilirim 5-5,5 saate ordasinAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaftasonu kaçamağı İcin İstanbul'a yakın biryerler arıyorum igneada dikkatimi çekti var mi giden gören tavsiye eder misiniz? Arabayla 2.5-3 saatte gidiliyormus
Bir yorum yaz:
-
Bir arastirayimAslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOnur abi igneada guzel dogayla ic ice 1-2 gun kalinir.Bir tane buyuk hotel var orasi guzel baya.Biz offroad ve ava gidiyorduk igneadaya ormanlara 😄
Bir yorum yaz:
-
Bozcaada'nın mudavimlerindenimAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla gitmedim ama kötüleyende görmedim hiç.
Yalnız Bozcaada yada Erikli'yi tavsiye ederim Onur.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: