Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaaa Mayıs 2015
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Naber yaaa Mayıs 2015
Simdi haberlere bakarken acı bir olay gordum Okan Üniversite'si ögrencisi yağmur adında bir arkadas feci bir kaza yapmiş ve can vermiş araba tuylerimi ürperti
Ibre 160 km hızda takılı kalmis makas atarken emniyet şeridinde duran kamyona arkadan vurmuş yazıyor haberde.
Dikkatli olalım sakası yok gördüğünüz gibi

Sent from my iPhone using TapatalkEn son düzenleyen MeOnYa; 28-05-15, 18:43.
Bir yorum yaz:
-
update. Direk egzozdan kaldık
hahahahahahahha
Bir yorum yaz:
-
DP ile gecmez eksoz olcumu belki gecer ama TUV Denizli oldugu icin sansini dene bakalimAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]6007[/ATTACH]
Ağlamış artık araba. Bi Bakım komple boya koruma Kil cila vs ne varsa yapılacak artık. Sonra da tüv e götüreceğim. Dp ile geçeceğini iddia ediyorlar deneyip sonuçları yazacağım. Bu arada tüv e denizli de girecek.
Bir yorum yaz:
-
Arabanın pasaklı hali bile güzel,maşallah.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ağlamış artık araba. Bi Bakım komple boya koruma Kil cila vs ne varsa yapılacak artık. Sonra da tüv e götüreceğim. Dp ile geçeceğini iddia ediyorlar deneyip sonuçları yazacağım. Bu arada tüv e denizli de girecek.Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
TmmdirAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen döncem geri bütün club thailand a gelmeden geri dönmek yok.
Not aldim hemen calismalara basliyorum.
Bir yorum yaz:
-
Alen döncem geri bütün club thailand a gelmeden geri dönmek yok.
Bir yorum yaz:
-
Hosgeldin biz haric herkes gelip gordu seni orada kulup olarak yanliz birakmadik farkindaysan :_) Ozledik gelince Istanbula goruselimAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeldim Ağam. Kovurmisen
Bir yorum yaz:
-
Ooo guzel dinlen ozaman haber bekliyorum.Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi bu sefer acayip jetlag oldum. Eller ayaklar balon gibi şişti. Direk Kuşadası'na geldim. Burdan Denizli'ye geçicem yarın. 13 saat uçuş maymun etti bu sefer. Dönmeden uğramaya çalışacağım mutlaka.
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Abi bu sefer acayip jetlag oldum. Eller ayaklar balon gibi şişti. Direk Kuşadası'na geldim. Burdan Denizli'ye geçicem yarın. 13 saat uçuş maymun etti bu sefer. Dönmeden uğramaya çalışacağım mutlaka.Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNerdesin başkan istanbula gelecekmisin
Bir yorum yaz:
-
Nerdesin başkan istanbula gelecekmisinAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeldim Ağam. Kovurmisen
Bir yorum yaz:
-
Geldim Ağam. KovurmisenAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeeldin mi patron
Bir yorum yaz:
-
Normal far yetmiyor demekki.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Geeldin mi patronAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNasil güzel bir ay olmasın? 16 Mayıs ta mini me kavuşuyorum
yeni cicilerini de getiriyorum tabi ki. Uzun süre ayrı kaldık barışma hediyesi olarak 
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: