Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaaa Mayıs 2015
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
intercooler's driving lights XL 😆😆😆😆😆Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu nedir ya biri bana açıklasın

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Gelcem de gene sadece 20-25 gün kalcam. Sonra gene bangkok a döncem gibi görünüyor
Bir yorum yaz:
-
Ozlediikk gel artik yaniAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNasil güzel bir ay olmasın? 16 Mayıs ta mini me kavuşuyorum
yeni cicilerini de getiriyorum tabi ki. Uzun süre ayrı kaldık barışma hediyesi olarak 

Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Nasil güzel bir ay olmasın? 16 Mayıs ta mini me kavuşuyorum
yeni cicilerini de getiriyorum tabi ki. Uzun süre ayrı kaldık barışma hediyesi olarak
Bir yorum yaz:
-
Geriden geliosunAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriyi haftalar herkese
ben hala pazari yasiyor olsam da 

Bir yorum yaz:
-
Organizasyon konusunda cesitli dusuncelerimiz var amacimiz seceneklerden en guzelini en iyi sekilde yapmak mayis ayi icerisinde biywrlere kaybolmayin buralarda olun sehir disindaki dostlarimizda istanbula bi bahane bulup gelin
bi bakim bahaneside olabilir size bi secenek olsun buda 
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
işçi sınıfının uluslararası birlik, dayanışma ve mücadele günü olan 1 mayısta siz değerli mini kardeşlerlerim byaramını kutlarım ... Yaza merhaba derken bol organizasyonlu olması dileğiyle...
Bir yorum yaz:
-
3.yilll kutlamamiz geliiyiiirrr...Autoshoooow geliyiiirr...
Bir yorum yaz:
-
Bol organizasyonlu bir ay olur insallah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: