Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa MART 2015

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı tngrn tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    [ATTACH]5708[/ATTACH][ATTACH]5709[/ATTACH][ATTACH]5710[/ATTACH]

bence buna da bağırılır )
    çok merak ettim buldum
    Bizim databaseden mi cikardiniz Musa Beycigim Hakliymisim ama degil mi?

Bir yorum yaz:

• MUSTANG
    yanıtladı
    Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benim ondan haberim yok, hayal bile etmek istemiyorum

Ya zaten cami acip adama 'PARDON BEYFENDI SIZ KIRO MUSUNUZ?' diye bagirmak geldi icimden. Sustum

Sent from my iPhone using Tapatalk
    bence buna da bağırılır )
    çok merak ettim buldum
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı

Ya zaten cami acip adama 'PARDON BEYFENDI SIZ KIRO MUSUNUZ?' diye bagirmak geldi icimden. Sustum

Adam olsa iyi kadindi ben gordugumde kullanan ve kiro gibi kullaniyordu

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Mervecim su sekilde soyliyim cok uzaktan gordum ve umarim yanlis goruyorumdur diyerek hizla yaklastim ama ne yazik ki problem gozlerde degil arabadaymis. Bir MINIye ancak bu kadar zulmedilir bir de Demet Akalin in kocasinin aldigi MINI var tabi onu konusmuyorum bile

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı
    Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bir sorum olacak konu açmak istemedim. Minide harman kardon nasıldır? Alınmaya değermi normal ses sistemi gerçekten beklentimin cok altındaydı normal alıp yaptırmak mı mantıklı olur yoksa harman kardon yeterli olur mu?

Ben de beetle'imda HK kullaniyordum. Gercekten kaliteli. Malum mini performansindan ben de pek memnun sayilmam. Su aralar idare ediyorum yeni projeler var kafamda

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Bu mini'yi ben de birkac defa gordum. Canina okumus. Acaba gozlerim mi yanlis goruyor diye durup bakmadim degil.

Mervecim su sekilde soyliyim cok uzaktan gordum ve umarim yanlis goruyorumdur diyerek hizla yaklastim ama ne yazik ki problem gozlerde degil arabadaymis. Bir MINIye ancak bu kadar zulmedilir bir de Demet Akalin in kocasinin aldigi MINI var tabi onu konusmuyorum bile

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı

Sabah böyle bir tampona rastlamak sinirimi bozdu
    Bu mini'yi ben de birkac defa gordum. Canina okumus. Acaba gozlerim mi yanlis goruyor diye durup bakmadim degil.

Bir yorum yaz:

• tutku
    yanıtladı
    Abi muzigi severim genelde de yuzde 70ustu acık olur 😄 cok ekstraya gerek kalmayacak heralde bu yetecek bana teyzeleri üzmeyelim 😃 @doa29

Standartın performansından dolayı yazdım abi zaten 😃
    2 sene falan once dinlemiştim begenmistim ama hiç hatırlamıyorum suan nasıl çaldığını.
    @meonya

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi amator bir muzik dinleyicisi olarak cevap veriyorum, arabada sesi orta seviye kullanirim, cok nadir kafam dagilsin diye veya sevdigim sarki cikinca sesi acarim.
    Eski arabamda HK ses sistemi vardi muthis memnundum. Cok ekstra performans aliyim, muzigi bangir bangir caliyim ya da bi bas vursun 3. kattaki teyzeler kufur etsin demiyosan harman kardon muthis yeterli olcaktir senin icin de terlyzeler icin de hahahaha
    10 üzerinden 10 yorum HK güzeldir tutku.Biliyorsun standart ses hiç iyi değil bende sana katılıyorum

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bir sorum olacak konu açmak istemedim. Minide harman kardon nasıldır? Alınmaya değermi normal ses sistemi gerçekten beklentimin cok altındaydı normal alıp yaptırmak mı mantıklı olur yoksa harman kardon yeterli olur mu?

Abi amator bir muzik dinleyicisi olarak cevap veriyorum, arabada sesi orta seviye kullanirim, cok nadir kafam dagilsin diye veya sevdigim sarki cikinca sesi acarim.
    Eski arabamda HK ses sistemi vardi muthis memnundum. Cok ekstra performans aliyim, muzigi bangir bangir caliyim ya da bi bas vursun 3. kattaki teyzeler kufur etsin demiyosan harman kardon muthis yeterli olcaktir senin icin de terlyzeler icin de hahahaha

Bir yorum yaz:

• tutku
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• tutku
    yanıtladı

Sabah böyle bir tampona rastlamak sinirimi bozdu
    Abi sanki kia dan falan dönme gibi heryeri yamuk arabanın 😃

Bir yorum yaz:

• MUSTANG
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bize gore solda kalan sankı daha ıce donuk gıbı ama onuda yapmazlar herhalde baskan
    Ben de oyle gordum.

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    benim gozum mu yaniliyor yoksa bu aracin iki farinin acisi birbirinden farkli mi?
    Bize gore solda kalan sankı daha ıce donuk gıbı ama onuda yapmazlar herhalde baskan

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    [ATTACH]5699[/ATTACH]

Farlar yine MINIden alinmis.
    Vay arkadas bende yok bu farlar

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X