Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa MART 2015
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbenim gozum mu yaniliyor yoksa bu aracin iki farinin acisi birbirinden farkli mi?
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBize gore solda kalan sankı daha ıce donuk gıbı ama onuda yapmazlar herhalde baskan1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Sabah böyle bir tampona rastlamak sinirimi bozdu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir sorum olacak konu açmak istemedim. Minide harman kardon nasıldır? Alınmaya değermi normal ses sistemi gerçekten beklentimin cok altındaydı normal alıp yaptırmak mı mantıklı olur yoksa harman kardon yeterli olur mu?
Eski arabamda HK ses sistemi vardi muthis memnundum. Cok ekstra performans aliyim, muzigi bangir bangir caliyim ya da bi bas vursun 3. kattaki teyzeler kufur etsin demiyosan harman kardon muthis yeterli olcaktir senin icin de terlyzeler icin de hahahahadoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi amator bir muzik dinleyicisi olarak cevap veriyorum, arabada sesi orta seviye kullanirim, cok nadir kafam dagilsin diye veya sevdigim sarki cikinca sesi acarim.
Eski arabamda HK ses sistemi vardi muthis memnundum. Cok ekstra performans aliyim, muzigi bangir bangir caliyim ya da bi bas vursun 3. kattaki teyzeler kufur etsin demiyosan harman kardon muthis yeterli olcaktir senin icin de terlyzeler icin de hahahahasigpic
Yorum Yap
-
Abi muzigi severim genelde de yuzde 70ustu acık olur 😄 cok ekstraya gerek kalmayacak heralde bu yetecek bana teyzeleri üzmeyelim 😃 @doa29
Standartın performansından dolayı yazdım abi zaten 😃
2 sene falan once dinlemiştim begenmistim ama hiç hatırlamıyorum suan nasıl çaldığını.
@meonya
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Sabah böyle bir tampona rastlamak sinirimi bozdu
Sent from my iPhone using Tapatalk34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11
Yorum Yap
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu mini'yi ben de birkac defa gordum. Canina okumus. Acaba gozlerim mi yanlis goruyor diye durup bakmadim degil.
Yorum Yap
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir sorum olacak konu açmak istemedim. Minide harman kardon nasıldır? Alınmaya değermi normal ses sistemi gerçekten beklentimin cok altındaydı normal alıp yaptırmak mı mantıklı olur yoksa harman kardon yeterli olur mu?
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMervecim su sekilde soyliyim cok uzaktan gordum ve umarim yanlis goruyorumdur diyerek hizla yaklastim ama ne yazik ki problem gozlerde degil arabadaymis. Bir MINIye ancak bu kadar zulmedilir bir de Demet Akalin in kocasinin aldigi MINI var tabi onu konusmuyorum bile
Ya zaten cami acip adama 'PARDON BEYFENDI SIZ KIRO MUSUNUZ?' diye bagirmak geldi icimden. Sustum
Yorum Yap
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim ondan haberim yok, hayal bile etmek istemiyorum
Ya zaten cami acip adama 'PARDON BEYFENDI SIZ KIRO MUSUNUZ?' diye bagirmak geldi icimden. Sustum
Yorum Yap
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim ondan haberim yok, hayal bile etmek istemiyorum
çok merak ettim buldum1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
Aslı tngrn tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]5708[/ATTACH][ATTACH]5709[/ATTACH][ATTACH]5710[/ATTACH]
bence buna da bağırılır )
çok merak ettim buldum
Yorum Yap
Yorum Yap