gece sıkılınca inerim once arabamı yıkarım sonra hızımı alamam nxt atarım olmadı motosikleti de yıkar cilalarım
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? Temmuz 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
bugun bizim gariban a3'u ustama biraktim ama eve donmedim kaportacimin yanina gittim bi tane sl500 un kaportasindaki ezikleri duzeltip boyayacakti.. adam benim gibi meraklisini gorunce haah! hazirda cirata var gel bakalim kucuk hanim senin eline yakisacakmi bakalim dedi .. koyulduk ise .. once bi guzel zimpara cektik ardindan ezikleri duzelttik cekicsiz ustelik. cok degisik bir makine kullandik adini bile unuttum. sonra adam macun cekti o macun pun uzerindeki bos dokulari doldurdu o da kuruduktan sonra haydi bakalimmm zimparaya once uzerinde 400 yazanla bi guzel zimparaladik deterjanli bezle bol bol zimparaladik sonraa ustunde 800le yazanla helten pruzsuzlestirdik soyle bi dokundum gicir gicir kayiyor misss... sonra boyaya girdik ama ben sabah parfumu ustume bocaladigim icin boyaya giremedim meger parfum boyayi etkiliyormus! Ama boyaya hazirladim komple gazete ile kapladim neyse bizim kitty'i artik carpsinlar istedikleri kadar bugune bugun mersonun kaportaya el atmis bi kizim onunda ustesinden gelirim evvelallaahh bree hahahahaha
aaaaa bbu islerden oncee yaptigimi alen baba gordu ) kosiflere dustum bi guzel somurdum yine MINI'leri yeni bir roadster getirmisler countrymanin adini hatirlayamadigim siyaha yakin bir laciverti var ya iste o renk o ici siyah xenonlar otomatik tavan harman kardon ivir zivir bilin bakalim ne kadar? 98.500kusur ... o otomatik tente 1.500euro falanmis.
Piuuuuf cok astronomik oldu bu rakam nasil alsin bu NDG ogrenci haliyle? kustum oynamiyorum valla!
buna da care buldum tabiside sanayide kendime MINI toplayazam benim ustanin yerinde iki tane beyaz s jant 2 tane sidewalk 1tanede starspoke jant var onlari alarak ise koyulabilirim ) bi tane kazalida aldiktan sonra oh mis ben haftada 3 gece sanayide araba toplamakla ugrasirim ... yapar miyim? yaparim bree
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Burak
ayda bir cama yazı yazıldığını farkedersem kesin yıkatırım arabayı zaten bütün ay uyuyor uyandırmak istemiyorum suyla. aptallaşıyor sonra
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]210[/ATTACH]
sabaha hazırlarsigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterayda bir cama yazı yazıldığını farkedersem kesin yıkatırım arabayı zaten bütün ay uyuyor uyandırmak istemiyorum suyla. aptallaşıyor sonra
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahah delisin sen biliyorsun di mi
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Burak
bende kırmız ayna var söktüremedim sonr yeni gp yi gördüm acaba jcw tampondaki hava girişlerini kırmızı scoop etrafınıda kırmızı yapıp arabaya gp süsü mü versem yoksa aynaların kırmızısını söküp kaputa viper şerit yapıp mı devam etsem bilemedim
Yorum Yap
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende kırmız ayna var söktüremedim sonr yeni gp yi gördüm acaba jcw tampondaki hava girişlerini kırmızı scoop etrafınıda kırmızı yapıp arabaya gp süsü mü versem yoksa aynaların kırmızısını söküp kaputa viper şerit yapıp mı devam etsem bilemedim
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Burak
muayeneyi bekliyorum önümüzdeki ay nasipse yaptırıp ondan sonra biraz giricem acaba gp gibi yapıyımmı; komik duruma düşmiyim sonra çakma gp hesabı . alt tampondaki yerlerde kırmızı. bu arada chalenge spooke konusunda kararsızım değiştirmek istiyorum jantlarımı ultraleggera olabilir hem haifif hemde yakışıyor araca. yada tavsiyelere açığım gerçekten araca yakışıcak hemde hafif başka jantta olabilir.
http://www.carreview2012.com/tr/mini...works-gp-2013/En son düzenleyen Burak; 18-07-12, 20:54.
Yorum Yap
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı göstermuayeneyi bekliyorum önümüzdeki ay nasipse yaptırıp ondan sonra biraz giricem acaba gp gibi yapıyımmı; komik duruma düşmiyim sonra çakma gp hesabı . alt tampondaki yerlerde kırmızı. bu arada chalenge spooke konusunda kararsızım değiştirmek istiyorum jantlarımı ultraleggera olabilir hem haifif hemde yakışıyor araca. yada tavsiyelere açığım gerçekten araca yakışıcak hemde hafif başka jantta olabilir.
http://www.carreview2012.com/tr/mini...works-gp-2013/
cakma gp konusuna gelince ne alakasi var yahu ne olacak jcw body kiti takip dolasanlara diyormuyuz aaa bu cakma jcw diye ? evlat ayirmadigim gibi hepsine esit davraniyorum sahsen! one'mis cooper s mis jcw'ymis vs ayirma yok
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap