gece sıkılınca inerim once arabamı yıkarım sonra hızımı alamam nxt atarım olmadı motosikleti de yıkar cilalarım
) kosiflere dustum bi guzel somurdum yine MINI'leri yeni bir roadster getirmisler countrymanin adini hatirlayamadigim siyaha yakin bir laciverti var ya iste o renk o ici siyah xenonlar otomatik tavan harman kardon ivir zivir bilin bakalim ne kadar? 98.500kusur ... o otomatik tente 1.500euro falanmis.
) bi tane kazalida aldiktan sonra oh mis ben haftada 3 gece sanayide araba toplamakla ugrasirim ... yapar miyim? yaparim bree

hahahhaha yeni mi farkettin bree babacim
) siyah mat jant takarsan piuuuf bomba olur
ama jcw jantlarda iyi gider 2012ler
. alt tampondaki yerlerde kırmızı. bu arada chalenge spooke konusunda kararsızım değiştirmek istiyorum jantlarımı ultraleggera olabilir hem haifif hemde yakışıyor araca. yada tavsiyelere açığım gerçekten araca yakışıcak hemde hafif başka jantta olabilir.
. alt tampondaki yerlerde kırmızı. bu arada chalenge spooke konusunda kararsızım değiştirmek istiyorum jantlarımı ultraleggera olabilir hem haifif hemde yakışıyor araca. yada tavsiyelere açığım gerçekten araca yakışıcak hemde hafif başka jantta olabilir.
bu adv'nin mercedeslere koydugu jantlarda harika henuz MINIye el attiklari bir fotograf yakalayamadim yakaladigim an burada paylasacagim

Yorum Yap