Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Film Tavsiyeleriniz?
Çöküş
X
-
Ayrı olarak bir de dizi konusu mu açsak acaba
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Biraz eskilerden;
Se7en
Snatch
Goodfellas
Yakınlardan;
Shutter island
Intouchables
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
😅😅 timarhaneli film
SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı gösterstonehearst asylum ☺ shutterisland tarzi film tavsiye ederim
Bir yorum yaz:
-
stonehearst asylum ☺ shutterisland tarzi film tavsiye ederim
Bir yorum yaz:
-
Aslı ycanciftci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterizledim efsane... ghajini yi tam bu noktada izlemeni oneririm.
instagram.com/minicooperaksesuar
Bir yorum yaz:
-
Aslı ycanciftci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterizledim efsane... ghajini yi tam bu noktada izlemeni oneririm.
Bir yorum yaz:
-
Yine ben ve yine bir film tavsiyesiyine bir Hint Yapımı olan "3 idiots" filmini izlemenizi tavsiye ediyorum 2009 Yapımı bir film imdb'den 10 üzerinden 8.5 almış bir yapım. Filmin yapımcısı dünkü tavsiye ettiğim "PK"ile ayni. Yani izleyebileceginiz tek Hint yapimcisi
iyi seyirler
Bir yorum yaz:
-
Aslı ycanciftci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkonu ne abi aksiyon ?
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFilmimizin adi "PK" Hindistan Yapımı bir film. Ben normalde hic sevmem hemen kapatırım. Arkadaşla evde film izleyelim dedik bunu tavsiye etti ben televizyonu kapattımİsrarlari sonuç verdi ve izledim. Iyi ki de izlemisim bayıldım filme. Neymiş on yargılı olmamak lazimmis. Şiddetle tavsiye ediyorum cok egleneceksiniz mutlaka izleyin
Bir yorum yaz:
-
Filmimizin adi "PK" Hindistan Yapımı bir film. Ben normalde hic sevmem hemen kapatırım. Arkadaşla evde film izleyelim dedik bunu tavsiye etti ben televizyonu kapattımİsrarlari sonuç verdi ve izledim. Iyi ki de izlemisim bayıldım filme. Neymiş on yargılı olmamak lazimmis. Şiddetle tavsiye ediyorum cok egleneceksiniz mutlaka izleyin
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: