Narcos bela gibi ya brn büyük bir hata yaparak 2 günde bitirdim sezonu , bence zamana yayın biraz 😀😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Film Tavsiyeleriniz?
Çöküş
X
-
Narcos bir bagimlilik ustuste 5 bolum izleyince geriye sadece 5 bolum kaldigini fark edip bayagi bir uzuldum ama beklicez yapicak bisi yok
Bir yorum yaz:
-
Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTek kelimeyle narcos diyorum pablo escobarın hayatını anlatıyor tahmini 2/3 sezon olması bekleniyor şuan 1.sezon bitti yeni bi dizi ama efsane.. 1.sezon bitince ben colombia'ya gidiyorum demek geliyor içinizden
Bir yorum yaz:
-
Tek kelimeyle narcos diyorum pablo escobarın hayatını anlatıyor tahmini 2/3 sezon olması bekleniyor şuan 1.sezon bitti yeni bi dizi ama efsane.. 1.sezon bitince ben colombia'ya gidiyorum demek geliyor içinizden
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterfringe diye bi diziye basladim, baya iyi. dizi arayanlara duyurulurçok güzel bir dizi. Bittiğinde çok üzülmüştüm. Bilim kurgu sevenlere kesinlikle önerilir.
Başka önerebileceğim bilim kurgu dizileri: Continuum & Orphan Black
Bir yorum yaz:
-
Hahahahha yok değil ama kesin özenerek yapmışlardır.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün The Loft diye bir film izledim,çok iyi ve sürükleyiciydi.
Konusu; 5 evli erkeğin kaçamak için beraber daire tutmasıyla başlıyor.
Bir yorum yaz:
-
Dün The Loft diye bir film izledim,çok iyi ve sürükleyiciydi.
Konusu; 5 evli erkeğin kaçamak için beraber daire tutmasıyla başlıyor.
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterfringe diye bi diziye basladim, baya iyi. dizi arayanlara duyurulur
Bir yorum yaz:
-
INSIDE OUT Animasyon ama cok seker bir film benceTabii cocugu olanlar daha bir sever diye dusunuyorum.
Bir yorum yaz:
-
Tavsiyede bulunurken ufaktan filmin konusunu da yazabilirsek daha dikkat çekici hale geliren kotu tarzını yazalım yanı
Bir yorum yaz:
-
Dün vizyondaki Everest filmini izledim . Gercek bir hikaye cidden yasatiliyor fakat film ne kadar guzelse bir o kdr da geriyor. Izleyen herkes bayagi gergin terk etti salonu
Bir yorum yaz:
-
Rush (Zafer'e Hücum) Konusu formüla yarışlarıni kapsıyor mükemmel bir film ve en güzeli de gerçek yaşanmış bir hikaye. Mutlaka izlenilmesi gereken bir film.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: