Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Modifiyeli araçlar trafiğe çıkamayacak

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Modifiyeli araçlar trafiğe çıkamayacak

http://www.haberay.net/fotograf/665/...amayacak#start
    34 NAD 99 '06 JCW
    34 AR 3221 '11 JCW
    34 EK 391 '09 MCS

İkinci arabaya çok güldüm ya Arenin eski araba sanırım :P
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      İkinci arabaya çok güldüm ya Arenin eski araba sanırım :P
      Hahahahahaha alen abi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
      doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
      2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
      3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
      4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
      5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
      6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
      7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
      8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Oldu kib bye aeo
        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

EGM’nin özel genelgesinde yapılacak denetimlerde uygulanacak esaslar şöyle açıklandı:l Eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede gürültü çıkaran araçları kullanan sürücüler 172 lira para cezası ve 20 ceza puanı ile cezalandırılır. Araçtaki değişiklikler kanuna, mevzuata uygun hale getirilene kadar araç trafikten men edilir.
          Volkan USER
          34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

SAcma sapan bırsey daha cıkardılar dün önümden bir araba geçti akşam olmak uzereydı önünde farları yoktu stop lambaları yoktu sınyalleri yoktu boyasının ne oldugu bellı degıldı bunu men etsınler. otoyolda gıdıyoruz bıtane kendını bılmez sol serıtte 60 ile gidiyor ve kimseyide umursamadan km lerce devam edıyor hızlı gelenin önüne atlıyor umursamıyor bile bunu men etsin. Ne kadar otobüsçü minibüsçü taksici varsa yol sadece onlarınmış gibi keyfine göre araç kullanıyor bunları men etsinler hatta ülkeden sürsünler bunları. Yolda ne kadar çuvalla kağıt toplayan varsa trafiği eneggelliyolar arabalarımızın yanından geçerken sürtüyorlar çiziyorlar zarar veriyorlar bunları toplasınlar.Ne kadar trafik lambası varsa hepsinde elinde küçük pet şişe ve cam sileceği ile bekleyen tipler varsa onları toplasınlar. Bunlar gibi örnekleri çok daha fazlalaştırabiliriz trafikle alakalı önce bunlara çare olsunlarda sonrasında bu yazılanlara sırayı versinler.
            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              SAcma sapan bırsey daha cıkardılar dün önümden bir araba geçti akşam olmak uzereydı önünde farları yoktu stop lambaları yoktu sınyalleri yoktu boyasının ne oldugu bellı degıldı bunu men etsınler. otoyolda gıdıyoruz bıtane kendını bılmez sol serıtte 60 ile gidiyor ve kimseyide umursamadan km lerce devam edıyor hızlı gelenin önüne atlıyor umursamıyor bile bunu men etsin. Ne kadar otobüsçü minibüsçü taksici varsa yol sadece onlarınmış gibi keyfine göre araç kullanıyor bunları men etsinler hatta ülkeden sürsünler bunları. Yolda ne kadar çuvalla kağıt toplayan varsa trafiği eneggelliyolar arabalarımızın yanından geçerken sürtüyorlar çiziyorlar zarar veriyorlar bunları toplasınlar.Ne kadar trafik lambası varsa hepsinde elinde küçük pet şişe ve cam sileceği ile bekleyen tipler varsa onları toplasınlar. Bunlar gibi örnekleri çok daha fazlalaştırabiliriz trafikle alakalı önce bunlara çare olsunlarda sonrasında bu yazılanlara sırayı versinler.
              daha dün akşam bir tanesi elimde kalıyordu bulvarda abi.sonuna kadar haklısın.
              Show business,all bitches...

Yorum Yap

https://www.change.org/tr/kampanyala...mek-istiyoruz#
                Volkan USER
                34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
                [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

İmzaladk bakalm başımıza bişi gelmesin kardeşim orda neyse gelirse ordaki açıklamaya volkan user kardeşimin teşviği sayesinde yazdım birlikteyiz kanka
                  sigpic

ANIL AYDIN

34ANL09
                  34ANL60

Yorum Yap

Evim cadde ustu ve onunde genclerin toplandigi cafeler var. Artik her gecen kendini gostercem diye oyle bi asiliyoki tahmin edebilirsiniz. Benim 2 yasindaki cocugum bunlar yuzunden surekli uyaniyodu artik yatak odamin yerini degistirdim. Zaten zor bela uyutuyoruz bide gece bi serseri yuzunden tekrar uyaniyor. Gecen biri cok kizdi baya bi itis kakis oldu 5 polis arabasi geldi simdi artik gazlayan yok. Yani biz de gazladik ama gecenin 2 sinde apartmanlarin arasinda kestirerek gitmenin anlami yok
                    sigpic

Yorum Yap

Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Evim cadde ustu ve onunde genclerin toplandigi cafeler var. Artik her gecen kendini gostercem diye oyle bi asiliyoki tahmin edebilirsiniz. Benim 2 yasindaki cocugum bunlar yuzunden surekli uyaniyodu artik yatak odamin yerini degistirdim. Zaten zor bela uyutuyoruz bide gece bi serseri yuzunden tekrar uyaniyor. Gecen biri cok kizdi baya bi itis kakis oldu 5 polis arabasi geldi simdi artik gazlayan yok. Yani biz de gazladik ama gecenin 2 sinde apartmanlarin arasinda kestirerek gitmenin anlami yok
                      Kesinlikle haklısin biz de genciz bizimde altımızda o sesi çıkartacak araçlar var ama otobanda basarak gelirim ama siteye girdiğim anca 10 km hızla giderim ki insanlar rahatsız olmasın.İste herkes biraz dikkatli olsa bu muhabbeti yapmıyor olacaktık belkide. (Eğer bu işlem rant amaçlı degilse tabi)
                      sigpic

Yorum Yap

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Kesinlikle haklısin biz de genciz bizimde altımızda o sesi çıkartacak araçlar var ama otobanda basarak gelirim ama siteye girdiğim anca 10 km hızla giderim ki insanlar rahatsız olmasın.İste herkes biraz dikkatli olsa bu muhabbeti yapmıyor olacaktık belkide. (Eğer bu işlem rant amaçlı degilse tabi)
                        Aynen benim de 2 yasında ccougum var ve yesilkoye piyasa yapmaya gelen kro tiplere dalasım var adamlar sokak arasında hayvan gibi basıyorlar
                        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Açıkçası caddede yapılan uygulamaların sebebide bu kendini bilmezler özellikle ramazanda sahura kadar çıldırıyolar spor araba kullanınca bizde aynı damgayı yiyoruz ve bizim gibileride arada kaynatıyorlar arabamdan soğudum haftasonu rahat rahat gezemiyorum tamam bunların toplanması gerekiyor eyvallah ama sen benim görsel amaçlı kimseye zararı olmayan hafif tonda cam filmime egsoz ucuma spoilerime ve coiloverıma karışamazsın aerodinamiği bozuyor diyemezsin tek kapı mini kullanıyorum diye trafik canavarı damgası yanlış o zaman ya bunların bu ülkeye girişini yasakla yada ruhsata işletelim karışma arabanın a sından anlamayan cahil adama arabanın egsoz sisteminin orjinal olduğunu yalvar yakar anlatma zorunda kalıyorum yıllar önce sahip olduğum mustang imdede aynısını yaşadım defalarca artık bir çözüm bulunmalı
                          En son düzenleyen KRMH; 09-07-14, 01:47.

Yorum Yap

Aslı KRMH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Açıkçası caddede yapılan uygulamaların sebebide bu kendini bilmezler özellikle ramazanda sahura kadar çıldırıyolar spor araba kullanınca bizde aynı damgayı yiyoruz ve bizim gibileride arada kaynatıyorlar arabamdan soğudum haftasonu rahat rahat gezemiyorum tamam bunların toplanması gerekiyor eyvallah ama sen benim görsel amaçlı kimseye zararı olmayan hafif tonda cam filmime egsoz ucuma ve spoilerime karışamazsın tek kapı mini kullanıyorum diye trafik canavarı damgası yanlış o zaman ya bunların bu ülkeye girişini yasakla yada ruhsata işletelim karışma arabanın a sından anlamayan cahil adama arabanın egsoz sisteminin orjinal olduğunu yalvar yakar anlatma zorunda kalıyorum yıllar önce sahip olduğum mustang imdede aynısını yaşadım defalarca artık bir çözüm bulunmalı
                            Kesinlikle katılıyorum sana.Arabanin a-sindan anlamıyor ama kafasına gore konuşuyor.Valla gecen bir tanesine öyle gerçekçi konustum ki ne egzos a ne spoiler a ne de arabanın alçaklığına birsey diyebildi.
                            Fabrika çıkışlı siz bilmiyorsanız ben ne yapayım dedim sadece cam filmine ceza yazdı gönderdi şimdi su da bir gercek bizim arabalarimiz apachi style degil ki kesinlikle ayrım yapmak gerekir abi sonuc olarak bu araba fabrikadan da boyle çıkıyor
                            (benim aracım sonradan yapılma o ayrı konu)
                            Allah'a şükür su ana kadar zitlasan birini görmedim.
                            sigpic

Yorum Yap

Internette bi suru video seyrediyiruz kimin oldugu nerelerde olduklari belli trafigi kapatip neler yapiyolar neler onkarin toplanmasi gerekli . Aslinda beni polis yapsalar bikac hafta is cozulur
                              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X