Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Modifiyeli araçlar trafiğe çıkamayacak

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kesinlikle katılıyorum sana.Arabanin a-sindan anlamıyor ama kafasına gore konuşuyor.Valla gecen bir tanesine öyle gerçekçi konustum ki ne egzos a ne spoiler a ne de arabanın alçaklığına birsey diyebildi.
    Fabrika çıkışlı siz bilmiyorsanız ben ne yapayım dedim sadece cam filmine ceza yazdı gönderdi şimdi su da bir gercek bizim arabalarimiz apachi style degil ki kesinlikle ayrım yapmak gerekir abi sonuc olarak bu araba fabrikadan da boyle çıkıyor
    (benim aracım sonradan yapılma o ayrı konu)
    Allah'a şükür su ana kadar zitlasan birini görmedim.

Kesinlikle zıtlaşmayın zaten sonucta yanlista olsa guc onlarda sorun bulacak bisuru sey bulabilirler buda daha fazla sekikde bizim zararimiza olur bazi lari zaten anlayisli insalar gerekli kolayligi sagliyolar en azindan bana denk gelenler
    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      SAcma sapan bırsey daha cıkardılar dün önümden bir araba geçti akşam olmak uzereydı önünde farları yoktu stop lambaları yoktu sınyalleri yoktu boyasının ne oldugu bellı degıldı bunu men etsınler. otoyolda gıdıyoruz bıtane kendını bılmez sol serıtte 60 ile gidiyor ve kimseyide umursamadan km lerce devam edıyor hızlı gelenin önüne atlıyor umursamıyor bile bunu men etsin. Ne kadar otobüsçü minibüsçü taksici varsa yol sadece onlarınmış gibi keyfine göre araç kullanıyor bunları men etsinler hatta ülkeden sürsünler bunları. Yolda ne kadar çuvalla kağıt toplayan varsa trafiği eneggelliyolar arabalarımızın yanından geçerken sürtüyorlar çiziyorlar zarar veriyorlar bunları toplasınlar.Ne kadar trafik lambası varsa hepsinde elinde küçük pet şişe ve cam sileceği ile bekleyen tipler varsa onları toplasınlar. Bunlar gibi örnekleri çok daha fazlalaştırabiliriz trafikle alakalı önce bunlara çare olsunlarda sonrasında bu yazılanlara sırayı versinler.
      Kesinlikle!! 👍💯

tooncay
      34 NIJ 84 - Tuncay Karaman

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
      X