Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaaa Temmuz 2014

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı faruk_34 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    MCTR ile alakalı olan hesapların kontrolleri NDG de.
    Yine yönetim haklı, Üyeler haksız..
    FAruk bey kurallarımız gereği siz kendinizi ve aracınzı tanıtmalısınız öncelikle.
    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Sahsi hesaplardan bahsetmedigimi MCTR hesaplarindan bahsettigimi yukarida belirtmistim, Kendi adima konusmak icin de kendi hesabimdan bahsetmistim.
      Sosyal ortamda arkadas olmamiz da tanismamamiz sebebi iledir sanirim.
      Yine yukariyi dikkatli okursaniz bircok uyeniz size ayni konuyu sordular ama cevap alamadilar. Ben de yardimci olmak istedim ki yaygara koparacak kadar da onemsemedim bu olanlari.

Ben sahsen hicbir sosyal ortamdan Sizin insiyatifinize kalarak uzaklasabilmeyi kabul etmiyorum.
      Ama nazik cevabiniz icin cok tesekkurler.

Ben de ayni sekilde istediginiz zaman iztediginiz sekilde bu konuyu konusurum!

Mehmet

Yorum Yap

Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Sahsi hesaplardan bahsetmedigimi MCTR hesaplarindan bahsettigimi yukarida belirtmistim, Kendi adima konusmak icin de kendi hesabimdan bahsetmistim.
        Sosyal ortamda arkadas olmamiz da tanismamamiz sebebi iledir sanirim.
        Yine yukariyi dikkatli okursaniz bircok uyeniz size ayni konuyu sordular ama cevap alamadilar. Ben de yardimci olmak istedim ki yaygara koparacak kadar da onemsemedim bu olanlari.

Ben sahsen hicbir sosyal ortamdan Sizin insiyatifinize kalarak uzaklasabilmeyi kabul etmiyorum.
        Ama nazik cevabiniz icin cok tesekkurler.

Ben de ayni sekilde istediginiz zaman iztediginiz sekilde bu konuyu konusurum!

Mehmet
        Biz MCTR hesaplarımızdan belli aralıklarla bizim takip ettiğimiz bazı hesapların takiplerini bırakırız bu kişilere olan kasıtlı art niyetli birşey değildir. Engelleyipte paylaşımlarımızı görmemelerinide sağlamayız . Forumdan silmek içinde ya kişinin kendi isteği doğrultusunda yada kurallara uymamaktan dolayı uzaklaştırırız. Yani kimseye karşı kişisel bir yaptırımımız olmaz.
        Hesaplarımızın kontrolleride bizlerdedir.
        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

mehmetdeniz sorununuz MCTR ile midir kisilerle mi? Sanirim buna aciklik getirirsek daha hizli sonuclara ulasabiliriz. Tabi grup halinde isteginizin ne oldugunu tam anlayamadim? Cozum mu istiyorsunuz yoksa kutuplasma mi?
          Cozum istiyorsaniz her sorunuza cevap veriyoruz.
          Sorun istiyorsaniz kusura bakmayin buna izin vermem..

HK @ Tapatalk
          www.haktankeskin.com

Yorum Yap

HAKTAN yukariyi okursaniz cevaplar var ama isterseniz ozetliyim soru soruldu, cevap istendi ve alindi!
            yukarida grup yok, kutuplasma yok ? Soru vardi sadece benim yazdiklarimda
            Sorun yok tekrar soyluyorum soru vardi ve MCTRye soru vardi hesaplari kim kontrol ediyor diye? kim oldugunu ogrenemesek bile nedenini ogrendik!

M

Yorum Yap

HAKTAN yukariyi okursaniz cevaplar var ama isterseniz ozetliyim soru soruldu, cevap istendi ve alindi!
              yukarida grup yok, kutuplasma yok ? Soru vardi sadece benim yazdiklarimda
              Sorun yok tekrar soyluyorum soru vardi ve MCTRye soru vardi hesaplari kim kontrol ediyor diye? kim oldugunu ogrenemesek bile nedenini ogrendik!

M
              Hesapları kontrol eden bir kişi yok Mehmetdeniz. Ogrenebilecegin yada isim verebilecegim bir durum degil yani. Birden cok kisi takip ediyor.

Uzerinize alindiginiz (yanlis anlamaniza sebep olan) MCTR hesaplarında bizler dahi kendimizi takip etmiyoruz. Sanirim bu yanlis fikre kapildiginiz durumu duzeltmistir.

Gruplasma yok derken bir suredir sesi cikmayan arkadaslarimiz Evrim arkadasimizin (Isterseniz Evrim bey diyelim), sikayetini dile getirdikten sonra 2-3 arkadasimizin daha ust uste cevap yazmasiyla gruplasma olduğunu dusunuyorum. Sanirim inkar etmezsiniz.

Unlemli cumlelerini agresifce yazdiginiz imaji veriyor. Eger o sekildeyse bu gerginlige son verelim. Eger degilse duzeltmenizi rica ediyorum.

Bu konunun cok uzadigi ortada. Isterseniz Admin'lerle İstanbul'da gorusup çözüme ulastirin.

Yok, halen rahatsizsaniz veya tatmin olmadiysaniz ve bu forumda yerinizin olmadigini dusunuyorsaniz uyeliginizi deaktive edebilirim.

HK @ Tapatalk
              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Gordugum kadari ile alinganlik var gibi, ben sanal ortamda cok yazi yazmam unlemler de Turkcenin noktalamalarindan birisi oldugu icin kullaniliyorlar. O yuzden uzerinde durmaniza gerek yok.
                Gruplasma su sekilde var ayni sabah takibi birakilan kisiler hep birlikte yazdi (takibi kim birakti ise onun sanal dunyasinda olusturdugu bir grup diyebiliriz buna).
                Adminerle konustugumu dusunuyorum lakin ortada olan iki adminle de yazistim degil mi? Tatmin de oldum yani neler oldugunu anladim sanirim.
                Siz de tatmin olduysaniz benim acimdan konu kapanmistir.

Forumda En az sizin kadar yerim oldugunu dusunuyorum her ne kadar ben sizin uyeliginizi sonlandiramasam da.
                Ama sizde benim yerim olmadigi hissiyati oldu ise nedeni ile birlikte kabul ederim ayrilma kararini.

M!

Yorum Yap

Gordugum kadari ile alinganlik var gibi, ben sanal ortamda cok yazi yazmam unlemler de Turkcenin noktalamalarindan birisi oldugu icin kullaniliyorlar. O yuzden uzerinde durmaniza gerek yok.
                  Gruplasma su sekilde var ayni sabah takibi birakilan kisiler hep birlikte yazdi (takibi kim birakti ise onun sanal dunyasinda olusturdugu bir grup diyebiliriz buna).
                  Adminerle konustugumu dusunuyorum lakin ortada olan iki adminle de yazistim degil mi? Tatmin de oldum yani neler oldugunu anladim sanirim.
                  Siz de tatmin olduysaniz benim acimdan konu kapanmistir.

Forumda En az sizin kadar yerim oldugunu dusunuyorum her ne kadar ben sizin uyeliginizi sonlandiramasam da.
                  Ama sizde benim yerim olmadigi hissiyati oldu ise nedeni ile birlikte kabul ederim ayrilma kararini.

M!
                  Unlem sadece Türkçe'de olmadığı gibi tum dillerde var tabiki. Alinganlik bir durum degil. Dikkat çekmek icin kullanilir genelde. Sizin cumlelerinizin sonuna benim gibi nokta koyarsaniz bu imaji vermezdi. Unlem koydugunuz zamam agresif bir tavir takindiginiz izlenimi bırakıyor.

Forumdaki yeriniz konusunda bir skintim yok. Burda olmak hakkiniz. Ben "siz" rahatsizsaniz uyeleginizi silebilecegimi belirttim. Istemiyorsaniz sorun yok.

Keyifli forumlar.

HK @ Tapatalk
                  www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Tesekkurler cemicumlemize

Benim de ricam su "silebilirim silicem banlicami" az kullanmamaniz bende ! etkisi yapiyor.

M
                    En son düzenleyen mehmetdeniz; 16-07-14, 18:09.

Yorum Yap

Tesekkurler cemicumlemize

Benim de ricam su "silebilirim silicem banlicami" az kullanmaniz bende ! etkisi yapiyor.

M
                      Cok mu kullanalim?

HK @ Tapatalk
                      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

duzelttim......
                        Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Cok mu kullanalim?

HK @ Tapatalk

Yorum Yap

duzelttim......
                          O zaman yanlis yere takiliyorsunuz. Eğer benim kullandığım kismindan bahsediyorsaniza hepsinde talebiniz doğrultusunda (vb.) gibi kelimeler oldugunu görürsünüz. Yoksa yetkilerimin showunu yapmiyorum. Gerek de yok sanirim. Amac yardimci olmak.

HK @ Tapatalk
                          www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Herneyse iste anlayana..

O zaman yanlis yere takiliyorsunuz. Eğer benim kullandığım kismindan bahsediyorsaniza hepsinde talebiniz doğrultusunda (vb.) gibi kelimeler oldugunu görürsünüz. Yoksa yetkilerimin showunu yapmiyorum. Gerek de yok sanirim. Amac yardimci olmak.

HK @ Tapatalk

Yorum Yap

Hesapları kontrol eden bir kişi yok Mehmetdeniz. Ogrenebilecegin yada isim verebilecegim bir durum degil yani. Birden cok kisi takip ediyor.

Uzerinize alindiginiz (yanlis anlamaniza sebep olan) MCTR hesaplarında bizler dahi kendimizi takip etmiyoruz. Sanirim bu yanlis fikre kapildiginiz durumu duzeltmistir.

HK @ Tapatalk
                              kimse de demiyor ki evet sizi sildik çünkü Alen öyle uygun gördü
                              yoksa aylardır orada duran ancak samimi olduğunu düşündüğünüz insanların aynı anda silinmesi "tamamen tesadüf" olabilir mi?

Evrim buraya efsane mesaj döşedi ona da hiçbirimiz düzgün bi cevap veremedik çünkü asıl muhattabı kayıplara karıştı

bizim elemanları yolladık da mizah yaptırdık ki işi karambole getirelim ama başka şikayetçiler de ortaya çıktı ve konu kaynayamadı. işin kötüsü Evrim ortada yok, neden yok?
                              çünkü konuyu karıştırdığımızı gördü, anladı, eleştirilere karşı klasik MCTR tepkisi verdiğimizi ve asla hatalarımızı yanlışlarımızı kabul etmediğimizi etmeyeceğimizi de bildiği için cevap vermeye değer bir durum görmedi.

şimdi arkadaşlar, gelelim sonuca, ben bu forumda daha fazla yer almak istemiyorum. bakın ben hep kendimden bahsediyorum, destekçi buldum mu bulamadım mı meselem o da değil Haktan Bey!, valla işin aslı siz naparsanız yapın bana bir cevap veremediniz. veremezsiniz de çünkü haksızsınız. böyle düşünüyorum, böyle yazıyorum. sizi eleştiren yanlışlarınızı söyleyen insana tahamülünüz yoksa da banlarsınız silersiniz atarsınız vs. vs. ama bu da kişisel tatmininizden öteye geçemez.

konu uzadı konu uzadı, konu neden uzadı? kıvıra kıvıra uzattınız arkadaş ondan uzadı. aynı lafları döne döne yazmanızın ne anlamı var?

"evet arkadaşlar bi yanlışlık olmuş biz de oturup durumu aramızda görüşeceğiz" demek bu kadar mı zordu? zor tabi, egolarınız yönetiyorsa zor.

işte tam olarak bu zihniyet yüzünden burada daha fazla yer almak istemiyorum. çünkü sizlerin yapısı bu ve hatalarınızla yaşamaya devam etmekten vazgeçmiyorsunuz. size değer verip eleştirmek de hataymış bu da bana ders oldu.

MCTR hesabı beni takip etse nolur etmese ne olur? meseleyi takip kıskacına alacak kadar hafifletmeye çalışıyor olmanız da üzücü gerçekten. kaçırdığınız noktayı tekrar söylüyorum, bir grup insanın kendi aralarında samimi oldukları düşüncesiyle aynı anda silinmeleri kesinlikle tesadüf olamaz!

mesele yapılan çirkin bir harekettir. bu tarz çirkin hareketler bu kulüpte bana karşı en azından 3. kez tekrarlanmaktadır.

sizleri eleştirmek ya da hatalarınızı söylemek forumun bütünlüğünü bozuyorsa bu forum zaten bütün değil demektir, ki zaten bütün değil. "sizler ve müşterileriniz" yerine "sizler ve arkadaşlarınız" olmadığı sürece de bütünleşmeye çalışmanız boşa çabadır.

insan gibi yazıp adam gibi uyardım, konu takip kıskacına takıldı. takip meselesinden öteye geçmek istemediniz. öyleyse siz bilirsiniz.

son kez bir de böyle yazdım, belki bu sefer anlarsınız diye düşünerek yazdım. bir daha da yazmayacağımı bilin, içiniz rahat etsin, ölü taklidi yapmasın Alen de daha fazla.

benden bu kadar. boş bi vaktinizde, muhtemelen ışık hızıyla şu anda, silin üyeliğimi de. (talep etmem gerekiyormuş bunu, ediyorum şu anda gördüğünüz gibi.)

haydin bye.

Yorum Yap

Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                kimse de demiyor ki evet sizi sildik çünkü Alen öyle uygun gördü
                                yoksa aylardır orada duran ancak samimi olduğunu düşündüğünüz insanların aynı anda silinmesi "tamamen tesadüf" olabilir mi?

Evrim buraya efsane mesaj döşedi ona da hiçbirimiz düzgün bi cevap veremedik çünkü asıl muhattabı kayıplara karıştı

bizim elemanları yolladık da mizah yaptırdık ki işi karambole getirelim ama başka şikayetçiler de ortaya çıktı ve konu kaynayamadı. işin kötüsü Evrim ortada yok, neden yok?
                                çünkü konuyu karıştırdığımızı gördü, anladı, eleştirilere karşı klasik MCTR tepkisi verdiğimizi ve asla hatalarımızı yanlışlarımızı kabul etmediğimizi etmeyeceğimizi de bildiği için cevap vermeye değer bir durum görmedi.

şimdi arkadaşlar, gelelim sonuca, ben bu forumda daha fazla yer almak istemiyorum. bakın ben hep kendimden bahsediyorum, destekçi buldum mu bulamadım mı meselem o da değil Haktan Bey!, valla işin aslı siz naparsanız yapın bana bir cevap veremediniz. veremezsiniz de çünkü haksızsınız. böyle düşünüyorum, böyle yazıyorum. sizi eleştiren yanlışlarınızı söyleyen insana tahamülünüz yoksa da banlarsınız silersiniz atarsınız vs. vs. ama bu da kişisel tatmininizden öteye geçemez.

konu uzadı konu uzadı, konu neden uzadı? kıvıra kıvıra uzattınız arkadaş ondan uzadı. aynı lafları döne döne yazmanızın ne anlamı var?

"evet arkadaşlar bi yanlışlık olmuş biz de oturup durumu aramızda görüşeceğiz" demek bu kadar mı zordu? zor tabi, egolarınız yönetiyorsa zor.

işte tam olarak bu zihniyet yüzünden burada daha fazla yer almak istemiyorum. çünkü sizlerin yapısı bu ve hatalarınızla yaşamaya devam etmekten vazgeçmiyorsunuz. size değer verip eleştirmek de hataymış bu da bana ders oldu.

MCTR hesabı beni takip etse nolur etmese ne olur? meseleyi takip kıskacına alacak kadar hafifletmeye çalışıyor olmanız da üzücü gerçekten. kaçırdığınız noktayı tekrar söylüyorum, bir grup insanın kendi aralarında samimi oldukları düşüncesiyle aynı anda silinmeleri kesinlikle tesadüf olamaz!

mesele yapılan çirkin bir harekettir. bu tarz çirkin hareketler bu kulüpte bana karşı en azından 3. kez tekrarlanmaktadır.

sizleri eleştirmek ya da hatalarınızı söylemek forumun bütünlüğünü bozuyorsa bu forum zaten bütün değil demektir, ki zaten bütün değil. "sizler ve müşterileriniz" yerine "sizler ve arkadaşlarınız" olmadığı sürece de bütünleşmeye çalışmanız boşa çabadır.

insan gibi yazıp adam gibi uyardım, konu takip kıskacına takıldı. takip meselesinden öteye geçmek istemediniz. öyleyse siz bilirsiniz.

son kez bir de böyle yazdım, belki bu sefer anlarsınız diye düşünerek yazdım. bir daha da yazmayacağımı bilin, içiniz rahat etsin, ölü taklidi yapmasın Alen de daha fazla.

benden bu kadar. boş bi vaktinizde, muhtemelen ışık hızıyla şu anda, silin üyeliğimi de. (talep etmem gerekiyormuş bunu, ediyorum şu anda gördüğünüz gibi.)

haydin bye.

Yazmış olduğun sana göre efsane mesaja çok rahat cevaplar verebilecek kapasitemiz fazlası ile var bizde.

Evrim alen abi birşeyi uygun görüyorum dediği zaman bunu biz 3 kişi aramızda tartışır ve karara bağlar o şekilde hareket ederiz. Ayrıca bu vb durumlarda herkes birşeyler yazıpta cevap vermeye kalkarsa kim kime ne yazsa nafile ondan sebep ile cevap hakkını ben ve haktan kullanıyorum buradan şu sonuca varmayın alen abinin veremeyecek cevabı yok anlamına gelmesin kesinlikle. Diyorsunki MCTR hesabı beni takip etse ne olur etmese ne olur ama her mesajınızda hesabın kontolünü sorup duruyorsunuz. o uygun gördü diyorsunuz demekki takılınan nokta budur.Ve bizde size gereğinden fazla açıklama yaptık. Bizi eleştiren herkese kapımız sonuna kadar açık bu durumdan kesinlikle gocunacak insanlar değiliz hatamızın ne olduğunu bilmemiz bizim için iyi birşeydir çünkü biz amacı yaptığımız işi başarı ile yapmak isteyen insanlarız. Forumumuz bir bütündür ve devamındada bu şekilde kalacaktır. Bugünlere kadar çürük elmaları eleyerek geldik elemeyede devam edeceğiz.
                                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X