Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaaa Temmuz 2014

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Görüş ayrılıkları, kişilik çatışmaları olabilir fakat üyeliği kendi isteğiyle silinmiş olan arkadaşların cevap verme şansı yokken 'bugünlere kadar çürük elmaları eleyerek geldik elemeye de devam edeceğiz' sözünün burada kalmasını hiç doğru bulmuyorum özellikle de bu sözü söyleyen kişi forumda kuralları uygulayacak/uygulatacak, ornek olacak, herkese eşit mesafede ve adaletli olması gereken, okuduğum kadarıyla öyle davranildigini da ifade eden 'admin' statüsündeki kişi veya kişiler ise...
    Bu tutumun beni ve benim gibi forumda kimseye önyargılı olmayan bütün bu konuşmaları okuyarak takip eden, bu tartışmada sessiz kalan diğer tüm üyeleri rahatsız ettiğini ifade etmek isterim.
    Saygılarımla.

Fatih Şahan
    35 FF 198
    En son düzenleyen faith; 17-07-14, 16:56.

Yorum Yap

Aslı faith tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Görüş ayrılıkları, kişilik çatışmaları olabilir fakat üyeliği kendi isteğiyle silinmiş olan arkadaşların cevap verme şansı yokken 'bugünlere kadar çürük elmaları eleyerek geldik elemeye de devam edeceğiz' sözünün burada kalmasını hiç doğru bulmuyorum özellikle de bu sözü söyleyen kişi forumda kuralları uygulayacak/uygulatacak, ornek olacak, herkese eşit mesafede ve adaletli olması gereken, okuduğum kadarıyla öyle davranildigini da ifade eden 'admin' statüsündeki kişi veya kişiler ise...
      Bu tutumun beni ve benim gibi forumda kimseye önyargılı olmayan bütün bu konuşmaları okuyarak takip eden, bu tartışmada sessiz kalan diğer tüm üyeleri rahatsız ettiğini ifade etmek isterim.
      Saygılarımla.

Fatih Şahan
      35 FF 198
      Görüşlerimiz hiçbir zaman hep aynı yönde olamaz zaten. Biz cevabımızı verdikten sonra üstünü kapatalım sussunlar şeklinde bir davranışta bulunmak adına bunu yapmadık. Silinmeler olmasaydı eğer ucu açık bir konu olarak bu gideceği yerler bilinmez bir hal alabilirdi. Ben bu forumun adminiyim buradaki her kişinin sıfatı ismi ne olursa olsun eşit seviiyede olmasını sağlamak zorundayım buradaki ortamın sükunetini sağlamak zorundayım bunun içinde gerektiği zamanlarda gereken müdahalelerde bulunmam gerekir. OKuduğun kadarı ve fazlası ile ben herkese eşit derecede davranan ve davranacak biriyim fatih.

Benim tutumum seni ve iddaa ettiğin gibi başka kişileride rahatsız etmiş olabilirde ama açıklamalarımızdada belirtmek istediğimiz gibi amacı yapabildiğimizin en iyisini yapmak olan kişileriz kimseye toleranslı davranacak değiliz .
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Bizim kimseye karşı yanlışlar içinde olmadığımız zaten mesajların sizlerin okuyacağı şekilde kalmasındanda bellidir arkadaşlar biz herzaman haklı olduğumuzu yada haklılığın hep bizden yana olacağını iddaa eden kişiler değiliz burayı en iyi seviyede eşit şartlar altında yönetmekten ve güzel bir arkadaşlık ortamı oluşmasını sağlamaktan başka bir derdimiz yoktur.

Hertürlü eleştiriye açığız. Veremeyecek cevabımızda olmaz bizim yanlış yapacağımız hareketlerde olabilir ki inşallah olmayacak bunlarıda kabullenecek seviyede kişileriz.
        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Sizleri yani admin ve modlari ve de uyelikleri silinen arkadaslari tanimiyorum ve de Ayvalik bulusmasi harici gormedim bile. Sadece ama sadece forumu duzenli takip eden bir uye olarak, bilmedigimiz kisisel meseleler varsa ayri ancak sadece foruma baktigimda bu kisilerin uyeliklerinin silinmesini gerektirecek bir huzur bozma veya gruplasma goremedim arkadaslar. Ayrica yazinizda her ne kadar adil veya esit davrandiginizi soyleseniz bile verdiginiz cevaplari bastan okudugumda otoriter ve adil olmayan bir uslup goruyorum maalesef. En azindan yapiciliktan uzak bir tutum diyelim de kelimlere takilmayalim. Sonra is sacma sapan yerlere gitmesin. Ozetle ben bu forumu takip eden ama arkadaslik bazinda olanlarla ilgilenmeyen( sizin de belirttiginiz gibi, yani kisisel degil) bir uye olarak, uyeligi silinen arkadaslarin tutumundan degil sizin cevap vermelerinizdeki uslup ve anlayisinizdan rahatsiz oldugumu belirtmek isterim. Bunu yazmak zorundaydim cunku ortada ciddi bir haksizlik oldugunu dusunuyorum.

Uyeligimin de silinmesini rica ediyorum. Herkese bugune kadar yaptiklari paylasim icin de tesekkuru bir borc bilirim.

Sevgiyle kalin.

Yorum Yap

Aslı Musty tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Sizleri yani admin ve modlari ve de uyelikleri silinen arkadaslari tanimiyorum ve de Ayvalik bulusmasi harici gormedim bile. Sadece ama sadece forumu duzenli takip eden bir uye olarak, bilmedigimiz kisisel meseleler varsa ayri ancak sadece foruma baktigimda bu kisilerin uyeliklerinin silinmesini gerektirecek bir huzur bozma veya gruplasma goremedim arkadaslar. Ayrica yazinizda her ne kadar adil veya esit davrandiginizi soyleseniz bile verdiginiz cevaplari bastan okudugumda otoriter ve adil olmayan bir uslup goruyorum maalesef. En azindan yapiciliktan uzak bir tutum diyelim de kelimlere takilmayalim. Sonra is sacma sapan yerlere gitmesin. Ozetle ben bu forumu takip eden ama arkadaslik bazinda olanlarla ilgilenmeyen( sizin de belirttiginiz gibi, yani kisisel degil) bir uye olarak, uyeligi silinen arkadaslarin tutumundan degil sizin cevap vermelerinizdeki uslup ve anlayisinizdan rahatsiz oldugumu belirtmek isterim. Bunu yazmak zorundaydim cunku ortada ciddi bir haksizlik oldugunu dusunuyorum.

Uyeligimin de silinmesini rica ediyorum. Herkese bugune kadar yaptiklari paylasim icin de tesekkuru bir borc bilirim.

Sevgiyle kalin.

Kişisel durumlar üzerinden hareket etmediğimizi daha öncede yazılarımız içinde belirttik. Yazılarımızda ve direkt konuşmalarımızda herzaman adaletli şekilde davrandığımızı ve daimada bu şekilde davranacağımızı tekrar tekrar yazdık. Benim verdiğim cevaplar sizin tarafınızdan otoriter adil olmayan şekilde görünsede yazılım amacı tek taraflı yanlı adaletsiz değildir.
            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Oncelikle belirtmek isterim ki konuyu tekrar gundeme getirme vb. Bir amacim yok tatilde oldugumdan konuyu yuzeysel olarak takip edebildim ve yazmak istedim o da bugune kaldi. Surekli olarak eleştirilere acik oldugunuzu belirtmektesiniz bende bir kac elestiride bulunayim oyleyse...

Forumdan uzaklastirilan arkadaslara verilen cevaplarda malesef tek bir yapici cevap goruyorum oda ilk cevap olan Haktan'in verdigi kimsenin boyle bir seyi bilerek yapacagini dusunmuyorum idi. Sonrasinda verilen cevaplar malesef cok tutarsiz ve talihsiz. Eger hesaplardan aktif olmayan kisilerin takibini kaldiriyorsaniz suan uzaklastirilmis arkadaslar zaten forumda yeterince aktifler. Eger sosyal medya hesabini kurumsal bir hesap gibi yonetmeye calisiyorsaniz o takip edilen sayisi 300 kusur olmamali diye dusunuyorum. Mctr hesabindan takip edilmiyor olsam da(ki aktif olmayan kisilerdenim o aciklamaya saygi da duyarim dogru uygulanirsa) sagolsunlar Mctr resmi sponsorlari surekli takipteler.

Ayrica uzaklastirilan uyelerden Evrim'in uyeliginin silinmesini istedigi halde uzaklastirildi yazilmasi ve jansut'un konuyla ilgili en ufak bir yorumunun dahi bulunmamasina ragmen ayni sonuca magruz kalmasi ne kadar adil ve yapici kararlar inanin dusundurucu....

Hepinize iyi forumlar dilerim... Saygilar.
              03 MC IB/B
              34TE8019

Yorum Yap

Aslı DenizM. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Oncelikle belirtmek isterim ki konuyu tekrar gundeme getirme vb. Bir amacim yok tatilde oldugumdan konuyu yuzeysel olarak takip edebildim ve yazmak istedim o da bugune kaldi. Surekli olarak eleştirilere acik oldugunuzu belirtmektesiniz bende bir kac elestiride bulunayim oyleyse...

Forumdan uzaklastirilan arkadaslara verilen cevaplarda malesef tek bir yapici cevap goruyorum oda ilk cevap olan Haktan'in verdigi kimsenin boyle bir seyi bilerek yapacagini dusunmuyorum idi. Sonrasinda verilen cevaplar malesef cok tutarsiz ve talihsiz. Eger hesaplardan aktif olmayan kisilerin takibini kaldiriyorsaniz suan uzaklastirilmis arkadaslar zaten forumda yeterince aktifler. Eger sosyal medya hesabini kurumsal bir hesap gibi yonetmeye calisiyorsaniz o takip edilen sayisi 300 kusur olmamali diye dusunuyorum. Mctr hesabindan takip edilmiyor olsam da(ki aktif olmayan kisilerdenim o aciklamaya saygi da duyarim dogru uygulanirsa) sagolsunlar Mctr resmi sponsorlari surekli takipteler.

Ayrica uzaklastirilan uyelerden Evrim'in uyeliginin silinmesini istedigi halde uzaklastirildi yazilmasi ve jansut'un konuyla ilgili en ufak bir yorumunun dahi bulunmamasina ragmen ayni sonuca magruz kalmasi ne kadar adil ve yapici kararlar inanin dusundurucu....

Hepinize iyi forumlar dilerim... Saygilar.

Eleştirilere karşı açık olduğumuzu ve dahasını yukarıda belirttik.HAktan gibi bende cevaplarımda bilerek yapılmak istenen birşey olsaydı MCTR hesaplarından değilde direk forumdan silmeler olurdu diye tekrardanyazdım cevabını verdiğim arkadaşlara. Bizler forumda bir şekilde üye olmuş ama hiçbir şekilde aylarca hatta yıllarca online bile olmayan hesapları kaldırıyoruz yoksa kişilerin yazdıkları mesajlar az da ondan kaldırıyoruz anlamına gelmesin bunlar. Aktif sosyal medaya hesaplarımızıda sizin söylediğiniz gibi kurumsal bir firma gibi yönetmeye çalışıyoruz amacımızda yapılabilecek en iyi yönetimi gösterebilmek.

Jansut'un açıklamasınıda kendisi bana facebook üzerinden ve daha sonrada direk cep telefonundan ulaştığı zaman kendisine açıkladım buradaki mesajlaşmalara dahil olmadığındanda aramızda geçen konuşmayıda buraya dahil etmedim.
                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Paspaslarim geldi
                  Eklenen Dosyalar
                  sigpic

Yorum Yap

Guzel bi urun. Ic kismin kaderini degistiriyor temizlik acisindan..

Gule gule kullanin
                    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı gunser tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      [ATTACH]4835[/ATTACH][ATTACH]4836[/ATTACH]
                      Paspaslarim geldi
                      Gule gule kullan benim de Countrymani aldıgımda ilk yaptıgım sey halıları kaldırıp 4 tane bundan ısmarlamak oldu Hele bir de cocuk olunca yararı iyice gorunuyor arabanın içi her zaman temiz Güle güle kullan.
                      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Tesekkurler. Uzun zamandir halilar cok toz birakiyordu en son kardesim sagolsun bir takim gonderdi.
                        sigpic

Yorum Yap

Aslı gunser tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Tesekkurler. Uzun zamandir halilar cok toz birakiyordu en son kardesim sagolsun bir takim gonderdi.
                          Valla büyük rahatlık söyliyim iki sus tut tamamdır
                          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Yazin o paspaslari arabamdan cikarinca yemin ederim 10 kg hafifledi araba

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                            doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                            2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                            3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                            4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                            5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                            6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                            7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                            8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Yazin o paspaslari arabamdan cikarinca yemin ederim 10 kg hafifledi araba
                              Evet, bu konuda katılıyorum
                              Ağır ama işlevi sağlam..
                              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Ben şahsen kullanamıyorum lastik paspas hele bide yıkamada parlatıcı sürdüklerinde vıcık vıcık aman sürdürmeyin

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X