Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaaa Temmuz 2014

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Bana da gayet komik geliyor, jansutla da konustum..

Gayet gulup nesemize baktik
    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

30 hafta onceden gormusum hahaha

Yorum Yap

Abi olay su ki;
        Unfollowlar, karsilikli takiplesneler, seri takip vs olaylari yuzunden bu guzel ortam ve de dostluklar zedelenmesin. Ben bu forumdaki herkese ayri deger veriyorum ve seviyorum. Bir yanlisim olmamasi icin de ozen gosteririm her zaman. Bu konunun artik daha fazla uzamamasi icindir bu mizah cabamda, yanlis anlasilmasin...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
        doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
        2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
        3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
        4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
        5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
        6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
        7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
        8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
          2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
          3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
          4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
          5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
          6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
          7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
          8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Uyeligini silmek icin ortada bir sebep yok. Sadece rahatsiz oldugun (bireysel) konuyu Sohbet / Muhabbet bolumune yazman kafami karistirdi. Cozum mu ariyoruz yoksa destekci mi anlayamadim? Burda bir istek mi var? Eger bir istek varsa bunun ana basligi da mevcut. Bu sekilde cozume daha kolay ulasilabilirdi. Daha ozel birseyse mail/whatsapp/telefon gibi farkli iletisim yollarini da kullanabilirdin.
            Haktan selamlar, aktif bir konuya yazdım ki çoğunluk tarafından görülsün. Bak insanlar görmüş gülmüş eğlenmiş ne güzel
            Ben sıkıntılardan bahsettim, onlar çoluk çocuk modunda, sen sildin ben sildim ilk o sildi gibi devam ediyorlar konuşmaya.
            O kadar şey yazdım, anlayana dedim zaten ya, anlamanın kimsenin işine gelmediğini tekrar gördüm bu da bana yetti

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Abi olay su ki;
              Unfollowlar, karsilikli takiplesneler, seri takip vs olaylari yuzunden bu guzel ortam ve de dostluklar zedelenmesin. Ben bu forumdaki herkese ayri deger veriyorum ve seviyorum. Bir yanlisim olmamasi icin de ozen gosteririm her zaman. Bu konunun artik daha fazla uzamamasi icindir bu mizah cabamda, yanlis anlasilmasin...

Abi sana lafım yok.. Ama mod, admin, yönetici veya her neyse vasfına sahip olanlar da bi açıklama yapmak yerine geyik yapıyo.. Neyse iyi forumlar size.. Ben arabamdaki stickerları sökmeye gidiyorm.. Bye..

tooncay
              34 NIJ 84 - Tuncay Karaman

Yorum Yap

Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Abi sana lafım yok.. Ama mod, admin, yönetici veya her neyse vasfına sahip olanlar da bi açıklama yapmak yerine geyik yapıyo.. Neyse iyi forumlar size.. Ben arabamdaki stickerları sökmeye gidiyorm.. Bye..
                Vasif ?
                Guzel commentler, devam et..
                1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Modluk, adminlik bir vasıf diil mi? Vasıf kelimesini beğenmediysen modluk görevi yada adminlik görevi yada direk mod ve admin olarak da değiştirebilirim..

tooncay
                  34 NIJ 84 - Tuncay Karaman

Yorum Yap

Neyse sonuc olarak olayin silinme unfollow vs ile alakasi yoktu herkeste biliyo zaten bunu bal gibi. Olayin arkasindaki kisi kalkipta bisey yazamiyosa ve bahanede uretecek elinde hicbiseyi kalmadiysa o da demekki yazilanlari kabul etmistir sayiyorum ben ben cevabi burdan aldim, yeterli

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Yorum Yap

Arkadaslar bizler bahanelerle is yapan kisiler degiliz burasida sahsimza ait bir ortam degil canimizin istedigi sekilde davranma luksune sahip degiliz o yuzden yapilmis ve yapilacak her davranisin adminler olarak bir aciklamasini zaten yapariz ve yapiyoruzda. Artik kisileri direk hedef alacak rencide edecek vb hareketlerde yazismalarda bulunulmasina musade etmiyorum. Herkes yazdiklari mesajlardaki sorumlulugunun bilincinde hareket etsin lutfen. Her sorun yasandiginda olaylari alevlendirmek yerine yapici davranislarda bulunmaya dikkat ediniz .
                      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Gokhan Bey MCTR FB hesabinin ve Instagram hesabinin kontrolu kimde onun cevabini alabilir miyim acaba ??

Yorum Yap

Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Gokhan Bey MCTR FB hesabinin ve Instagram hesabinin kontrolu kimde onun cevabini alabilir miyim acaba ??
                          Mehmet birbirimize bey demeyecek kadar bikaç muhabbetimiz oldu; MCTR ile alakalı olan hesapların kontrollerinin kimde olduğu bizden başkasını bağlamaz biz bu hesapları açarken kullanırken insanları karşımıza muhatap aldığımızı ve bu hesaplar üzerinden yaptığımız herşeyin burada kurmaya çalıştığımız arkadaşlığı dostluğu pekiştirmek adına Klübümüzü en iyi seviyeye taşıma adına yapılan işler olduğunu bilerek isteyerek yapmaktayız.
                          Burada bireysel olarak hareket etmiyoruz kafamıza göre davranmıyoruz hiçbir kimseye karşı şahsi gıcıklığımız art niyetimiz yok bunu bu şekilde bilmenizi herkes gibi sizinde topluluğa uygun olan davranışlarda bulunmanızı öneriyorum. İnsanların gözüne sokar derecede birşeyleri devam ettirmek burada tanıdığım kişilere yakışmayan davranışlardır. O yüzden birilerini hedef alarak başlatılmış olan bu yazışmalarınıza son vermenizi ve daha fazla huzursuzluk yaratmanın kimseye faydası olmayacağını tekrardan hatırlamanızı isterim.

Kurucusu olduğum bu klübü hiçkimse doğru olmayacak şekilde karalayacak davranışlarda bulunamaz.
                          Hiçbir forum üyesi herkim olursa olursa olsun bu platformu çıkarları doğrultusunda kullanamaz forumu bağlayan bir durumda keyfine göre hareket edemez.

Bu konunun bu son mesajı olmasını istiyorum herkesten yoksa klavye başında herkes haklı olduğunu zannedip durdukça sonunu bulmamız imkansız olacaktır.
                          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Naber yaaa Temmuz 2014

Gokhan Bey, ben bey demeyi uygun goruyorum sizinle tanistirildigimi hatirlamiyorum ne yazik ki ve tanismis olsak bile isimle hitap edecak kadar yakin bilmiyorum Gokhan Admin ismini!! O yuzden de siz de dikkat ederseniz sevinirim..
                            Tamam hesaplarin kimin kontrolunde oldugu size kalsin, ben sorumu sizin uzerinizden sorayim o zaman kisisel hesaplarinda beni gormek istemeyenler olabilir, benim merak ettigim MCTR hesaplarin ne gibi huzursuzluga sebep oldugumdur.
                            Ayni sekilde size bunu soruyo olmam Kimde huzursuzluga sebep oluyor ?? Butun okuyanlar cevap versin o zaman. Forumda huzursuzluga sebep oluyor diyerek insanlari yaftalamak yanlis.

Bu yazilarimdan hicbir cikarim da yoktur ?? Konu neden amacindan saptirilarak cevaplaniyor ?

Tekrar soruyorum MCTR hesaplarindan ben neden uzaklastiriliyorum ?? Aciklama bekliyorum.
                            Topicte devam etmek istenmiyorsa ozelden de konusabiliriz.

Iyi Gunler
                            Mehmet
                            En son düzenleyen mehmetdeniz; 16-07-14, 14:44.

Yorum Yap

MCTR ile alakalı olan hesapların kontrolleri NDG de.
                              Yine yönetim haklı, Üyeler haksız..

Yorum Yap

MCTR hesaplarında bir huzursuzluk yaratmış olsaydınız mehmet bey öncelikle forumdan uzaklaştırır bu konulara hiç girmezdik demekki biz sizin gibi görmemişiz ki bu cevapları yazabiliyorsunuz hala buradasınız biz zaten periyodik aralıklarla bu hesaplardaki takip ettiğimiz sayısını azaltıyoruz ayrıca forum üzerindende aylarca aktif olmamış kişileri siliyoruz hesaplardan sadece kendinizin silindiğini zannedip burada yaygara sebep vermeyin.
                                Kişilerin kendi kişisel hesaplarında görmek istememeside herkesin kendisini bağlayan bir konudur forumumuzu ilgilendirmez siz bende facebook hesabımda ekli değilsiniz ama dünden beri bu konulara sizin düşüncenizle yazan kişiler hepsi bende kullandığım tüm hesaplarda ekli durumdalar ve paylaşımlarınızıda sürekli takip ediyorum yalandan kişi sayısında artış olsun adına eklemiş biriside değilim.Topikte devam etmemesi konusunuda aydınlatalım dünden beri yazılanlar forumun bütünlüğünü bozacak davranışlara sebebiyet vermektedir konuya hakim olmayan arkadaşlarımız yazılanları yanlış anlayıp ne sizleri ne bizleri yanlış görmemesi adına devam etmemelidir yoksa konuyu aydınlığa kavuşturmak adına ben şahsım olarak yeri saati ne olursa olsun herşekilde herkesle bu konuyu konuşurum.
                                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X