Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaaa Temmuz 2014

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Resim yok bu sefer, cunku bana gore gusel ve onemli, turbo friksiyona gore 'ivir zivir' isler yaptik bu sefer. Ama Giovanni Garaj'da detayli olarak Giovanni'nin 'Jubile'sini paylasacagim. Cunku Yusuf ve Ahmet'in hakki odenmez.

Ve artik '........ United' bulusmasina gitmeyi beklemek kaldi bize, BITTI GIOVANNI... THE END yaptik...

Wishman
    YC nin arka koltuguna bindirdimya seni, olsem gam yemem daha

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      YC nin arka koltuguna bindirdimya seni, olsem gam yemem daha

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
      Hoppp bi dakika burda bi dur . Ben onu gionun arka koltuğuna bindirdim arkada oturmayida tatti artis (bundan sonra bir sure artissin murat bey )
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Hoppp bi dakika burda bi dur . Ben onu gionun arka koltuğuna bindirdim arkada oturmayida tatti artis (bundan sonra bir sure artissin murat bey )
        Evet, Gokhan kullaninca, Yenge'mi yaninda otursun istedim. Ben arkaya oturdum. Fakirler olsun Mininin arka koltugundan selam...!

Artis, Leyn Murat Abi'den daha gusel...

Wishartisman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Evet, Gokhan kullaninca, Yenge'mi yaninda otursun istedim. Ben arkaya oturdum. Fakirler olsun Mininin arka koltugundan selam...!

Artis, Leyn Murat Abi'den daha gusel...

Wishartisman
          Yakisti sana arka koltuk muradim
          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

ilk katıldığım organizasyon 19 Mayıs 2013 tarihindeki MCTR 1. Yıl Kutlaması'ydı.
            tek başıma, henüz hiçbirinizi tanımazken atladım arabama maslak sanayi girişinde bekledim, o zamanlar FP0325 var, çılgın dizel
            konvoya dahil oldum ve o günden itibaren kulüpte aktif olarak yer alır oldum.

daha o organizasyonda bana "fotoğrafçısın madem, bu iş senindir" denildi ve "MCTR Photographer" yazıldı adımın altına. ondan sonra bir sürü organizasyona katıldım, millet avrupa yakasından anadoluya geçemezken ben şehiriçi şehirdışı demeden birçok etkinliğe dahil oldum, fotoğraflarınızı çektim, videolarınızı çektim, elimden geldiğince editlemeye çalıştım vs. vs.

sonra bir mesaj geldi, photoshoot day yapalım denildi, ben de işlerim ve yoğunluğum sebebiyle yapamayacağımı ve kulüpte fotoğraf makineleri olan başka arkadaşların da olduğunu, onların yapabileceğini söyledim. "yine katılabildiğim etkinliklerde gelir çekerim sizleri" diye de ekledim.

bunca şey yapmış, elinden geldiğince yanınızda olmuş adama ne tepki verildi biliyor musunuz?
            -"ok saol".

ve anında o adımın altında yazan photographer ibaresi silindi sanki burda öyle bir şey yazmasına ihtiyacım varmış gibi ve bir teşekkür etmeden, bir "tamam artık o görevi senden alalım o zaman" demeden silindi. nankörce, üzüldüğüm tek nokta bu nankörlüktür.

organizasyon işi zordur, NDG bu işle en çok uğraşan insan olduğu için belki en iyi o bilir. organizasyonlarda siz geyiğin dibine vururken, masadan kalkıp gidip arabalarınızın fotoğrafını çekmek zorunda mıydım? severek isteyerek keyif alarak yaptım. iyi ki de yaptım (çünkü kulüp olmak bunu gerektirir. herkesin neye yeteneği varsa veya ne katabilecekse kulübe gönüllü olarak yapar.)

sonra bazı arkadaşlar şöyle dedi, "beni hiç çekmemişsin" herkesi çekmişim bi seni çekmemişim demekki sen yokmuşsun arkadaş. peşinden mi koşsaydım?
            hadi dedim olabilir, insanlar elbette fotoğrafları olsun istiyorlar. kusura bakmayın dedim.

bunları hiç sorun etmedim, sadece bu son mesajımda artık bazı şeylerin bilinmesini istediğim için yazıyorum. kızgın da değilim kimseye. sadece bilinsin.

bu kulübün bir de sponsorluk hikayesi var ki evlere şenlik
            bir sponsor bir sorunu halledememiş olabilir değil mi? yani herkes mükemmel mi? herkes her işi çok mu iyi yapar? siz hem kasap hem astronot hem terzi gördünüz mü?

bizler MINI sahipleriyiz ya, önemli olan değer verdiğimiz sevdiğimiz emek harcadığımız araçlarımız ya, dedim ki; kendi arabamda bi sorun yaşadım ve tecrübelerime dayanarak diyorum ki o sorunu onlar değil de başkaları çözer.
            noldu biliyor musunuz? "en iyi onlar yapar" "başka kimse yapamaz" "her işi en çok onlar bilir" "onlar saksı değil en çok onlara sorcaksınız"
            ben kimseye kötü dememiştim zaten, herkesin uzmanlık alanı farklı dedim. hâlâ onlar da kendi alanlarında en iyisini yapıyorlar diye düşünüyorum.

son birkaç gündür de, anlam veremediğim bir şekilde facebook ve instagramdan teker teker siliyor beni mctr'deki arkadaşlar. vardır bir bildikleri herhalde.
            kimseyle ne tartıştım bugüne kadar ne kavga ettim, kırdıklarım oldu fark etmedim mi bilmiyorum, kimse gelip benimle bir şey konuşmadı sonuç olarak.

buradan tanıdığım bildiğim insanlara, kurduğum dostluklara, bugüne kadar paylaştığımız her şey için teşekkür ediyorum. ancak ortak payda olan MINIlerimizden ve paylaşımımızdan uzaklaştığımızı düşünüyorum. insanların başka hesapları olsa gerek, benim yok, dolayısıyla daha fazla bu "ordan sildi, burdan tekrar ekledi, bugün yine sildi, tekrar mı eklemiş? şurdan bilmemnaptı.." muhabbetlerini düşünmek istemiyorum. kişisel silme ve eklemeler çok da önemli değil herkes herkesi sevmek zorunda değil.

ama MCTR instagram hesabından da unfollow yediğime göre birilerini rahatsız ediyor varlığım

daha olgun, daha güzel, daha iyi olmanızı dileyerek bundan sonra kulübünüze dahil olmayacağımı bildiriyorum. yani ocak dışıyım sağlıcakla kalın.

not: bu mesajı tartışma yaratmak için yazmadım ve cevap beklentim de yoktur. eskiden kendimi kulübe oldukça yakın görüyordum ve bu yüzden bir açıklama yapma gereği hissettim, saygıyla karşılarsanız sevinirim. üyeliğimi siler misiniz naparsınız bu sizin kararınız ancak bu mesaj, anlayanlara, satır aralarında dersler içerdiği için burada kalırsa, benden bir hatıra olur.

Yorum Yap

Evrim bunlara takilmamak lazim sende benimle hic sorun yokken instagramdan takibi birakmissin buyutucek bise yok be abi bende biraktim oldu bitti buyutmekek lazim

Usenmeden de yazmissin
              En son düzenleyen ARENIMO; 15-07-14, 17:50.

Yorum Yap

Usenmeden yazmak?

Sana hele ozellikle bu forumun moderatorune yakisir bir cevap olmadi Aren. Bir yonetici bunu yapmamali. Ironi yapmissin, direk agiz burkmussun. Ustunde ki cevabin veya Evrim'in yazisi hakkinda konusmuyorum ama su 'usenmeden yazmissin' cumlesini bence silmen gerekir.

O zaman ben burdan sunu cikartayim, Sen bu foruma son zamanlarda hicbir sey yazmamakla (ki biliyorsun AYN de sana ne dedim.) bu formula ilgili hersey icin useniyorsun. Tanimadigin uyelerin yazdiklari ve sorular sana gereksiz geliyor.

Ne yazsin peki?

Seni seviyorum ama bu tarzini hic sevmiyorum.

Kimse kimseyi asalamamali, uzuldum. :-(

Wishman

Yorum Yap

@Evrim:
                  Ben bugune kadar kimsenin senden yana bir sikayeti oldugunu duymadim okumadim acikcasi. En azindan konustugum arkadaslarimda (gerek admin, gerek mod, gerek uye) boyle birsey belirtilmedi.
                  Uyelerin neden bireysel hesaplarindan sildigini bilemiyorum tabi ama Kulubun hesabindan silinmesiyle ilgili olarak kasıtlı birsey aramamani rica ederim. Kimsenin boyle birseyi bilerek yapacagini sanmiyorum.

Yonetici olarak belirtmek isterimki uyelerimizin silinmesi, bloklanmasi gibi durumlarin olusabilmesi icin belli basli sebepler vardir ve bunlari sanirim hepimiz biliyoruz (kufur etmek, hakaret etmek, duzeni bozmak vs. gibi). Bunlardan birini yaptigini ben sahsen gormedim ve yapacagini da hic dusunmedim.

Kulup fotografcisi titrinin de alinmasindaki sebep benim bildigim kadariyla is yogunlugundan dolayi hobisel olan MCTR kismini daha fazla yapamayacagini belirtmistin. Bunun uzerine olan yapilan bir uygulama. Deseydinki "bu seferlik gelemeyecegim" kimse kaldirmazdi o yaziyi. Kimse de birsey demez zaten. Diyen de seni aramizda gormek istedigimiz icin derdi, laf soylemek icin degil.

Uyeligini silmek icin ortada bir sebep yok. Sadece rahatsiz oldugun (bireysel) konuyu Sohbet / Muhabbet bolumune yazman kafami karistirdi. Cozum mu ariyoruz yoksa destekci mi anlayamadim? Burda bir istek mi var? Eger bir istek varsa bunun ana basligi da mevcut. Bu sekilde cozume daha kolay ulasilabilirdi. Daha ozel birseyse mail/whatsapp/telefon gibi farkli iletisim yollarini da kullanabilirdin.
                  Hesabinin silinmesini istiyorsan soylemen yeterli olacaktir. Yoksa kimsenin keyfe keder veya fikir ayriligindan dolayi silmesi soz konusu degil.

Not: Bu forumun kurulus sebeplerinden biridir bu tip mesajlarin silinmemesi. O yuzden silinmeyeceginden emin olabilirsin.
                  www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Murat abi goruslerine saygi hep duymusumdur ama , evrimle hic bi sorunum yok ama burda yazmis takibi birakmislar vs takilma boyle seylere Evrimde beni takibi birkmis mesela takilmadim bende , onemli dgil bunlar bana cocuk muhabbeti geliyo siteye neden yazmadigimida soyledim gayet sebebinide bircok arkadasim biliyor

Haktan zaten yeterince yazmis eklenicek birsey yok siteden ayrilan uyeligini sildiren bazi arkadaslar disaridan ortalik alevlendiriyo ama benimde olayim yazmak arkadan konusmak degil yakaladigim yerde tatli tatli konusurum
                    En son düzenleyen ARENIMO; 15-07-14, 19:19.

Yorum Yap

@HAKTAN:

Ne yazıkki bir kasıt sözkonusu. Sadece Evrim değil, ben ve diğer arkadaşlarımda aynı şekilde silindim ve inan çok acayibime ve komiğime gitti İlk olarak şunu söyleyeyim; beni sosyal medyada isterse MCTR unfollow etsin isterse de X moderatör isterse de Admin kişisi unfollow etsin, silsin hatta ve hatta forumdan ömür boyu uzaklaştırılayım kesinlikle ve kesinlikle zerre umrumda olacak birşey değildir.

Takıldığım tek nokta şu; Mini Club Türkiye bir otomobil kulübüdür, kulüp yöneticileri otomobiller ile ilgilenmeli, insanların özel hayatları ile ilgilenmemelidir. Biri bana şunu açıklayabilirmi; bir yönetici X bir vatandaş ile gerçek hayatta problem yaşadıysa ve ben veya biz o problem yaşadığı vatandaş veya vatandaşlar ile görüşüyorsam veya görüşüyorsak ve bu olaydan ötürü sosyal medya 'da komikce "al sana" der gibi MCTR hesaplarından çıkarılıyorsam ve bazı arkadaşlarca siliniyorsam kusura bakmayın kardeşim burası bir otomobil forumu değildir. Bu tarz davranışlar sergileyip büyük bir iş başardığını düşünen insanlar için tek söyleyeceğim şey "alın sizi unfollow ettim" , "alın sizi sildim" , "görürsünüz siz" tarzı çocukca hareketlere benim sadece gülümseyerek tepki veriyor olmamdır Biride kalkıp şuraya "vay efendim biz seni o yüzden silmedik etmedik bıdı bıdı" gibi şeyler yazarsa (seni asla kastetmiyorum) inanın dahada komik olur çünkü artık saklayacak birşeyi kalmadı olayın. Aynı olayın aynı anda birkaç kişiye birden aynı anda yapılması maalesef herhangi bir bahane üretilmesinin önüne geçiyor Ayrıca "yaw şey sen diğer forumda da yazıyosun, biz o yüzden .... " gibi şeylerle de kimse açıklamada bulunmasın, bu forumun aktif üyelerinin en az yüzde 50 'si de zaten orada Ayrıca hiçkimse de takım tutmak zorunda değil!

Tek üzüldüğüm şey ömrü hayatımda problem yaşamadığım NDG 'nin bile bu çarkın içine girerek aynı davranışlarda bulunması oldu. Yaklaşık 1 senedir tüm organizasyonlara katıldım. Arkadaş grubumuzla hiçbir zaman benzin vs. hesabı yapmayıp tek bir arabaya doluşmayıp ayrı ayrı 4-5 arabayla Bursa 'lara, Ayvalık 'lara gittik sırf MCTR kalabalık görünsün diye. Her planlanan etkinlik için gerekirse önemli işlerini erteleyip hep ilk "okey ben geliyorum" diyen biz olduk. Ama son zamanlardaki kişisel egoların yarattığı bu kötü gidişat maalesef artık bana biraz rahatsızlık vermeye başladı. Eğer bu platformdaki üyeler özel hayatlarında görüştükleri kişilere göre değerlendirilip bazılarının keyfiyetiyle kulübe ait sosyal medya alanlarından çıkarılıyorsa benim bu kulübe olan bakış açımı tamamen değiştirir. Herkes özel hayatında kiminle istiyorsa onunla görüşür, kiminle ne istiyorsa onu yapar, belki kavga eder belki sıkı dost olur, belkide farklı paylaşımları olur ama bu kimseyi asla ve asla ilgilendirmez. Çok rica ediyorum lütfen kimse bu tarz hareketler için komikçe bahaneler üretmeye kalkmasın (Haktan seni tenzih ederek yazdım, bilgine).

Birde eğer bu kadar çok rahatsızlık verilen bir durum var ise yazılır çizilir buraya bizde öğrenmiş oluruz.

Yorum Yap

Buna kasıttan başka bişey diyemicem bende maalesef.. Bukadar büyük tesadüf olamaz.. Nasıl böyle bir yanlışlık olabilir ki? Hadi kişisel olarak takibi bırakanları anlarım.. Ama MCTR dan bukadar kişinin aynı anda silinmesinin bi açıklaması yok bence..

tooncay
                        34 NIJ 84 - Tuncay Karaman

Yorum Yap

Bu silmeleri unfollowlari yapan kim ?

Yorum Yap

Olm beni niye blockladiniz lan

Derin devlet isleri bunlar takilmayin, Arkasinda Amerika var, Israilde olabilir
                            1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                            2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                            4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                            5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Kerem bu kotu esprinden sonra ben de seni blockluyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                              doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                              2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                              3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                              4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                              5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                              6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                              7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                              8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Komik bi durum yok ortada bence.. Zaten yazması gerekenler de yazmıyo.. Arabamızda MCTR stickerıyla geziyoruz.. Soranları klube çaarıyoruz.. Sökelim stickerları ozaman.. Komik olan haala orda yapışık olması bu durumda

tooncay
                                34 NIJ 84 - Tuncay Karaman

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X