Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaaa Temmuz 2014

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Neyse sonuc olarak olayin silinme unfollow vs ile alakasi yoktu herkeste biliyo zaten bunu bal gibi. Olayin arkasindaki kisi kalkipta bisey yazamiyosa ve bahanede uretecek elinde hicbiseyi kalmadiysa o da demekki yazilanlari kabul etmistir sayiyorum ben ben cevabi burdan aldim, yeterli

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Modluk, adminlik bir vasıf diil mi? Vasıf kelimesini beğenmediysen modluk görevi yada adminlik görevi yada direk mod ve admin olarak da değiştirebilirim..

tooncay
    34 NIJ 84 - Tuncay Karaman

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi sana lafım yok.. Ama mod, admin, yönetici veya her neyse vasfına sahip olanlar da bi açıklama yapmak yerine geyik yapıyo.. Neyse iyi forumlar size.. Ben arabamdaki stickerları sökmeye gidiyorm.. Bye..
    Vasif ?
    Guzel commentler, devam et..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi olay su ki;
    Unfollowlar, karsilikli takiplesneler, seri takip vs olaylari yuzunden bu guzel ortam ve de dostluklar zedelenmesin. Ben bu forumdaki herkese ayri deger veriyorum ve seviyorum. Bir yanlisim olmamasi icin de ozen gosteririm her zaman. Bu konunun artik daha fazla uzamamasi icindir bu mizah cabamda, yanlis anlasilmasin...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Abi sana lafım yok.. Ama mod, admin, yönetici veya her neyse vasfına sahip olanlar da bi açıklama yapmak yerine geyik yapıyo.. Neyse iyi forumlar size.. Ben arabamdaki stickerları sökmeye gidiyorm.. Bye..

tooncay

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Uyeligini silmek icin ortada bir sebep yok. Sadece rahatsiz oldugun (bireysel) konuyu Sohbet / Muhabbet bolumune yazman kafami karistirdi. Cozum mu ariyoruz yoksa destekci mi anlayamadim? Burda bir istek mi var? Eger bir istek varsa bunun ana basligi da mevcut. Bu sekilde cozume daha kolay ulasilabilirdi. Daha ozel birseyse mail/whatsapp/telefon gibi farkli iletisim yollarini da kullanabilirdin.
    Haktan selamlar, aktif bir konuya yazdım ki çoğunluk tarafından görülsün. Bak insanlar görmüş gülmüş eğlenmiş ne güzel
    Ben sıkıntılardan bahsettim, onlar çoluk çocuk modunda, sen sildin ben sildim ilk o sildi gibi devam ediyorlar konuşmaya.
    O kadar şey yazdım, anlayana dedim zaten ya, anlamanın kimsenin işine gelmediğini tekrar gördüm bu da bana yetti

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Abi olay su ki;
    Unfollowlar, karsilikli takiplesneler, seri takip vs olaylari yuzunden bu guzel ortam ve de dostluklar zedelenmesin. Ben bu forumdaki herkese ayri deger veriyorum ve seviyorum. Bir yanlisim olmamasi icin de ozen gosteririm her zaman. Bu konunun artik daha fazla uzamamasi icindir bu mizah cabamda, yanlis anlasilmasin...

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    30 hafta onceden gormusum hahaha

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Bana da gayet komik geliyor, jansutla da konustum..

Gayet gulup nesemize baktik

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Komik bi durum yok ortada bence.. Zaten yazması gerekenler de yazmıyo.. Arabamızda MCTR stickerıyla geziyoruz.. Soranları klube çaarıyoruz.. Sökelim stickerları ozaman.. Komik olan haala orda yapışık olması bu durumda

tooncay

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Kerem bu kotu esprinden sonra ben de seni blockluyorum

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Olm beni niye blockladiniz lan

Derin devlet isleri bunlar takilmayin, Arkasinda Amerika var, Israilde olabilir

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Bu silmeleri unfollowlari yapan kim ?

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Buna kasıttan başka bişey diyemicem bende maalesef.. Bukadar büyük tesadüf olamaz.. Nasıl böyle bir yanlışlık olabilir ki? Hadi kişisel olarak takibi bırakanları anlarım.. Ama MCTR dan bukadar kişinin aynı anda silinmesinin bi açıklaması yok bence..

tooncay

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    @HAKTAN:

Ne yazıkki bir kasıt sözkonusu. Sadece Evrim değil, ben ve diğer arkadaşlarımda aynı şekilde silindim ve inan çok acayibime ve komiğime gitti İlk olarak şunu söyleyeyim; beni sosyal medyada isterse MCTR unfollow etsin isterse de X moderatör isterse de Admin kişisi unfollow etsin, silsin hatta ve hatta forumdan ömür boyu uzaklaştırılayım kesinlikle ve kesinlikle zerre umrumda olacak birşey değildir.

Takıldığım tek nokta şu; Mini Club Türkiye bir otomobil kulübüdür, kulüp yöneticileri otomobiller ile ilgilenmeli, insanların özel hayatları ile ilgilenmemelidir. Biri bana şunu açıklayabilirmi; bir yönetici X bir vatandaş ile gerçek hayatta problem yaşadıysa ve ben veya biz o problem yaşadığı vatandaş veya vatandaşlar ile görüşüyorsam veya görüşüyorsak ve bu olaydan ötürü sosyal medya 'da komikce "al sana" der gibi MCTR hesaplarından çıkarılıyorsam ve bazı arkadaşlarca siliniyorsam kusura bakmayın kardeşim burası bir otomobil forumu değildir. Bu tarz davranışlar sergileyip büyük bir iş başardığını düşünen insanlar için tek söyleyeceğim şey "alın sizi unfollow ettim" , "alın sizi sildim" , "görürsünüz siz" tarzı çocukca hareketlere benim sadece gülümseyerek tepki veriyor olmamdır Biride kalkıp şuraya "vay efendim biz seni o yüzden silmedik etmedik bıdı bıdı" gibi şeyler yazarsa (seni asla kastetmiyorum) inanın dahada komik olur çünkü artık saklayacak birşeyi kalmadı olayın. Aynı olayın aynı anda birkaç kişiye birden aynı anda yapılması maalesef herhangi bir bahane üretilmesinin önüne geçiyor Ayrıca "yaw şey sen diğer forumda da yazıyosun, biz o yüzden .... " gibi şeylerle de kimse açıklamada bulunmasın, bu forumun aktif üyelerinin en az yüzde 50 'si de zaten orada Ayrıca hiçkimse de takım tutmak zorunda değil!

Tek üzüldüğüm şey ömrü hayatımda problem yaşamadığım NDG 'nin bile bu çarkın içine girerek aynı davranışlarda bulunması oldu. Yaklaşık 1 senedir tüm organizasyonlara katıldım. Arkadaş grubumuzla hiçbir zaman benzin vs. hesabı yapmayıp tek bir arabaya doluşmayıp ayrı ayrı 4-5 arabayla Bursa 'lara, Ayvalık 'lara gittik sırf MCTR kalabalık görünsün diye. Her planlanan etkinlik için gerekirse önemli işlerini erteleyip hep ilk "okey ben geliyorum" diyen biz olduk. Ama son zamanlardaki kişisel egoların yarattığı bu kötü gidişat maalesef artık bana biraz rahatsızlık vermeye başladı. Eğer bu platformdaki üyeler özel hayatlarında görüştükleri kişilere göre değerlendirilip bazılarının keyfiyetiyle kulübe ait sosyal medya alanlarından çıkarılıyorsa benim bu kulübe olan bakış açımı tamamen değiştirir. Herkes özel hayatında kiminle istiyorsa onunla görüşür, kiminle ne istiyorsa onu yapar, belki kavga eder belki sıkı dost olur, belkide farklı paylaşımları olur ama bu kimseyi asla ve asla ilgilendirmez. Çok rica ediyorum lütfen kimse bu tarz hareketler için komikçe bahaneler üretmeye kalkmasın (Haktan seni tenzih ederek yazdım, bilgine).

Birde eğer bu kadar çok rahatsızlık verilen bir durum var ise yazılır çizilir buraya bizde öğrenmiş oluruz.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X