Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaaa Temmuz 2014

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Tesekkurler cemicumlemize

Benim de ricam su "silebilirim silicem banlicami" az kullanmamaniz bende ! etkisi yapiyor.

M
    En son düzenleyen mehmetdeniz; 16-07-14, 18:09.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gordugum kadari ile alinganlik var gibi, ben sanal ortamda cok yazi yazmam unlemler de Turkcenin noktalamalarindan birisi oldugu icin kullaniliyorlar. O yuzden uzerinde durmaniza gerek yok.
    Gruplasma su sekilde var ayni sabah takibi birakilan kisiler hep birlikte yazdi (takibi kim birakti ise onun sanal dunyasinda olusturdugu bir grup diyebiliriz buna).
    Adminerle konustugumu dusunuyorum lakin ortada olan iki adminle de yazistim degil mi? Tatmin de oldum yani neler oldugunu anladim sanirim.
    Siz de tatmin olduysaniz benim acimdan konu kapanmistir.

Forumda En az sizin kadar yerim oldugunu dusunuyorum her ne kadar ben sizin uyeliginizi sonlandiramasam da.
    Ama sizde benim yerim olmadigi hissiyati oldu ise nedeni ile birlikte kabul ederim ayrilma kararini.

M!
    Unlem sadece Türkçe'de olmadığı gibi tum dillerde var tabiki. Alinganlik bir durum degil. Dikkat çekmek icin kullanilir genelde. Sizin cumlelerinizin sonuna benim gibi nokta koyarsaniz bu imaji vermezdi. Unlem koydugunuz zamam agresif bir tavir takindiginiz izlenimi bırakıyor.

Forumdaki yeriniz konusunda bir skintim yok. Burda olmak hakkiniz. Ben "siz" rahatsizsaniz uyeleginizi silebilecegimi belirttim. Istemiyorsaniz sorun yok.

Keyifli forumlar.

HK @ Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Gordugum kadari ile alinganlik var gibi, ben sanal ortamda cok yazi yazmam unlemler de Turkcenin noktalamalarindan birisi oldugu icin kullaniliyorlar. O yuzden uzerinde durmaniza gerek yok.
    Gruplasma su sekilde var ayni sabah takibi birakilan kisiler hep birlikte yazdi (takibi kim birakti ise onun sanal dunyasinda olusturdugu bir grup diyebiliriz buna).
    Adminerle konustugumu dusunuyorum lakin ortada olan iki adminle de yazistim degil mi? Tatmin de oldum yani neler oldugunu anladim sanirim.
    Siz de tatmin olduysaniz benim acimdan konu kapanmistir.

Forumda En az sizin kadar yerim oldugunu dusunuyorum her ne kadar ben sizin uyeliginizi sonlandiramasam da.
    Ama sizde benim yerim olmadigi hissiyati oldu ise nedeni ile birlikte kabul ederim ayrilma kararini.

M!

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    HAKTAN yukariyi okursaniz cevaplar var ama isterseniz ozetliyim soru soruldu, cevap istendi ve alindi!
    yukarida grup yok, kutuplasma yok ? Soru vardi sadece benim yazdiklarimda
    Sorun yok tekrar soyluyorum soru vardi ve MCTRye soru vardi hesaplari kim kontrol ediyor diye? kim oldugunu ogrenemesek bile nedenini ogrendik!

M
    Hesapları kontrol eden bir kişi yok Mehmetdeniz. Ogrenebilecegin yada isim verebilecegim bir durum degil yani. Birden cok kisi takip ediyor.

Uzerinize alindiginiz (yanlis anlamaniza sebep olan) MCTR hesaplarında bizler dahi kendimizi takip etmiyoruz. Sanirim bu yanlis fikre kapildiginiz durumu duzeltmistir.

Gruplasma yok derken bir suredir sesi cikmayan arkadaslarimiz Evrim arkadasimizin (Isterseniz Evrim bey diyelim), sikayetini dile getirdikten sonra 2-3 arkadasimizin daha ust uste cevap yazmasiyla gruplasma olduğunu dusunuyorum. Sanirim inkar etmezsiniz.

Unlemli cumlelerini agresifce yazdiginiz imaji veriyor. Eger o sekildeyse bu gerginlige son verelim. Eger degilse duzeltmenizi rica ediyorum.

Bu konunun cok uzadigi ortada. Isterseniz Admin'lerle İstanbul'da gorusup çözüme ulastirin.

Yok, halen rahatsizsaniz veya tatmin olmadiysaniz ve bu forumda yerinizin olmadigini dusunuyorsaniz uyeliginizi deaktive edebilirim.

HK @ Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    HAKTAN yukariyi okursaniz cevaplar var ama isterseniz ozetliyim soru soruldu, cevap istendi ve alindi!
    yukarida grup yok, kutuplasma yok ? Soru vardi sadece benim yazdiklarimda
    Sorun yok tekrar soyluyorum soru vardi ve MCTRye soru vardi hesaplari kim kontrol ediyor diye? kim oldugunu ogrenemesek bile nedenini ogrendik!

M

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    mehmetdeniz sorununuz MCTR ile midir kisilerle mi? Sanirim buna aciklik getirirsek daha hizli sonuclara ulasabiliriz. Tabi grup halinde isteginizin ne oldugunu tam anlayamadim? Cozum mu istiyorsunuz yoksa kutuplasma mi?
    Cozum istiyorsaniz her sorunuza cevap veriyoruz.
    Sorun istiyorsaniz kusura bakmayin buna izin vermem..

HK @ Tapatalk

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Sahsi hesaplardan bahsetmedigimi MCTR hesaplarindan bahsettigimi yukarida belirtmistim, Kendi adima konusmak icin de kendi hesabimdan bahsetmistim.
    Sosyal ortamda arkadas olmamiz da tanismamamiz sebebi iledir sanirim.
    Yine yukariyi dikkatli okursaniz bircok uyeniz size ayni konuyu sordular ama cevap alamadilar. Ben de yardimci olmak istedim ki yaygara koparacak kadar da onemsemedim bu olanlari.

Ben sahsen hicbir sosyal ortamdan Sizin insiyatifinize kalarak uzaklasabilmeyi kabul etmiyorum.
    Ama nazik cevabiniz icin cok tesekkurler.

Ben de ayni sekilde istediginiz zaman iztediginiz sekilde bu konuyu konusurum!

Mehmet
    Biz MCTR hesaplarımızdan belli aralıklarla bizim takip ettiğimiz bazı hesapların takiplerini bırakırız bu kişilere olan kasıtlı art niyetli birşey değildir. Engelleyipte paylaşımlarımızı görmemelerinide sağlamayız . Forumdan silmek içinde ya kişinin kendi isteği doğrultusunda yada kurallara uymamaktan dolayı uzaklaştırırız. Yani kimseye karşı kişisel bir yaptırımımız olmaz.
    Hesaplarımızın kontrolleride bizlerdedir.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Sahsi hesaplardan bahsetmedigimi MCTR hesaplarindan bahsettigimi yukarida belirtmistim, Kendi adima konusmak icin de kendi hesabimdan bahsetmistim.
    Sosyal ortamda arkadas olmamiz da tanismamamiz sebebi iledir sanirim.
    Yine yukariyi dikkatli okursaniz bircok uyeniz size ayni konuyu sordular ama cevap alamadilar. Ben de yardimci olmak istedim ki yaygara koparacak kadar da onemsemedim bu olanlari.

Ben sahsen hicbir sosyal ortamdan Sizin insiyatifinize kalarak uzaklasabilmeyi kabul etmiyorum.
    Ama nazik cevabiniz icin cok tesekkurler.

Ben de ayni sekilde istediginiz zaman iztediginiz sekilde bu konuyu konusurum!

Mehmet

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı faruk_34 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    MCTR ile alakalı olan hesapların kontrolleri NDG de.
    Yine yönetim haklı, Üyeler haksız..
    FAruk bey kurallarımız gereği siz kendinizi ve aracınzı tanıtmalısınız öncelikle.

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    MCTR hesaplarında bir huzursuzluk yaratmış olsaydınız mehmet bey öncelikle forumdan uzaklaştırır bu konulara hiç girmezdik demekki biz sizin gibi görmemişiz ki bu cevapları yazabiliyorsunuz hala buradasınız biz zaten periyodik aralıklarla bu hesaplardaki takip ettiğimiz sayısını azaltıyoruz ayrıca forum üzerindende aylarca aktif olmamış kişileri siliyoruz hesaplardan sadece kendinizin silindiğini zannedip burada yaygara sebep vermeyin.
    Kişilerin kendi kişisel hesaplarında görmek istememeside herkesin kendisini bağlayan bir konudur forumumuzu ilgilendirmez siz bende facebook hesabımda ekli değilsiniz ama dünden beri bu konulara sizin düşüncenizle yazan kişiler hepsi bende kullandığım tüm hesaplarda ekli durumdalar ve paylaşımlarınızıda sürekli takip ediyorum yalandan kişi sayısında artış olsun adına eklemiş biriside değilim.Topikte devam etmemesi konusunuda aydınlatalım dünden beri yazılanlar forumun bütünlüğünü bozacak davranışlara sebebiyet vermektedir konuya hakim olmayan arkadaşlarımız yazılanları yanlış anlayıp ne sizleri ne bizleri yanlış görmemesi adına devam etmemelidir yoksa konuyu aydınlığa kavuşturmak adına ben şahsım olarak yeri saati ne olursa olsun herşekilde herkesle bu konuyu konuşurum.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    MCTR ile alakalı olan hesapların kontrolleri NDG de.
    Yine yönetim haklı, Üyeler haksız..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Naber yaaa Temmuz 2014

Gokhan Bey, ben bey demeyi uygun goruyorum sizinle tanistirildigimi hatirlamiyorum ne yazik ki ve tanismis olsak bile isimle hitap edecak kadar yakin bilmiyorum Gokhan Admin ismini!! O yuzden de siz de dikkat ederseniz sevinirim..
    Tamam hesaplarin kimin kontrolunde oldugu size kalsin, ben sorumu sizin uzerinizden sorayim o zaman kisisel hesaplarinda beni gormek istemeyenler olabilir, benim merak ettigim MCTR hesaplarin ne gibi huzursuzluga sebep oldugumdur.
    Ayni sekilde size bunu soruyo olmam Kimde huzursuzluga sebep oluyor ?? Butun okuyanlar cevap versin o zaman. Forumda huzursuzluga sebep oluyor diyerek insanlari yaftalamak yanlis.

Bu yazilarimdan hicbir cikarim da yoktur ?? Konu neden amacindan saptirilarak cevaplaniyor ?

Tekrar soruyorum MCTR hesaplarindan ben neden uzaklastiriliyorum ?? Aciklama bekliyorum.
    Topicte devam etmek istenmiyorsa ozelden de konusabiliriz.

Iyi Gunler
    Mehmet
    En son düzenleyen mehmetdeniz; 16-07-14, 14:44.

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Gokhan Bey MCTR FB hesabinin ve Instagram hesabinin kontrolu kimde onun cevabini alabilir miyim acaba ??
    Mehmet birbirimize bey demeyecek kadar bikaç muhabbetimiz oldu; MCTR ile alakalı olan hesapların kontrollerinin kimde olduğu bizden başkasını bağlamaz biz bu hesapları açarken kullanırken insanları karşımıza muhatap aldığımızı ve bu hesaplar üzerinden yaptığımız herşeyin burada kurmaya çalıştığımız arkadaşlığı dostluğu pekiştirmek adına Klübümüzü en iyi seviyeye taşıma adına yapılan işler olduğunu bilerek isteyerek yapmaktayız.
    Burada bireysel olarak hareket etmiyoruz kafamıza göre davranmıyoruz hiçbir kimseye karşı şahsi gıcıklığımız art niyetimiz yok bunu bu şekilde bilmenizi herkes gibi sizinde topluluğa uygun olan davranışlarda bulunmanızı öneriyorum. İnsanların gözüne sokar derecede birşeyleri devam ettirmek burada tanıdığım kişilere yakışmayan davranışlardır. O yüzden birilerini hedef alarak başlatılmış olan bu yazışmalarınıza son vermenizi ve daha fazla huzursuzluk yaratmanın kimseye faydası olmayacağını tekrardan hatırlamanızı isterim.

Kurucusu olduğum bu klübü hiçkimse doğru olmayacak şekilde karalayacak davranışlarda bulunamaz.
    Hiçbir forum üyesi herkim olursa olursa olsun bu platformu çıkarları doğrultusunda kullanamaz forumu bağlayan bir durumda keyfine göre hareket edemez.

Bu konunun bu son mesajı olmasını istiyorum herkesten yoksa klavye başında herkes haklı olduğunu zannedip durdukça sonunu bulmamız imkansız olacaktır.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Gokhan Bey MCTR FB hesabinin ve Instagram hesabinin kontrolu kimde onun cevabini alabilir miyim acaba ??

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Arkadaslar bizler bahanelerle is yapan kisiler degiliz burasida sahsimza ait bir ortam degil canimizin istedigi sekilde davranma luksune sahip degiliz o yuzden yapilmis ve yapilacak her davranisin adminler olarak bir aciklamasini zaten yapariz ve yapiyoruzda. Artik kisileri direk hedef alacak rencide edecek vb hareketlerde yazismalarda bulunulmasina musade etmiyorum. Herkes yazdiklari mesajlardaki sorumlulugunun bilincinde hareket etsin lutfen. Her sorun yasandiginda olaylari alevlendirmek yerine yapici davranislarda bulunmaya dikkat ediniz .

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X