Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Deme bunu ya, valla üyeliğim sonrasında konuşulduğunu düşünmüyorum abi
Neyse o zaman geçmiş konuları biraz araştıracağız
Valla Volkan senin olmadıgın zamanlarda konusuyoruz :P şaka bir yana ben fulledim bu nitroyla iki defa ama zorlama şansım olmadı avans vurma durumuna bakıcam octan boosterların testlerini de koymustuk bu konuya cogu yalan cıktı bir de astarı yüzünden pahalıya geliyor ve hicbir işe yaramayabiliyor arastırıp bulucaz dogruyu ya da deneye deneye bulucaz
Ben Berryman Oktan arttırıcı öneririm,Türkiyede pek bilinmez ancak çok kaliteli ben 1 kez kullandım gayet memnun kaldım ancak piyasada bulmak çok zor türkiye dağıtıcısında bile olmuyor bazen.
Shellin çıkardığı yeni 95+ denilen (lafta eski nitro yerine gelen) yakıttan kimse memnun değil aşırı vuruntulu çalışıp performansta düşüş var deniliyor.Şuan ki normal 95 daha iyi
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Kuşadası tarafında hiçbiryerde 97 yok. Shell bölge müdürü ile konuştum, 97 nin kalktığını onun yerine 95+ isimli ürünün geldiğini söyledi ve değerlerinin aşağı yukarı aynı olduğunu iddia etti. Afr si olan bir hayırsever arkadaşımız bu 95 + yakıtı dener ise biz de öğreniriz neyin ne olduğunu.
Pek fark yok gibi. AFR'de sıkıntı yaşamıyorum şuan için..
Bir yorum yaz: