Arkadaslar 2009 model cooper'imi verip r53 kasa bir s almayi dusunuyorum. Nedense r53 ler daha bir zevkli gibi. Siz ne dusunursunuz? Bir arac buldum, 2004 model 1 parca boyasi var sadece ama 180.000de sizce sikinti yaratir mi? Is yerim Gebze'de oldugundan her 2gunde bir gebze-kartal gidip gelmem gerekiyor, haliyle km dahada artacaktir. Bana sorun cikarir mi acaba?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini'mi degistirmeyi dusunuyorum
Çöküş
X
-
Aslı burakbabanoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar 2009 model cooper'imi verip r53 kasa bir s almayi dusunuyorum. Nedense r53 ler daha bir zevkli gibi. Siz ne dusunursunuz? Bir arac buldum, 2004 model 1 parca boyasi var sadece ama 180.000de sizce sikinti yaratir mi? Is yerim Gebze'de oldugundan her 2gunde bir gebze-kartal gidip gelmem gerekiyor, haliyle km dahada artacaktir. Bana sorun cikarir mi acaba?
Yorum Yap
-
O kmde bir r53, o kmde bir r56 dan daha verimlidir diye tahmin ediyorum ancak bakim vs konusunda, AYN ye mutlaka basvurun..
Genelde fatura agir olabiliyor bu kmde araclarda. Dikkatli olmak lazim.
Ote yandan belki 2005 uzeri dusunebilirsiniz, makyajlisi daha az sikinti acacaktir1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı burakbabanoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKac bine kadar sorunsuz gider acaba ya. Cekincelerim buyuk bu km konusunda
Yorum Yap
-
Aslı burakbabanoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEn iyisi ben biraz daha arastirayim. Cok tesekkürler yorumlariniz icin
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence aracın ilan numarası varsa bizde görelim ordan başlayalım yorumlamaya benim arabamda 180k çok şükür bir problemle karşılaşmadım.
Yorum Yap
-
Dogru karari verdin Burak. Zaten devamli uzun yol yapacaksin, kullanacaksin, bu yuzden R56 kasa alman daha mantikli olacaktir.
Zaten soledigin gibi devamli uzun yol yapiyorsun, yuksek KM'li MINI sana yaramayabilirdi.
Bir an once gonlundeki R56'yi bulursun umarim.
P.S: Corlu'nun tabakhanelerini ozledim... :-)
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDogru karari verdin Burak. Zaten devamli uzun yol yapacaksin, kullanacaksin, bu yuzden R56 kasa alman daha mantikli olacaktir.
Zaten soledigin gibi devamli uzun yol yapiyorsun, yuksek KM'li MINI sana yaramayabilirdi.
Bir an once gonlundeki R56'yi bulursun umarim.
P.S: Corlu'nun tabakhanelerini ozledim... :-)
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı burakbabanoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGökhan ilan numarasi yok malesef, araba bir arkadasimin tanidiginda. Satmaya niyeti varmis, bugun yarin internete koyar diye tahmin ediyorum. Senin araban sanirim uzun zamandir sendeydi, o yüzden dert degil km`si ben benim miniyi 40kda aldim suanda 90.000`e geldi ama en azindan icim rahat hor kullanmadim. O arabayi nasil kullandiklarini bilsem pek dert etmem ama iste, gerek sürekli uzun yol yapacak olmamdan, gerekse cooperlarin genellikle hor kullanilmasindan ötürü biraz sogudum desem dogru olur.
Yorum Yap
Yorum Yap