Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Mini'mi degistirmeyi dusunuyorum

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Mini'mi degistirmeyi dusunuyorum

Arkadaslar 2009 model cooper'imi verip r53 kasa bir s almayi dusunuyorum. Nedense r53 ler daha bir zevkli gibi. Siz ne dusunursunuz? Bir arac buldum, 2004 model 1 parca boyasi var sadece ama 180.000de sizce sikinti yaratir mi? Is yerim Gebze'de oldugundan her 2gunde bir gebze-kartal gidip gelmem gerekiyor, haliyle km dahada artacaktir. Bana sorun cikarir mi acaba?

R53 Cooper S aracımdan R56 Cooper S ' e geçiş yaptım.
    R53'ün verdiği his bambaşka bence
    Volkan USER
    34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

Aslı burakbabanoglu tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Arkadaslar 2009 model cooper'imi verip r53 kasa bir s almayi dusunuyorum. Nedense r53 ler daha bir zevkli gibi. Siz ne dusunursunuz? Bir arac buldum, 2004 model 1 parca boyasi var sadece ama 180.000de sizce sikinti yaratir mi? Is yerim Gebze'de oldugundan her 2gunde bir gebze-kartal gidip gelmem gerekiyor, haliyle km dahada artacaktir. Bana sorun cikarir mi acaba?
      Aracın agır bakımları yapılmıs mı öenmli olan o yoksa Amerikada cok daha fazla km yapmıs MINIler de var. Size tavsiyem alacagınız aracın superchargerı degismis mi onu ögrenin cunku yakın zamanda ömrünü tamamlayacak olabilir ayrıca Maslak AYN Autoda detaylı bir ekpertiz yaptırmanızı şiddetle öneririm Yusuf ve Ahmet usta size gercekleri söyleyecektir.
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Kac bine kadar sorunsuz gider acaba ya. Cekincelerim buyuk bu km konusunda

Yorum Yap

O kmde bir r53, o kmde bir r56 dan daha verimlidir diye tahmin ediyorum ancak bakim vs konusunda, AYN ye mutlaka basvurun..
          Genelde fatura agir olabiliyor bu kmde araclarda. Dikkatli olmak lazim.
          Ote yandan belki 2005 uzeri dusunebilirsiniz, makyajlisi daha az sikinti acacaktir
          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Kac bine kadar sorunsuz gider acaba ya. Cekincelerim buyuk bu km konusunda
            350000 Yapan var ama kimin nasıl kullandıgı bu 180k km boyunca neler oldugunu kimse bilemez. Bana göre 180k km büyük risk ancak alıp yeni motor yaparım derseniz o zaman baska.
            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

En iyisi ben biraz daha arastirayim. Cok tesekkürler yorumlariniz icin

Yorum Yap

En iyisi ben biraz daha arastirayim. Cok tesekkürler yorumlariniz icin
                Bence aracın ilan numarası varsa bizde görelim ordan başlayalım yorumlamaya benim arabamda 180k çok şükür bir problemle karşılaşmadım.
                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Bence aracın ilan numarası varsa bizde görelim ordan başlayalım yorumlamaya benim arabamda 180k çok şükür bir problemle karşılaşmadım.
                  Gökhan ilan numarasi yok malesef, araba bir arkadasimin tanidiginda. Satmaya niyeti varmis, bugun yarin internete koyar diye tahmin ediyorum. Senin araban sanirim uzun zamandir sendeydi, o yüzden dert degil km`si ben benim miniyi 40kda aldim suanda 90.000`e geldi ama en azindan icim rahat hor kullanmadim. O arabayi nasil kullandiklarini bilsem pek dert etmem ama iste, gerek sürekli uzun yol yapacak olmamdan, gerekse cooperlarin genellikle hor kullanilmasindan ötürü biraz sogudum desem dogru olur.

Yorum Yap

Arkadaslar R53`den vazgecip temiz bir 56 bakma karari aldim. Hangi 53 kasaya baksam hepsi sorunlu. Türkiye`de R53`ün temizini bulmak zormus. R56 alirsam en azindan yeni olmus olur, iyice arastirip hor kullanilmamis bir tane alip üzerinde biraz degisiklik yapip rahat kafayla binerim.

Yorum Yap

Dogru karari verdin Burak. Zaten devamli uzun yol yapacaksin, kullanacaksin, bu yuzden R56 kasa alman daha mantikli olacaktir.
                      Zaten soledigin gibi devamli uzun yol yapiyorsun, yuksek KM'li MINI sana yaramayabilirdi.
                      Bir an once gonlundeki R56'yi bulursun umarim.

P.S: Corlu'nun tabakhanelerini ozledim... :-)

Wishman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Dogru karari verdin Burak. Zaten devamli uzun yol yapacaksin, kullanacaksin, bu yuzden R56 kasa alman daha mantikli olacaktir.
                        Zaten soledigin gibi devamli uzun yol yapiyorsun, yuksek KM'li MINI sana yaramayabilirdi.
                        Bir an once gonlundeki R56'yi bulursun umarim.

P.S: Corlu'nun tabakhanelerini ozledim... :-)

Wishman
                        Aynen öyle. Ariyorum bakalim acelem yok suan benim minikle gayet mutluyum zaten Iyi dileklerin icin tesekkür ederim bu arada.

Yorum Yap

Gökhan ilan numarasi yok malesef, araba bir arkadasimin tanidiginda. Satmaya niyeti varmis, bugun yarin internete koyar diye tahmin ediyorum. Senin araban sanirim uzun zamandir sendeydi, o yüzden dert degil km`si ben benim miniyi 40kda aldim suanda 90.000`e geldi ama en azindan icim rahat hor kullanmadim. O arabayi nasil kullandiklarini bilsem pek dert etmem ama iste, gerek sürekli uzun yol yapacak olmamdan, gerekse cooperlarin genellikle hor kullanilmasindan ötürü biraz sogudum desem dogru olur.
                          Doğrudur 6 sene bitti bende araba; yaklaşık 100k gezmişim en ufak bşey dahi olsa anlıyorum artık bi mesele olduğunu ve sanayi yollarının bana göründüğünü
                          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Selam Burak. Benim 2005 Mini Cooper S Cabrio 'm var. 60k km de. Düşünürsen görüşelim

[FONT=Impact]BORN FROM JETS[/FONT]

Yorum Yap

180K gökhanın arabası gibiyse sorun değil bencede, tabiiki R53 ve R56 tercih meselesi, ben R53ü seçtim, şimdi düğün hazırlıkları var eğer aracımı değiştirebilecek olsaydım yine R53 alırdım ama GP

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                              16CPR31 R53 Electric Blue

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X