Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

VESPA Kullanan miniciler

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tesekkurler hepinize..

Alen walla ne diyim.. Hani Vespa'nin GP'si desen degil, Phantom'u desen hic degil haklısın yani..
    Yakından görmen lazım gercekten de öyle aman muhakkak sahip olmalıyım dedigin bir model degil hele ki parasını edecek bir model hic degil.

Bir yorum yaz:

• MIKAIL
    yanıtladı
    başlıgı yeni gordumm,
    bendede 2009 dan bellı lx150 var..
    bu arada motor işini bırakıp mini ye gecis yaptım =) aslında gercek bir ducaticiyim =) bi kac kaza sonucu mini ve vespa ile takılıyım dedim.
    vespa ile bodrum a gitmek olur tabi, ama bana para verseler gitmem

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Tesekkurler hepinize..

Alen walla ne diyim.. Hani Vespa'nin GP'si desen degil, Phantom'u desen hic degil haklısın yani..

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    kervana katılmıssın , hayırlı olsunn
    Grkm biz dün İsmail Baran Berna Alin Etiler madodaydık biri eksikti haberin var mı

Bir yorum yaz:

• GRKM
    yanıtladı
    kervana katılmıssın , hayırlı olsunn
    En son düzenleyen GRKM; 05-07-13, 17:41.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Guzelmis

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Bu arada dün aksam Luca da Vespa 946 modelinin (sözde) tanıtımına gittik, Allahım 9720 euromu harcayacak çok daha iyi yerler bulabilirim bence .

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Wishman'cim aksam gel göstereyim

Walla dogru soyluyorsun o orana ben bile bakmadim korkudan. Bi de kaski takinca 3 Haktan falan cikiyor ortaya...

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Haktan bide seni ustunde gorsek, o edeleli vucudunla kelebegin cicek ustundeki oranina bakalim bi! :-)

Wishyinenedediman

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Benim ufaklık, Vesper..

Foto benden, edit'i Ozanbalta'dan eline saglik!

IMG_3931.jpg
    IMG_3933.jpg

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Yamaha R1'in hastasiyim!!!! ancak istanbulda hic cesaretim yok.. malum maganda suruculer memleketimizde bol.. cesaretlenip ogrenene kadar sari lacivert Bianchi bisikletimle devam edecegim sanirim

aklima gelmisken bir Vespa kullanicisida "nikolababa" onda da Louis Vuitton edition kum beji var oda cok guzel

ps.cok imrendim! ozelikle Andic'in turuncu vespasi efsane!

Bir yorum yaz:

• bayram213
    yanıtladı
    1,5 yil kullandim boncugu, 1,5 ay once satip maxi aldim yamaha
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Gule gule kullan baskanim pazar gunu tanistiralim cocuklari

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Bugun araniza katildim.. 2013 GTS 250 aldim.. Ilk motorum ve ozel birsey olmasini istedim. Vespa baktikca guzellesen ve eskimeyen yapisi ile ilk goz agrisi olmaya adaydi. Hic hesapta yokken gelen bir telefonla islemler basladi ve 24 saatte sonuclandirdik..
    uploadfromtaptalk1372364107907.jpg

via Tapatalk 4

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Kasim ayinda yeni kasa Honda CBR600F almistim. Uzun sureden beri motora merakim oldugu icin buyuk bi hevesle aldim cokta memnundum. Ama ne zaman MINI tutkusu depresti dedim bu sefer gerceklestirecegim. O gazla motoru sattik. Ilk basta bir koydu ama aracin gelmesini bekleme surecine ragmen gayet mutluyum. Daha oncede soyledigim gibi bu aralar 150 lik vespamla takiliyorum. Bakalim ins ileride tekrardan yuksek cc li bi motor alacagim gibi duruyor

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X