Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

VESPA Kullanan miniciler

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Luai
    yanıtladı
    Geçen sene Vespa LX 150 kulanıyordum ailem baskısıile satmaya karar verdim ve sattım
    Soru için bence bişey olmaz yolda dinledir motoru arada sıra gider.
    En son düzenleyen Luai; 28-07-12, 04:42.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sevinirim alen...sadece ayak bagi olmaktan korkarim
    kesin boyle bir tur hem MINIlerle hem de motorla
    Benim X8 degistir beni diyor artik 4 senedir beraber kendisiyle hic problem yasamadim ama benim yasam tarzima da en iyi uyan motor bu, bakalim bunun gibi kocaman bagajli x10 cikti insallah guzel bir ikinci el duser de alirim yoksa 19000 tl cok fazla bana gore.

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Konusu açılmışken söyleyeyim; önümüzde ki bahar bende almayı düşünüyorum oda arabam gibi siyah olacak kahve süet koltuklu :thumbup:

Tapatalk 2 ile HTC One X cihazımdan gönderildi

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Gercekten cesaret isi abi. Ben artci ve cantayla yola ciktim. Aksamustu oldugu icin havada serindi rahat rahat gittim ama donuste biraz sknti oldu sicakta yalniz soforlerimiz gercekten cok bilincsiz. Trafikte motorlara yaptiklari hareketten dolayi olabilecek olaylari hic dusunmuyorlar.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ozgur Abi bende de Piaggio Skipper 150 var 2003 model. Bende bi cilginlik yaptim oyle 2009 un yazinda. Atladim Didime kadar gittim. Gercekten insani yoruyor uzun yol motoru olmadigi icin ama bayagi bi zevkli oluyor.

Supermis...bi turda biz yapalim kaan ... Bizim motorlar nazar degmesin yolda banamisin demiyo ama oturma olayi biraz skintiliydi...45 dk bir durdum yurudum su ictim falan oyle cozdum... Bide bizim soforler motorlari takmiyo skistiriyo...herkese bikere uzun yolda motor vermeli...

Ama 3000 km hakkaten buyuk cesaret

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Ozgur Abi bende de Piaggio Skipper 150 var 2003 model. Bende bi cilginlik yaptim oyle 2009 un yazinda. Atladim Didime kadar gittim. Gercekten insani yoruyor uzun yol motoru olmadigi icin ama bayagi bi zevkli oluyor.

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kendisi kardesimdir kan bagımız yok ama cocuklugumuzdan beri beraberiz, bir tur planlıyor bildigim kadarıyla yine bilgilerini gecerim sana.
    Sevinirim alen...sadece ayak bagi olmaktan korkarim

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Bi cirpida okudum...harika bi yazi olmus valla bidahaki gezilerine bnde katilmak isterim...

Benim gezide isinma turu olmus
    Kendisi kardesimdir kan bagımız yok ama cocuklugumuzdan beri beraberiz, bir tur planlıyor bildigim kadarıyla yine bilgilerini gecerim sana.

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    sana bir blog gonderiyim arkadasım babasıyla beraber gecen sene Modadan cıkıp İtalyaya gidip geldiler px200 lerle.

http://classicvespalovers.blogspot.com/2011
    Bi cirpida okudum...harika bi yazi olmus valla bidahaki gezilerine bnde katilmak isterim...

Benim gezide isinma turu olmus

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    30tl lik benzin aldim vardigimda ceyregin biraz altindaydi depo

Alien uzun yol cidden uzunmus kaba etlerim tutuldu valla
    sana bir blog gonderiyim arkadasım babasıyla beraber gecen sene Modadan cıkıp İtalyaya gidip geldiler px200 lerle.

http://classicvespalovers.blogspot.com/2011

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Demek deniz fasli haric 5 saat surdu ??? Yasemin'in hesabina gore bizim Foca-Bodrum , bir burger king durus, bir bafa golu durusla beraber 5,5 saat surdu. :-(

Ama olsun, yakit tuketimi 6.8 lt/100km

Wishittiriverman
    30tl lik benzin aldim vardigimda ceyregin biraz altindaydi depo

Alien uzun yol cidden uzunmus kaba etlerim tutuldu valla

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Vespam yok ama Piaggiom var uzun yola hiç gitmedim işten eve evden işe.

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Bidruma degil bodrumaa diycektim
    Demek deniz fasli haric 5 saat surdu ??? Yasemin'in hesabina gore bizim Foca-Bodrum , bir burger king durus, bir bafa golu durusla beraber 5,5 saat surdu. :-(

Ama olsun, yakit tuketimi 6.8 lt/100km

Wishittiriverman

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Bidruma degil bodrumaa diycektim

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Arkadaslar tum zorluklari asarak 35 derecenin altinda 250 km yol yaparak bidruma ulastim

Bide bunun donusu oldugu simdi aklima geldi hehe

Sokeden enstantene

Yoluda biraz degistirdim kusadasi uzerinden gittim bnm bebelerle denize girdim...bu arada vespa dinlendi

Tum yol 5 saat surdu deniz fasli haric...

Devami donuste...

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X