Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Geçen sene Vespa LX 150 kulanıyordum ailem baskısıile satmaya karar verdim ve sattım
Soru için bence bişey olmaz yolda dinledir motoru arada sıra gider.
Sevinirim alen...sadece ayak bagi olmaktan korkarim
kesin boyle bir tur hem MINIlerle hem de motorla
Benim X8 degistir beni diyor artik 4 senedir beraber kendisiyle hic problem yasamadim ama benim yasam tarzima da en iyi uyan motor bu, bakalim bunun gibi kocaman bagajli x10 cikti insallah guzel bir ikinci el duser de alirim yoksa 19000 tl cok fazla bana gore.
Gercekten cesaret isi abi. Ben artci ve cantayla yola ciktim. Aksamustu oldugu icin havada serindi rahat rahat gittim ama donuste biraz sknti oldu sicakta yalniz soforlerimiz gercekten cok bilincsiz. Trafikte motorlara yaptiklari hareketten dolayi olabilecek olaylari hic dusunmuyorlar.
Ozgur Abi bende de Piaggio Skipper 150 var 2003 model. Bende bi cilginlik yaptim oyle 2009 un yazinda. Atladim Didime kadar gittim. Gercekten insani yoruyor uzun yol motoru olmadigi icin ama bayagi bi zevkli oluyor.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Supermis...bi turda biz yapalim kaan ... Bizim motorlar nazar degmesin yolda banamisin demiyo ama oturma olayi biraz skintiliydi...45 dk bir durdum yurudum su ictim falan oyle cozdum... Bide bizim soforler motorlari takmiyo skistiriyo...herkese bikere uzun yolda motor vermeli...
Ozgur Abi bende de Piaggio Skipper 150 var 2003 model. Bende bi cilginlik yaptim oyle 2009 un yazinda. Atladim Didime kadar gittim. Gercekten insani yoruyor uzun yol motoru olmadigi icin ama bayagi bi zevkli oluyor.
Demek deniz fasli haric 5 saat surdu ??? Yasemin'in hesabina gore bizim Foca-Bodrum , bir burger king durus, bir bafa golu durusla beraber 5,5 saat surdu. :-(
Ama olsun, yakit tuketimi 6.8 lt/100km
Wishittiriverman
30tl lik benzin aldim vardigimda ceyregin biraz altindaydi depo
Alien uzun yol cidden uzunmus kaba etlerim tutuldu valla
Demek deniz fasli haric 5 saat surdu ??? Yasemin'in hesabina gore bizim Foca-Bodrum , bir burger king durus, bir bafa golu durusla beraber 5,5 saat surdu. :-(
Bir yorum yaz: