ikinci el piyasasindaki fiyatlara cok sasiriyorum , milletin ya zamlardan ve kurdan haberi yok ya da acilen paraya ihtiyaclari var .
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Gidiyor miniler?
Çöküş
X
-
45000 euroya aldigim countrymanin aynisini 55000 euroya ancak ismarlayabiliyorum o da cogu bendeki extra artik getirilmiyormus
ikinci el piyasasindaki fiyatlara cok sasiriyorum , milletin ya zamlardan ve kurdan haberi yok ya da acilen paraya ihtiyaclari var .
-
Araba bu fiyat bu isteyen alir isteyen almaz neden bu sekilde bi ortam olustu anlayamadim cok basit bi formul varAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPiyasanin yukselmesinde sakinca nedir ?
Bindigin aracin degerlenmesinde ne gibi bir sakinca var ? Ev aldin, degerlendi sattin, kim ne diyebilir ki ? Sokakta kazanilmio para herkesin dedigi gibi. Heralde MINI tarihinde de en cok zarar edenlerin basinda ben gelirim
baska noktalara cekmeye gerek yok konuyu..
para cokomel egrisi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Kralin farki olmaliAslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu fiyatları yuksek bulanlara sadece bekleyin biraz diyorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Sec bir marka o bir assolist geriden gelir noktayı koyar adaletin temelini atar.Aslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu fiyatları yuksek bulanlara sadece bekleyin biraz diyorum
Bir yorum yaz:
-
Ah ulen, satmicaktin bana o viraj CIBIK larini... :-)
Simdi 45 mi diyoz 50 mi diyoz?
P.S: Duydum malum sitede DOA'yi arayanlara, DOA diyomus ki 'bakiniz beyfendi benim arabayi bu fiyata alirsaniz yaninda 30'a bir R50 vercez, tam sokmelik, sokun satin ustune para kazanirsiniz. Bu da benim MINI'nin yaninda esantiyon...'
Olmaz ki simdi bole, doner'den zaten vurdunuz bir fiske... Bide bole... Olmuyoooo.
Wishazkaldikonuyukapatacakman
Bir yorum yaz:
-
Piyasanin yukselmesinde sakinca nedir ?
Bindigin aracin degerlenmesinde ne gibi bir sakinca var ? Ev aldin, degerlendi sattin, kim ne diyebilir ki ? Sokakta kazanilmio para herkesin dedigi gibi. Heralde MINI tarihinde de en cok zarar edenlerin basinda ben gelirim
baska noktalara cekmeye gerek yok konuyu..
Bir yorum yaz:
-
Bence de ortada yanlış veya abartı bir şey yok. Mini'den anlayan herkes, yapılanların, sarf edilen emeğin ve aracın değerini az çok biliyordur diye düşünüyorum. Aren'in de dediği gibi şuan araçların üzerindeki parçaları ayrı ayrı almaya kalktığınızda bir araba parası daha harcamanız gerekmektedir. Kimse bedavaya iş yapmıyor. O nedenle hepsinin bir karşılığı olmalı.
Bir yorum yaz:
-
Benimkisinin anca manevi degeri olur sonucta kagit uzerinde 2005 model ve 89binde, oyle 50-60 edecek bir yani yok. Ancak sana bana veya bu zevki tatmis birine degerli olur benim arabamAslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNeden anlamsız buluyosunuz bende bunu anlamıyorum zaten biz ilanları girmeden öncede bu rakamlardaydı fiyatlar
üzerlerindeki parçaları bu gün alamaya kalksanız yeni kurlar ile kaça mal olduğunu görebilirsiniz , ayrıca sitede herkes mini sahibi fiyatların ve piyasanın yukarı gitmesi sizin avantajınızda
siz şmdi elinizde 12 model bone stock 10000 km de JCW niz olsa kaça satarsınız 60 ? 70 ? 80 ? ilanlardaki araçlar Türkiyede emsalleri olmayan arabalar
Ayrıca kıyamam edemem vs de çok yalandır her malın bir bedeli var nihayetinde
Tarık satmam diyosun 50000 Tl yi önüne koysalar arabanın satmaz mısın? reailte konuşalım arkadaşlar isterseniz ?
Siz satarsaniz(ki zor olacagini sanmiyorum) 100-110'lara, o zaman ilan acarim ben de 50.500 pazarlik payiyla
Sonucta parayi sokakta bulmuyorum, mantikli hareket etmek gerekir boyle bir durum gerceklesecek olursa.
Bir yorum yaz:
-
Bence de fiyatlar gayet normal. Normal bir golfun polonun bile fiyatlari kaclara cikti. Su doluluktaki araclarin bi farki olmali fiyat olarak da. Hayirli satislar herkese.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Bide benim gibi incik pincik parcalari toplayip sonra onlarla ayni evde taktiracagimiz gunu bekleyip 3 ay yatmak var. Bu acinin da bir getirisi olmali.Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAren noktayı koymuş...Bugun ilanları açtığınızda full stock araçlara 85.000-95.000 tl para istiyorlar vede satılıyor yani sadece istemekle kalmıyorlar...Bizim ilan açtığımız araçlardaki ekstra parça fiyatları her araçta minimum 25.000tl...Saygılar...Bu arada herşeyin para olmadığını da eklemek isterim..Para harcayıp parça almak dışında bu projelere kafa yorulup sabahlara kadar uykusuz kalınıp çalışıldığını belirtmek isterim...Parayı veririm 1 günde aynısını yaparım mantığı çok yanlış...O sebeple please RESPECT !
Bi bana ayarlayamadin ya kirmizi kemer (+10 hp), olsun ben bulcam. (saka saka, benim gevseyen makarayida degistirmem lazim once)
Bu yaz Gio da senin dyno'ya cikacak. Ikinci viteste Gokhan gaz verecek, sonra durmadan 200 gorecez diyo, basimin etini yiyo.
P.S: Hatta kirmizi radyator kapagi aldim, off +5 hp. Gorsel guc MSD leri olaya katmiyom bile..
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Aren noktayı koymuş...Bugun ilanları açtığınızda full stock araçlara 85.000-95.000 tl para istiyorlar vede satılıyor yani sadece istemekle kalmıyorlar...Bizim ilan açtığımız araçlardaki ekstra parça fiyatları her araçta minimum 25.000tl...Saygılar...Bu arada herşeyin para olmadığını da eklemek isterim..Para harcayıp parça almak dışında bu projelere kafa yorulup sabahlara kadar uykusuz kalınıp çalışıldığını belirtmek isterim...Parayı veririm 1 günde aynısını yaparım mantığı çok yanlış...O sebeple please RESPECT !
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: