Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Gidiyor miniler?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    45000 euroya aldigim countrymanin aynisini 55000 euroya ancak ismarlayabiliyorum o da cogu bendeki extra artik getirilmiyormus ikinci el piyasasindaki fiyatlara cok sasiriyorum , milletin ya zamlardan ve kurdan haberi yok ya da acilen paraya ihtiyaclari var .

Bir yorum yaz:

• fuurkan
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Piyasanin yukselmesinde sakinca nedir ?

Bindigin aracin degerlenmesinde ne gibi bir sakinca var ? Ev aldin, degerlendi sattin, kim ne diyebilir ki ? Sokakta kazanilmio para herkesin dedigi gibi. Heralde MINI tarihinde de en cok zarar edenlerin basinda ben gelirim baska noktalara cekmeye gerek yok konuyu..
    Araba bu fiyat bu isteyen alir isteyen almaz neden bu sekilde bi ortam olustu anlayamadim cok basit bi formul var para cokomel egrisi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• fuurkan
    yanıtladı
    Aslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bu fiyatları yuksek bulanlara sadece bekleyin biraz diyorum
    Kralin farki olmali

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• mitoti*
    yanıtladı
    Aslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sec bir marka o bir assolist geriden gelir noktayı koyar adaletin temelini atar.

Bir yorum yaz:

• seccop
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Ah ulen, satmicaktin bana o viraj CIBIK larini... :-)

Simdi 45 mi diyoz 50 mi diyoz?

P.S: Duydum malum sitede DOA'yi arayanlara, DOA diyomus ki 'bakiniz beyfendi benim arabayi bu fiyata alirsaniz yaninda 30'a bir R50 vercez, tam sokmelik, sokun satin ustune para kazanirsiniz. Bu da benim MINI'nin yaninda esantiyon...'

Olmaz ki simdi bole, doner'den zaten vurdunuz bir fiske... Bide bole... Olmuyoooo.

Wishazkaldikonuyukapatacakman

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Keluti beni unutmussun liste benden sonra basliyo

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Piyasanin yukselmesinde sakinca nedir ?

Bindigin aracin degerlenmesinde ne gibi bir sakinca var ? Ev aldin, degerlendi sattin, kim ne diyebilir ki ? Sokakta kazanilmio para herkesin dedigi gibi. Heralde MINI tarihinde de en cok zarar edenlerin basinda ben gelirim baska noktalara cekmeye gerek yok konuyu..

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Bence de ortada yanlış veya abartı bir şey yok. Mini'den anlayan herkes, yapılanların, sarf edilen emeğin ve aracın değerini az çok biliyordur diye düşünüyorum. Aren'in de dediği gibi şuan araçların üzerindeki parçaları ayrı ayrı almaya kalktığınızda bir araba parası daha harcamanız gerekmektedir. Kimse bedavaya iş yapmıyor. O nedenle hepsinin bir karşılığı olmalı.

Bir yorum yaz:

• Tarik
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Neden anlamsız buluyosunuz bende bunu anlamıyorum zaten biz ilanları girmeden öncede bu rakamlardaydı fiyatlar üzerlerindeki parçaları bu gün alamaya kalksanız yeni kurlar ile kaça mal olduğunu görebilirsiniz , ayrıca sitede herkes mini sahibi fiyatların ve piyasanın yukarı gitmesi sizin avantajınızda

siz şmdi elinizde 12 model bone stock 10000 km de JCW niz olsa kaça satarsınız 60 ? 70 ? 80 ? ilanlardaki araçlar Türkiyede emsalleri olmayan arabalar

Ayrıca kıyamam edemem vs de çok yalandır her malın bir bedeli var nihayetinde

Tarık satmam diyosun 50000 Tl yi önüne koysalar arabanın satmaz mısın? reailte konuşalım arkadaşlar isterseniz ?
    Benimkisinin anca manevi degeri olur sonucta kagit uzerinde 2005 model ve 89binde, oyle 50-60 edecek bir yani yok. Ancak sana bana veya bu zevki tatmis birine degerli olur benim arabam

Siz satarsaniz(ki zor olacagini sanmiyorum) 100-110'lara, o zaman ilan acarim ben de 50.500 pazarlik payiyla

Sonucta parayi sokakta bulmuyorum, mantikli hareket etmek gerekir boyle bir durum gerceklesecek olursa.

Bir yorum yaz:

• tutku
    yanıtladı
    Bence de fiyatlar gayet normal. Normal bir golfun polonun bile fiyatlari kaclara cikti. Su doluluktaki araclarin bi farki olmali fiyat olarak da. Hayirli satislar herkese.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• NSB44
    yanıtladı
    )) Gel abi baştacısın )

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aren noktayı koymuş...Bugun ilanları açtığınızda full stock araçlara 85.000-95.000 tl para istiyorlar vede satılıyor yani sadece istemekle kalmıyorlar...Bizim ilan açtığımız araçlardaki ekstra parça fiyatları her araçta minimum 25.000tl...Saygılar...Bu arada herşeyin para olmadığını da eklemek isterim..Para harcayıp parça almak dışında bu projelere kafa yorulup sabahlara kadar uykusuz kalınıp çalışıldığını belirtmek isterim...Parayı veririm 1 günde aynısını yaparım mantığı çok yanlış...O sebeple please RESPECT !
    Bide benim gibi incik pincik parcalari toplayip sonra onlarla ayni evde taktiracagimiz gunu bekleyip 3 ay yatmak var. Bu acinin da bir getirisi olmali.
    Bi bana ayarlayamadin ya kirmizi kemer (+10 hp), olsun ben bulcam. (saka saka, benim gevseyen makarayida degistirmem lazim once)
    Bu yaz Gio da senin dyno'ya cikacak. Ikinci viteste Gokhan gaz verecek, sonra durmadan 200 gorecez diyo, basimin etini yiyo.
    P.S: Hatta kirmizi radyator kapagi aldim, off +5 hp. Gorsel guc MSD leri olaya katmiyom bile..

Wishman

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    HAyırlısı olsun

Bir yorum yaz:

• NSB44
    yanıtladı
    Aren noktayı koymuş...Bugun ilanları açtığınızda full stock araçlara 85.000-95.000 tl para istiyorlar vede satılıyor yani sadece istemekle kalmıyorlar...Bizim ilan açtığımız araçlardaki ekstra parça fiyatları her araçta minimum 25.000tl...Saygılar...Bu arada herşeyin para olmadığını da eklemek isterim..Para harcayıp parça almak dışında bu projelere kafa yorulup sabahlara kadar uykusuz kalınıp çalışıldığını belirtmek isterim...Parayı veririm 1 günde aynısını yaparım mantığı çok yanlış...O sebeple please RESPECT !

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X