Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Gidiyor miniler?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• fuurkan
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Neden anlamsız buluyosunuz bende bunu anlamıyorum zaten biz ilanları girmeden öncede bu rakamlardaydı fiyatlar üzerlerindeki parçaları bu gün alamaya kalksanız yeni kurlar ile kaça mal olduğunu görebilirsiniz , ayrıca sitede herkes mini sahibi fiyatların ve piyasanın yukarı gitmesi sizin avantajınızda

siz şmdi elinizde 12 model bone stock 10000 km de JCW niz olsa kaça satarsınız 60 ? 70 ? 80 ? ilanlardaki araçlar Türkiyede emsalleri olmayan arabalar

Ayrıca kıyamam edemem vs de çok yalandır her malın bir bedeli var nihayetinde

Tarık satmam diyosun 50000 Tl yi önüne koysalar arabanın satmaz mısın? reailte konuşalım arkadaşlar isterseniz ?
    50000TL= cooper + 3 takla

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Ticaret yapanlar iyi bilir son dönemdeki faiz ve kurlardaki artışlarla herşeye zam geldi.Mesela bizim sattığımız ürüne son dönemde 7 kere ve %50 zam geldi.Bu zamlardan 2. el piyasasıda nasibini aldı.Bunda şaşılacak bir durum yok.

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Neden anlamsız buluyosunuz bende bunu anlamıyorum zaten biz ilanları girmeden öncede bu rakamlardaydı fiyatlar üzerlerindeki parçaları bu gün alamaya kalksanız yeni kurlar ile kaça mal olduğunu görebilirsiniz , ayrıca sitede herkes mini sahibi fiyatların ve piyasanın yukarı gitmesi sizin avantajınızda

siz şmdi elinizde 12 model bone stock 10000 km de JCW niz olsa kaça satarsınız 60 ? 70 ? 80 ? ilanlardaki araçlar Türkiyede emsalleri olmayan arabalar

Ayrıca kıyamam edemem vs de çok yalandır her malın bir bedeli var nihayetinde

Tarık satmam diyosun 50000 Tl yi önüne koysalar arabanın satmaz mısın? reailte konuşalım arkadaşlar isterseniz ?
    En son düzenleyen ARENIMO; 17-04-14, 13:38.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Valla arabalar Türkiye'de ilk 5'e girerler...Fiyatlarda bakıldığında bence çok abartılı değil...2009 S2000lerin 130 istendiği piyasada bizim araçların fiyatları normal...
    Balkanlarda bile yok boylesi

Bir yorum yaz:

• ersin_srndg
    yanıtladı
    bence en iyi mini r53 mini
    Kullanımı daha keyifli, tam mini havası var.Mekanik ve atiklik daha başarılı bence...
    Fiyatlara gelince bu donanımlarla az bile
    En son düzenleyen ersin_srndg; 17-04-14, 12:47.

Bir yorum yaz:

• NSB44
    yanıtladı
    Valla arabalar Türkiye'de ilk 5'e girerler...Fiyatlarda bakıldığında bence çok abartılı değil...2009 S2000lerin 130 istendiği piyasada bizim araçların fiyatları normal...

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Pacemani gör sen bi de Oy anam Oy, ona bi coil oh mis
    Bana gore paceman su an mininin seri uretimdeki araclari arasindaki en basarili araci.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Ateş etmedim tarzim degil genelde picakliyorum victorinox kolleksiyonumdan secip secip
    Ahh bu gece Mei'e Victorinox bir kabin ici bavul aldik, kredi karti puanlari ile. Kalp kalbe bicakli.... 1700 HKD puan gitti.

P.S: Benzin biter, malum siteye ilanlar girer, Wish'te subuo kart puanlari bitmez, biriktir biriktir nereye kadar? Lufthansa koysun Paceman, puan ile alcaz... (300.000 :-p )
    En son düzenleyen WISHMAN; 16-04-14, 22:42.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arrrgggghhh biri bogrume ates etti!
    Ateş etmedim tarzim degil genelde picakliyorum victorinox kolleksiyonumdan secip secip

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Arrrgggghhh biri bogrume ates etti!

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Frozen black haftasonu inceledim. 5 tane geliyomus.cok guzeldi. 133.000 gibi bi fiyati vardi

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Frozen black haftasonu inceledim. 5 tane geliyomus.cok guzeldi. 133.000 gibi bi fiyati vardi

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Valla kaskocuyu bilmem de Cooper S All4 çıplak fiyatı olmus 130000 zaten benim aksesuarları getirmiyorlar cogunu (navigasyon dıs kararan aynalar vs) yani araba oldu 160000. İkinci elin bence acilen yukselmesi lazım cok ucuz kaldı son vergi ve kurlardan sonra.
    Frozen black MINI zaten 1300000tl idi deri koltuk yoktu.. H/K + VB radio + antrasit tavan ve diğer bi kac olmazsa olmazlardan var..

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Bence yapilan guzel bir uygulama. Sonucta experler malum siteden yila gore fiyat bicmeyecek mi yeni kanuna gore?
    Sonucta makyajli Mini'lerin fiyati sole bir ortaya ciksin ki
    Sonra basimiza birsey geldiginde sirf yila bakilarak kuru araba fiyati bicmesinler.

Wish

Bir yorum yaz:

• mitoti*
    yanıtladı
    Ben acıkcası oyle heveslı degılım satmaya zaten hale hazırda kullanıyorum. Cokta keyıflı cıhaz gorsel olsun pıyasa senlensın.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X