Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Gidiyor miniler?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ateş etmedim tarzim degil genelde picakliyorum victorinox kolleksiyonumdan secip secip
    Ahh bu gece Mei'e Victorinox bir kabin ici bavul aldik, kredi karti puanlari ile. Kalp kalbe bicakli.... 1700 HKD puan gitti.

P.S: Benzin biter, malum siteye ilanlar girer, Wish'te subuo kart puanlari bitmez, biriktir biriktir nereye kadar? Lufthansa koysun Paceman, puan ile alcaz... (300.000 :-p )
    En son düzenleyen WISHMAN; 16-04-14, 22:42.

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Pacemani gör sen bi de Oy anam Oy, ona bi coil oh mis
      Bana gore paceman su an mininin seri uretimdeki araclari arasindaki en basarili araci.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      sigpic

Yorum Yap

Valla arabalar Türkiye'de ilk 5'e girerler...Fiyatlarda bakıldığında bence çok abartılı değil...2009 S2000lerin 130 istendiği piyasada bizim araçların fiyatları normal...

Yorum Yap

bence en iyi mini r53 mini
          Kullanımı daha keyifli, tam mini havası var.Mekanik ve atiklik daha başarılı bence...
          Fiyatlara gelince bu donanımlarla az bile
          En son düzenleyen ersin_srndg; 17-04-14, 12:47.

Yorum Yap

Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Valla arabalar Türkiye'de ilk 5'e girerler...Fiyatlarda bakıldığında bence çok abartılı değil...2009 S2000lerin 130 istendiği piyasada bizim araçların fiyatları normal...
            Balkanlarda bile yok boylesi
            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Neden anlamsız buluyosunuz bende bunu anlamıyorum zaten biz ilanları girmeden öncede bu rakamlardaydı fiyatlar üzerlerindeki parçaları bu gün alamaya kalksanız yeni kurlar ile kaça mal olduğunu görebilirsiniz , ayrıca sitede herkes mini sahibi fiyatların ve piyasanın yukarı gitmesi sizin avantajınızda

siz şmdi elinizde 12 model bone stock 10000 km de JCW niz olsa kaça satarsınız 60 ? 70 ? 80 ? ilanlardaki araçlar Türkiyede emsalleri olmayan arabalar

Ayrıca kıyamam edemem vs de çok yalandır her malın bir bedeli var nihayetinde

Tarık satmam diyosun 50000 Tl yi önüne koysalar arabanın satmaz mısın? reailte konuşalım arkadaşlar isterseniz ?
              En son düzenleyen ARENIMO; 17-04-14, 13:38.

Yorum Yap

Ticaret yapanlar iyi bilir son dönemdeki faiz ve kurlardaki artışlarla herşeye zam geldi.Mesela bizim sattığımız ürüne son dönemde 7 kere ve %50 zam geldi.Bu zamlardan 2. el piyasasıda nasibini aldı.Bunda şaşılacak bir durum yok.
                sigpic

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Neden anlamsız buluyosunuz bende bunu anlamıyorum zaten biz ilanları girmeden öncede bu rakamlardaydı fiyatlar üzerlerindeki parçaları bu gün alamaya kalksanız yeni kurlar ile kaça mal olduğunu görebilirsiniz , ayrıca sitede herkes mini sahibi fiyatların ve piyasanın yukarı gitmesi sizin avantajınızda

siz şmdi elinizde 12 model bone stock 10000 km de JCW niz olsa kaça satarsınız 60 ? 70 ? 80 ? ilanlardaki araçlar Türkiyede emsalleri olmayan arabalar

Tarık satmam diyosun 50000 Tl yi önüne koysalar arabanın satmaz mısın? reailte konuşalım arkadaşlar isterseniz ?
                  50000TL= cooper + 3 takla

Yorum Yap

Aren noktayı koymuş...Bugun ilanları açtığınızda full stock araçlara 85.000-95.000 tl para istiyorlar vede satılıyor yani sadece istemekle kalmıyorlar...Bizim ilan açtığımız araçlardaki ekstra parça fiyatları her araçta minimum 25.000tl...Saygılar...Bu arada herşeyin para olmadığını da eklemek isterim..Para harcayıp parça almak dışında bu projelere kafa yorulup sabahlara kadar uykusuz kalınıp çalışıldığını belirtmek isterim...Parayı veririm 1 günde aynısını yaparım mantığı çok yanlış...O sebeple please RESPECT !

Yorum Yap

HAyırlısı olsun
                      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Aren noktayı koymuş...Bugun ilanları açtığınızda full stock araçlara 85.000-95.000 tl para istiyorlar vede satılıyor yani sadece istemekle kalmıyorlar...Bizim ilan açtığımız araçlardaki ekstra parça fiyatları her araçta minimum 25.000tl...Saygılar...Bu arada herşeyin para olmadığını da eklemek isterim..Para harcayıp parça almak dışında bu projelere kafa yorulup sabahlara kadar uykusuz kalınıp çalışıldığını belirtmek isterim...Parayı veririm 1 günde aynısını yaparım mantığı çok yanlış...O sebeple please RESPECT !
                        Bide benim gibi incik pincik parcalari toplayip sonra onlarla ayni evde taktiracagimiz gunu bekleyip 3 ay yatmak var. Bu acinin da bir getirisi olmali.
                        Bi bana ayarlayamadin ya kirmizi kemer (+10 hp), olsun ben bulcam. (saka saka, benim gevseyen makarayida degistirmem lazim once)
                        Bu yaz Gio da senin dyno'ya cikacak. Ikinci viteste Gokhan gaz verecek, sonra durmadan 200 gorecez diyo, basimin etini yiyo.
                        P.S: Hatta kirmizi radyator kapagi aldim, off +5 hp. Gorsel guc MSD leri olaya katmiyom bile..

Wishman

Yorum Yap

)) Gel abi baştacısın )

Yorum Yap

Bence de fiyatlar gayet normal. Normal bir golfun polonun bile fiyatlari kaclara cikti. Su doluluktaki araclarin bi farki olmali fiyat olarak da. Hayirli satislar herkese.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Benimkisinin anca manevi degeri olur sonucta kagit uzerinde 2005 model ve 89binde, oyle 50-60 edecek bir yani yok. Ancak sana bana veya bu zevki tatmis birine degerli olur benim arabam

Siz satarsaniz(ki zor olacagini sanmiyorum) 100-110'lara, o zaman ilan acarim ben de 50.500 pazarlik payiyla

Sonucta parayi sokakta bulmuyorum, mantikli hareket etmek gerekir boyle bir durum gerceklesecek olursa.

Yorum Yap

Bence de ortada yanlış veya abartı bir şey yok. Mini'den anlayan herkes, yapılanların, sarf edilen emeğin ve aracın değerini az çok biliyordur diye düşünüyorum. Aren'in de dediği gibi şuan araçların üzerindeki parçaları ayrı ayrı almaya kalktığınızda bir araba parası daha harcamanız gerekmektedir. Kimse bedavaya iş yapmıyor. O nedenle hepsinin bir karşılığı olmalı.
                                1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
                                2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
                                3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
                                4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
                                5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X