Aslı 4eva tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Denizcinin Günlüğü..
Çöküş
X
-
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnıl ne zaman geleceksin, seni bi event ile karşılayalım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Haha valla kısmetse ya temmuz ortası yada ağustos başı yazı kaçırmaya hiç niyetim yok ufaklıkla uzun yol planlarım varsigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
-
Anil bilmiyom yasin tutar mi?
Coook eskiden girgir da cikmisti.... Oduncunun Gunlugu
Hergun.... Bugun ormana gittim odun kestim yaziyordu....
Hani gemide?
P.S: Sakin gonul koyma, az cok durumlarimiz ayni.. Ben de 'bugun tabakhaneye gittim, deri yaptim' yazmaliyim.
Sanirim benim kurtulus senden once, safak 30 Haziran..
Gunluge devam.
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnil bilmiyom yasin tutar mi?
Coook eskiden girgir da cikmisti.... Oduncunun Gunlugu
Hergun.... Bugun ormana gittim odun kestim yaziyordu....
Hani gemide?
P.S: Sakin gonul koyma, az cok durumlarimiz ayni.. Ben de 'bugun tabakhaneye gittim, deri yaptim' yazmaliyim.
Sanirim benim kurtulus senden once, safak 30 Haziran..
Gunluge devam.
Wishmansigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlisverisemi ciktin kaptan isemi gittin sen minilere parca alda bizlerede biseler olsunVolkan USER
34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşkan eli boş gelemez, valla sökerim JCW tamponlarını
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli olsun.buraya gore yaklasik 150 tl ucuza almissin.
Teşekküe ederim artık avrupa yürkiye fiyat farkı çoğu cihazda kalktı gibi hemen hemen. Yalnız bu kayıt olayıyla ilgili bi soru var kafamda yurt dışındayken türkiyede kayıt yaptırmadığın bi telefona türk simkartı takıp kullanırsan belli bi süreden snra kapanıyor diye duydum aynı türkiyeye girip kayıt yaptırmadan kullanmak gibi bunun bi doğruluğu varmıdır? Bu konuda bilgisi olan varmı acaba aramızda ona göre takmayalım türk simkartı..
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlisverisemi ciktin kaptan isemi gittin sen minilere parca alda bizlered0
34NSC46
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşkan eli boş gelemez, valla sökerim JCW tamponlarınısigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
Yorum Yap