Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Anil bilmiyom yasin tutar mi?
Coook eskiden girgir da cikmisti.... Oduncunun Gunlugu
Hergun.... Bugun ormana gittim odun kestim yaziyordu....
Hani gemide?
P.S: Sakin gonul koyma, az cok durumlarimiz ayni.. Ben de 'bugun tabakhaneye gittim, deri yaptim' yazmaliyim.
Sanirim benim kurtulus senden once, safak 30 Haziran..
Anil bilmiyom yasin tutar mi?
Coook eskiden girgir da cikmisti.... Oduncunun Gunlugu
Hergun.... Bugun ormana gittim odun kestim yaziyordu....
Hani gemide?
P.S: Sakin gonul koyma, az cok durumlarimiz ayni.. Ben de 'bugun tabakhaneye gittim, deri yaptim' yazmaliyim.
Sanirim benim kurtulus senden once, safak 30 Haziran..
Gunluge devam.
Wishman
Valla ben mesleğimi baya seviyorum 2-3 güne bi limandayız her limanda dışarı çıkıyorum genelde internetimde var, kendime göre güzelde kazanıyorum normalde uğraşıp gitmiyceğim yerlere gidiyorum bu sayede work&travel bence bu olsa gerek 4-5 ay çalışıp 3- 4 ay istediğim kadar izinde kalıyorum bundan daha güzelini pek düşünemiyorum kendim işim tabi bu söylediğim 20-30 yaş arası için geçerli sonrasında işler değişir tabikide
Kaldığımız yerden devam ps4ü talinden aldığım gibi galaxy s5ide buradan aldım dün. Bu arada bugünün big friday olmasından dolayı dün tallin geceleri çok hareketliydi
Hayirli olsun.buraya gore yaklasik 150 tl ucuza almissin.
Teşekküe ederim artık avrupa yürkiye fiyat farkı çoğu cihazda kalktı gibi hemen hemen. Yalnız bu kayıt olayıyla ilgili bi soru var kafamda yurt dışındayken türkiyede kayıt yaptırmadığın bi telefona türk simkartı takıp kullanırsan belli bi süreden snra kapanıyor diye duydum aynı türkiyeye girip kayıt yaptırmadan kullanmak gibi bunun bi doğruluğu varmıdır? Bu konuda bilgisi olan varmı acaba aramızda ona göre takmayalım türk simkartı..
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla aldık bişeyler almasına alırım ama bende burda internet ve zaman kısıtlı bu ara sürekli riga tallin isveç yapıyoruz ingiltereyede gitmiyoruz siz bana ufak bi arastırma yapıp location bildirirseniz bizde burda iş bitiririz
Yorum Yap