Arkadaşlar herkese slm, bu 4-5 aylık sürede vede daha sonraki gemiye çıkışlarımı, gittiğim ülkeleri, aldığım elektronik veya mini ürünüyle ilgili ve başıma gelen değişik anıları, fotoğrafları bu konu altında paylaşmayı düşündüm bu arada herkesin fikrine açığım sizden gelen makul istekleride gelirken yanımda getirmeye çalışıcam. Umarım ilerde dönüp baktığımda güzel ve dolu bi konu olmuş olur herkese iyi forumlar..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Denizcinin Günlüğü..
Çöküş
X
-
Kardeşim benim öncelikle Allah kolaylık versin diyelim.
Benim bir şey dememe gerek yok ne alıyorsan x2 olduğunu unutma yeterli
Çok güzel bir konu açmışsın, güzel heyecanlı hikayelerini beklerizVolkan USER
34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
-
Evet yaklaşık 20 gündür gemideyim bu sürede riga-malmö-tallinn seferleri yaptık bir kaç kez. Bgn ilk olarak talinden ps4 aldım yanında extra 1 kol ve 6 oyun aldım 1 oyunda ps4ün yanında verdiler birde 24" lg plazma aldım kurduktan snra fotoğrafları paylaşırımsigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
-
Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet yaklaşık 20 gündür gemideyim bu sürede riga-malmö-tallinn seferleri yaptık bir kaç kez. Bgn ilk olarak talinden ps4 aldım yanında extra 1 kol ve 6 oyun aldım 1 oyunda ps4ün yanında verdiler birde 24" lg plazma aldım kurduktan snra fotoğrafları paylaşırım
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnıl hayırlı olsun GT6 da aldın mı?sigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
-
Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSağol Grandtrismodan bahsediyosn sanırım ama ellerinde yoktu olan bütün güzel oyunları aldım bidahaki limanlara artık
Yorum Yap
-
4eva
-
Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanka fotolarini beklioruz
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildisigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
-
Aslı faith tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOoo anil denizde olduğunu unutur insan vallaha süper
Fatih Şahan
35 FF 198sigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdam uzaklarda aklımız kalıyo diyoruz ama ohooo süper durumdaymış maşallah keyif yerinde on numara yanlız gemini elektriği bozar o aletlerisigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
Yorum Yap