Arkadaşlar malum kış aylarındayız biçoğumuz kayak snowboard kızak yapmak için bazı yerlere gidiyoruz şuan istanbulda yaşıyor olsamda kısa süre sonra kayseriye döneceğim. Snowboard yapmak için çok sık Erciyes'e çıkıyorum ama bildiğiniz üzere MINI'lerimizin bagajları pek bi büyük olduğu için aracıma snowboard ve kayak taşıyıcısı almayı düşünüyorum. Fakat ürüne dair hiç bir fikre sahip değilim. Daha önce kullanan birisi veya tanıdığı olan varsa kullanışlılığı, gerekliliği, sağlamlığı, fiyatı, vs.. konularda fikrinizi almak istedim.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Roof Rack
Çöküş
X
-
ciddi maliyetlidir diye tahmin ediyorum.. 4 kişi binip çıkarım dağa demiyorsan ben daha önce arka koltuğun tekini yatırıp kayak sığdırdım araca. ekonomik çözümdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
-
İlk başta aklıma geldi koltuğu yatırma fikri ama sürekli ekip 3 kişiyiz ve onların boardları da düşününce çok sıkıntılı bi hal alır diye böyle bir arayışa girdim ama tabi ki maliyet önemli ciddi rakamlar çıkarsa haftasonları abimle arabaları değişme yolunu da seçebilirimEn son düzenleyen Harun; 03-01-14, 23:29.
Yorum Yap
-
Bu işlerde İsveç markası Thule 'den şaşmamak gerekir diye düşünüyorum. Bu işin uzmanı...
Web sitesinde FIT GUIDE diye bir bölüm var. Araç modelini giriyorsunuz tüm çözümleri çıkartıyor. Türkiye distribütöründen fiyat alırsınız. Ben 2000TL civarında maliyeti olabileceğini düşünüyorum. İleride üzere port bagaj, bisiklet taşıyıcısı, kano taşıyıcısı vb. de alabilirsiniz. Mini'niz bir anda aile arabasına bile dönüşebilir yani
[FONT=Impact]BORN FROM JETS[/FONT]
Yorum Yap
-
Sene başı ben de kendi arabam için araştırdım. Aradığınız parça 2 bölümden oluşuyor. Önce tavan raylarına takılan barlar, ardından üzerine takılan kayak veya snowboard taşıyıcı.
Yurtdışındaki fiyatı 210+130 total 340 Euro gibi
http://www.boutique-mini.com/mini-co...l#.Use0thuIqUk
http://www.boutique-mini.com/bagages...l#.Use0ExuIqUm
Üstelik bu rakamın %13ünü de tax free olarak geri alıyorsunuz.
Türkiye'de Thule'den alırsanız aşağı yukarı aynı fiyat ama üzerinde MINI değil Thule yazıyor.
Borusan'da ise siparişle geliyor ve 300+200 Euro ve tabii herbirine kdv ekleniyor.1) 34 HK 5302 - ROYAL GREY '12 R60 Cooper S ALL4 SOLD
2) 34 BU 5370 - BLAZING RED'13 R60 Cooper S ALL4 SOLD
Yorum Yap
-
Tavan için ihtiyacın olan ray sistemi şu parçalardan oluşuyor:
•Thule Rapid System 754
•Thule SquareBar 761
•Kit 1366
•Thule Short Roof Adapter 774
Şu PDF dosyasında nasıl kurulduğu anlatılıyor:
http://cdn1.static-tgdp.com/assetloa...5&pimid=141366
Daha sonra bu rayların üzerine kayak taşımak ya port bagajlardan (kutu) birini tercih edeceksin, ya da kayak taşıyıcı tercih edeceksin.
Kapalı Kutu tercih edersen kayak taşımadığın zaman başka eşyalarını da taşıyabilirsin. Kayak taşıyıcı tercih edersen ise sadece kayık takımlarını ve snowboardlarini tasiyabilirsin. Onlarca farklı çeşit taşıyıcı arasından kendine uygun olanı seçebiliyorsun.
Bunların hepsini kendin görebilirsin, adım adım seçimini yapabilirsin:
http://www.thule.com/fitguide/Defaul...e=en&market=TR
Siz buraya mı gittiniz?
Cemil Topuzlu Cad. Arzum Apt. No:62/B CADDEBOSTAN
KADIKÖY / İSTANBUL
Telefon : 0 216 348 70 64 - 357 15 01
Cep Tel. : 0 536 989 39 10
Fax : 0 216 345 51 54
Gitmeniz gereken yer burası ama nasıl oluyorda R56 ya olmaz derler. Thule'nin FIT GUIDE inda yer aliyorsa oluyordur. Ayrıca ben kendi gözümle de üzerinde THULE nin kayak taşıyıcısı olan R56 gördüm trafikte.
Siz en iyisi tekrar bağlantıya geçip "Thule'nin sitesinde olduğu yazıyor, hatta kurulum talimatları bile var, siz neden yapamıyorsunuz?" diye bir sorun.
[FONT=Impact]BORN FROM JETS[/FONT]
Yorum Yap
-
Borusan da
650€ (tüm parçalar) + 180₺ (işçilik)
Thule deki fiyatlar değişken
1) Tavan Barı (2 seçenek var)
- Çelik 240€
- Alüminyum 300€
2) Bağlantı Kiti
- 65€
3) Kayak ve Board Taşıyıcı (3 seçenek var)
- 1 Bord veya 2 Kayak Takımı Kapasiteli 115€
- 2 Board veya 2 Kayak Takımı Kapasiteli 160€
- 4 Board veya 4 Kayak Takımı Kapasiteli 195€
*işçilik dahil
*peşine %10 indirim oluyormuş
Yorum Yap
-
İşçilik işini dert etmeyin, sponsorumuz var
Ancak parçayı da bence sponsorumuz Hurmak'a danışmak lazım. 650 € bana göre çok büyük bir ücret bu parça için.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap