Rotterdamdayız hedef galaxy s5
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRotterdamdayız hedef galaxy s5sigpic
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösteralırsan bi konu aç bari bende niyetliyim bi görelimsigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
-
Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBakalm almayı düşünüyorm alırsam kendi konuma fotoğrafla birlikte paylasırım türkiyede kaç euro civarında çıktı bu arada?sigpic
Yorum Yap
-
4eva
Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYalan olduk 11-15 nisan arası gelicekmiş fiyatta 699 euro smdilik baska limanlara artık
GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTR giris fiyati su an 750eur gorunnekte. Pasaport kayit derdi yok ve de resmi garantili. Bence dedigin fiyatlaraysa eger hic yaklasma bile.
GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
Yorum Yap
-
4eva
Ram 3 gb olmadigi surece asla gecilmez
Yorum Yap
-
Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYalan olduk 11-15 nisan arası gelicekmiş fiyatta 699 euro smdilik baska limanlara artık
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYurt dşı cihaz tavsiye etmem pasaporttan tutta özellikle garantisi büyük sorun aldığım sıfır note3 bozuk çıkmıştı bundan örnek alabilirsin
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
-
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi kısmet işi elektronik cihazlar, libyadan aldım ben, benim telefonu 1 yıl oldu maşallah sağlam hala
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34NSC46
Yorum Yap
Yorum Yap