Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bugün nerdeyiz ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Rotterdamdayız hedef galaxy s5
    sigpic

ANIL AYDIN

34ANL09
    34ANL60

Yorum Yap

Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Rotterdamdayız hedef galaxy s5
      alırsan bi konu aç bari bende niyetliyim bi görelim
      sigpic

Yorum Yap

Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        alırsan bi konu aç bari bende niyetliyim bi görelim
        Bakalm almayı düşünüyorm alırsam kendi konuma fotoğrafla birlikte paylasırım türkiyede kaç euro civarında çıktı bu arada?
        sigpic

ANIL AYDIN

34ANL09
        34ANL60

Yorum Yap

Bakalm almayı düşünüyorm alırsam kendi konuma fotoğrafla birlikte paylasırım türkiyede kaç euro civarında çıktı bu arada?
          2.199 TL den satışa çıkacak diye duydum ama henüz biyerde görmedim.
          sigpic

Yorum Yap

Yaklask 750 euro yani. Valla bende adamların mağzaları açmasını bekliyorum çok tahatlar pazartesi bütün telwfoncular 12de acılıyor
            sigpic

ANIL AYDIN

34ANL09
            34ANL60

Yorum Yap

Yalan olduk 11-15 nisan arası gelicekmiş fiyatta 699 euro smdilik baska limanlara artık
              sigpic

ANIL AYDIN

34ANL09
              34ANL60

Yorum Yap

Yalan olduk 11-15 nisan arası gelicekmiş fiyatta 699 euro smdilik baska limanlara artık
                TR giris fiyati su an 750eur gorunnekte. Pasaport kayit derdi yok ve de resmi garantili. Bence dedigin fiyatlaraysa eger hic yaklasma bile.

GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  TR giris fiyati su an 750eur gorunnekte. Pasaport kayit derdi yok ve de resmi garantili. Bence dedigin fiyatlaraysa eger hic yaklasma bile.

GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
                  Ben baktim dun Marmaraforum samsung magazasinda tanitimini yapiyorlardi, esimde S4 var hic fark goremedim acikcasi.
                  LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Bence s3 den s5 e geçilir de s4 den s5 e geçmek çok mantıklı değil.
                    sigpic

Yorum Yap

Ram 3 gb olmadigi surece asla gecilmez

Yorum Yap

Yurt dşı cihaz tavsiye etmem pasaporttan tutta özellikle garantisi büyük sorun aldığım sıfır note3 bozuk çıkmıştı bundan örnek alabilirsin
                        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Yurt dşı cihaz tavsiye etmem pasaporttan tutta özellikle garantisi büyük sorun aldığım sıfır note3 bozuk çıkmıştı bundan örnek alabilirsin
                          Abi kısmet işi elektronik cihazlar, libyadan aldım ben, benim telefonu 1 yıl oldu maşallah sağlam hala

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                          16CPR31 R53 Electric Blue

Yorum Yap

Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Abi kısmet işi elektronik cihazlar, libyadan aldım ben, benim telefonu 1 yıl oldu maşallah sağlam hala

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                            Aynen oyle katdesim bende hong kong kullandim tik demedi ama bu samsung basimi agritmiati basta sans isye

34NSC46
                            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Bende arabistandan almıştım 4 yıl kullandım hiç sıkıntı olmadı.Ama bu şartlarda artık yurtdışından almam.
                              sigpic

Yorum Yap

#tambirkeyifinsaniyim @sureyyaplaji
                                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X