calısıyorum yahuuu @isyeri
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGöllü binicilikte mini mini diye arabaya kosup cop diye camurlu minnosu optu 3 yasindaki ufaklik cok sekerdi gorur gormez zor zapttetiler gozleri oyle parliyorduki sonra da tamire giristi babasi gel oglum bizimkine dedi ama bmw 5.20 kesmedi tabi cocugu
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Yorum Yap
-
Şimdi çıktım acıbadem hastanesinden ölmemem mucızeymiş Kene sokmuş ayağımı ateş ve ağrıdan dolayı cmtsi gununden beri beklemedeydım dayanamadım bugun gittim..Ufak çaplı bir operasyon yaptılar...Kurtulamadınız benden. Bugunde ölmedim anne ) Siyah beyaz devam sıkıntı yok...Herkese iyi haftalar
Yorum Yap
-
Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞimdi çıktım acıbadem hastanesinden ölmemem mucızeymiş Kene sokmuş ayağımı ateş ve ağrıdan dolayı cmtsi gununden beri beklemedeydım dayanamadım bugun gittim..Ufak çaplı bir operasyon yaptılar...Kurtulamadınız benden. Bugunde ölmedim anne ) Siyah beyaz devam sıkıntı yok...Herkese iyi haftalar
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞimdi çıktım acıbadem hastanesinden ölmemem mucızeymiş Kene sokmuş ayağımı ateş ve ağrıdan dolayı cmtsi gununden beri beklemedeydım dayanamadım bugun gittim..Ufak çaplı bir operasyon yaptılar...Kurtulamadınız benden. Bugunde ölmedim anne ) Siyah beyaz devam sıkıntı yok...Herkese iyi haftalarsigpic
Yorum Yap
-
Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞimdi çıktım acıbadem hastanesinden ölmemem mucızeymiş Kene sokmuş ayağımı ateş ve ağrıdan dolayı cmtsi gununden beri beklemedeydım dayanamadım bugun gittim..Ufak çaplı bir operasyon yaptılar...Kurtulamadınız benden. Bugunde ölmedim anne ) Siyah beyaz devam sıkıntı yok...Herkese iyi haftalarLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaw dur gitme bi yere daha yapacak çok işimiz var şaka bi yana çok geçmiş olsun kardeşim.
Yorum Yap
-
Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞimdi çıktım acıbadem hastanesinden ölmemem mucızeymiş Kene sokmuş ayağımı ateş ve ağrıdan dolayı cmtsi gununden beri beklemedeydım dayanamadım bugun gittim..Ufak çaplı bir operasyon yaptılar...Kurtulamadınız benden. Bugunde ölmedim anne ) Siyah beyaz devam sıkıntı yok...Herkese iyi haftalar
Yorum Yap
-
Bugün muameleci bi arkadasla bir araya geldim. Benim ruhsatta arac 115kw olarak yaziyor. Bunu sordum 160bg modeli olmadığını biliyorum R50 de. Yanlış yazilmasi mümkün değil dedi. Simdi 120bg lik sciroccoya da kalkista fark attığım dogrudur. Şimdi bu aracin beygiri mi yüksek yoksa yanlış mi yazılmış bilen biri varmidir acaba
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiEn son düzenleyen feritsafa; 17-02-14, 18:36.
Yorum Yap
-
Aslı feritsafa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün muameleci bi arkadasla bir araya geldim. Benim ruhsatta arac 115kw olarak yaziyor. Bunu sordum 160bg modeli olmadığını biliyorum R50 de. Yanlış yazilmasi mümkün değil dedi. Simdi 120bg lik sciroccoya da kalkista fark attığım dogrudur. Şimdi bu aracin beygiri mi yüksek yoksa yanlış mi yazılmış bilen biri varmidir acaba
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Ferit problemin var. Alim satimda 'isguzar' araci eski ruhsati yeni tip ruhsata degistirirken yanlislar yapmis.
Bildigim kadari ile MINI'n R50
Bu yuzden aracin 84.5 KW olmali.
Net Agirlik : 1125 Kg
Azami Yuklu Agirligi : 1397 Kg olmali.
Yapilacak:
Bulundugun sehirdeki MINI saticisina gitmen gerekiyor. Istanbul Borusan, Izmir Ozgorkey gibi. Senin MINI'n icin ozel, motor sasi numarasi yazili matbu bir belge veriyorlar.
Bu belgeyi aldiktan sonra bir EK1 belgesi aliyorsun, (20 tl) doldurtuyorsun. (10 TL)
Sonra trafik subeye basvurunu yapip ruhsati duzelttiriyorsun, tek yaprak 80 tl, cift yaprak 160 tl
YADA yetkili MINI saticisi senin icin bu isleri yaptirtiyor ama az biraz bir fark vermen gerekiyor.
Umarim bilgiler yardimci olur...
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFerit problemin var. Alim satimda 'isguzar' araci eski ruhsati yeni tip ruhsata degistirirken yanlislar yapmis.
Bildigim kadari ile MINI'n R50
Bu yuzden aracin 84.5 KW olmali.
Net Agirlik : 1125 Kg
Azami Yuklu Agirligi : 1397 Kg olmali.
Yapilacak:
Bulundugun sehirdeki MINI saticisina gitmen gerekiyor. Istanbul Borusan, Izmir Ozgorkey gibi. Senin MINI'n icin ozel, motor sasi numarasi yazili matbu bir belge veriyorlar.
Bu belgeyi aldiktan sonra bir EK1 belgesi aliyorsun, (20 tl) doldurtuyorsun. (10 TL)
Sonra trafik subeye basvurunu yapip ruhsati duzelttiriyorsun, tek yaprak 80 tl, cift yaprak 160 tl
YADA yetkili MINI saticisi senin icin bu isleri yaptirtiyor ama az biraz bir fark vermen gerekiyor.
Umarim bilgiler yardimci olur...
Wishman
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap