Bugün 4.Levent'te Şampiyon'daydım. Yarın bir aksilik olmazsa Topkapı Sanayi'deyim.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
Arkadaşlar,
MASLAK 1.KISIM OTO SANAYİ GİRİŞİ'nde çok sıkı polis kontrolü var, köprü altı ve göbekten geçişte iki farklı yerde çeviriyorlar, kısacası hiçbir yerden kaçış yok.
Sivil polisler hiç bir şekilde anlaşılmıyor, göbekte gri renkte bir doblo var çevresindeler ...
Kaynak: Opel Çiftkurtlar Plaza'da çalışıyorum, her şey çok net bir şekilde karşımda şuan, patır patır herkes dökülüyor ... !!!Volkan USER
34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar,
MASLAK 1.KISIM OTO SANAYİ GİRİŞİ'nde çok sıkı polis kontrolü var, köprü altı ve göbekten geçişte iki farklı yerde çeviriyorlar, kısacası hiçbir yerden kaçış yok.
Sivil polisler hiç bir şekilde anlaşılmıyor, göbekte gri renkte bir doblo var çevresindeler ...
Kaynak: Opel Çiftkurtlar Plaza'da çalışıyorum, her şey çok net bir şekilde karşımda şuan, patır patır herkes dökülüyor ... !!!sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Valla nedenini bilemiyorum ama halen devam etmekte ...
Herhalde kotalarını doldurmaya çalışıyorlar
O kadar güzel bir yer ki sanayiye giren araçlar belli yaniVolkan USER
34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAn itibari ile bir kontrol bulunmuyor
Yorum Yap
-
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIn kadikoy, Fenerbahce Sukrusaracoglu Stadyumu
34 NSC 46
Yorum Yap
Yorum Yap