Sapanca [emoji109]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Ne keyiflidir şimdi oralarAslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Thassos'dayız...
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Bugün nerdeyiz ?

@Rottenmeier ile sınırı zorluyoruz
Bir yorum yaz:
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAYN'deydik... Sevgili @GOKHAN'ın NSC görüldü selamlaşıldı....Abi merakla beklemedeyimAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdun ben de bi gorup selamlastim onunla
A.S
Bir yorum yaz:
-
Hahahah
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi valla hizlandi, bir bardan da ben icicektim o derece yani
Bir yorum yaz:
-
Öyle bir ayar OEM araçlarda yok.
95'e - 98'e falan diye söz konusu değil.
Nasıl ki oktan arttırıcı ekleyince fark yaratıyor, bu da o mesele
Bir yorum yaz:
-
Ayak 100lük basıyorAslı cemeskiyurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNormalde 95 e ayarli arabalar da fark sadece fazla yakması olur bizlerdeki fark anlayışı psikolojik oluyor beyinde makineye 100 gidicek die ayarlamak lazım
))
Bir yorum yaz:
-
Normalde 95 e ayarli arabalar da fark sadece fazla yakması olur bizlerdeki fark anlayışı psikolojik oluyor beyinde makineye 100 gidicek die ayarlamak lazımAslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYazılım yok. Bende de farketti.
Bir yorum yaz:
-
Bugün nerdeyiz ?
Yazılım yok. Bende de farketti.Aslı cemeskiyurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBro senin araç 100 e mi ayarlı cunku ayarlı değilse istersen 120 koy farketmez diye biliyorum yanlışsam düzeltin beni lutfen
Bir yorum yaz:
-
Bro senin araç 100 e mi ayarlı cunku ayarlı değilse istersen 120 koy farketmez diye biliyorum yanlışsam düzeltin beni lutfenAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraraba bi anda jcw+ oldu, bi yakit bu kadar farkedebilir
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: