Ankara yollarında...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Yav bende vardi nereye istiosan oraya birakirdim [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSeni aradimya hani o aksam kucukyalidaydim ama araba olmadigindan teklif etmedim vedatı
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
SeverizAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi vedat iskembe fena olmaz diyosun yani baskan
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Seni aradimya hani o aksam kucukyalidaydim ama araba olmadigindan teklif etmedim vedatıAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVallabiz gecen aksam @celikozcan @cheryengin
Bi vedat yaptik ben sonlarina yetistim ama iyiydi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Vallabiz gecen aksam @celikozcan @cheryenginAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi vedat iskembe fena olmaz diyosun yani baskan
Bi vedat yaptik ben sonlarina yetistim ama iyiydi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Bi vedat iskembe fena olmaz diyosun yani baskanAslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar mercimek taraftarı çıktı. Hııh ne anlarsınız bea.
Bu arada burdan bi kelle&paça&car meetingi istiyoruz sayın yetkililer
Bir yorum yaz:
-
Houston Auto Show da tabiki MINI standında. Yeni 2017 Cm ye bayıldım harika olmuş ve güzel süprizler vardı içinde
Minik doknuşlar gibi[emoji5] 
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar mercimek taraftarı çıktı. Hııh ne anlarsınız bea.Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaahah olm az yiyin la
Kell paca candir
Bu arada burdan bi kelle&paça&car meetingi istiyoruz sayın yetkililer
Bir yorum yaz:
-
Ahaahhaah asayiş ber Erhan.☺☺Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahahha gerekli tedbirler alındı başkan. Bende [emoji1303]
3310 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Hahahahha gerekli tedbirler alındı başkan. Bende [emoji1303]Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster@erhanaksoz kardeşim afiyet olsun siyah ceketli arkadaşa dikkat edelim lütfen
Bir yorum yaz:
-
AhaahhaahhaahahaAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster@erhanaksoz kardeşim afiyet olsun siyah ceketli arkadaşa dikkat edelim lütfen
3310 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ben diyetteyim abi ama Erhan sildi süpürdü.☺☺Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaahah olm az yiyin la
Kell paca candir
3310 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
@erhanaksoz kardeşim afiyet olsun siyah ceketli arkadaşa dikkat edelim lütfen
Bir yorum yaz:
-
Afiyet olsun abi herkese selamAslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Dürümcü Emmideyiz.
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
Bir yorum yaz:
-
Hahaahah olm az yiyin laAslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Dürümcü Emmideyiz.
Kell paca candir
Bir yorum yaz: