Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa Aralik 2013

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Alen İstanbul yaramadı bana sadece tatil için gelirim abi yaşamak için bu kadar stresi çekmeye gerek yok Ama önümüzdeki 3 ay bir proje için Bursa'da olacağım bakarsın gene maslağa kaçar gelirim
    Cumartesiye denk getirde seni ozledigin mekanina goturelim hauahahahaha

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• Swiss Hotelier
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bi wishman bi bu adam zaten mantar gibi bir varlar bir yoklar. Bak wishman yine sosyal medya tatili verdi.
    Alen İstanbul yaramadı bana sadece tatil için gelirim abi yaşamak için bu kadar stresi çekmeye gerek yok Ama önümüzdeki 3 ay bir proje için Bursa'da olacağım bakarsın gene maslağa kaçar gelirim

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi nerelerdesin ses soluk kesildi
    Can sen nerelerdesin esas haci?

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Buralardayım hacım Ayvalık cunda Bursa gidip geliosum.
    Bi wishman bi bu adam zaten mantar gibi bir varlar bir yoklar. Bak wishman yine sosyal medya tatili verdi.

Bir yorum yaz:

• Swiss Hotelier
    yanıtladı
    Buralardayım hacım Ayvalık cunda Bursa gidip geliosum.

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Ben de karışık görüyorum bazı mesajları Ozan. Üzülme sıkıntı bi tek sende diil yani iPhone larda olabilir mesela sıkıntı
    Abi nerelerdesin ses soluk kesildi

Bir yorum yaz:

• Swiss Hotelier
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Evet ingilizce ama simdiye kadar yasamamistim bu problemi. Enteresann
    Ben de karışık görüyorum bazı mesajları Ozan. Üzülme sıkıntı bi tek sende diil yani iPhone larda olabilir mesela sıkıntı

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Adam ingiliz beyler

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Telefon dili ve klavyesi ingilizce galiba Ozanin alintiladigi mesajda Turkce harfler oldugu icin farkli cikmis onda bence..

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Sizin yazdiklarinizi ben su an sadece karisik karakterler olarak gorebiliyorjm. Ben de mi bir problem var acaba? Diger arkadaslar normal okuyaboliyor mu?
    Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    PC'den okuyorum su an bir problem gorunmuyor, senin alintin icindeykense mesaj bozulmus gorunuyor Problem senden kaynakli sanirim
    Telefon dili ve klavyesi ingilizce galiba Ozanin alintiladigi mesajda Turkce harfler oldugu icin farkli cikmis onda bence..

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Sizin yazdiklarinizi ben su an sadece karisik karakterler olarak gorebiliyorjm. Ben de mi bir problem var acaba? Diger arkadaslar normal okuyaboliyor mu?
    Alinti karisik cikmis digerlerinde bi anormallik yok

34NSC46

Bir yorum yaz:

• Tarik
    yanıtladı
    PC'den okuyorum su an bir problem gorunmuyor, senin alintin icindeykense mesaj bozulmus gorunuyor Problem senden kaynakli sanirim

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı Mini81 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Anlıyorum bilgi için teÅŸekkürler Alienlove ,ÅŸuan yakalanana kadar deÄŸiÅŸtirmem çünkü aşırı karda dışarı çıkmam í*½í¸Š ama dediÄŸiniz gibi 50000 de deÄŸiÅŸtirmeyi deÄŸerlendireceÄŸim teÅŸekkürler Berna hanım í*½í¸Š

Bir yorum yaz:

• Mini81
    yanıtladı
    Anlıyorum bilgi için teşekkürler Alienlove ,şuan yakalanana kadar değiştirmem çünkü aşırı karda dışarı çıkmam �� ama dediğiniz gibi 50000 de değiştirmeyi değerlendireceğim teşekkürler Berna hanım ��

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı Mini81 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Biz yeni aldık aracımı ve üzerinde orjinal patlamayan lastiği mevcut yinede lastik değiştirmem gerekecek mi ?
    kış/kar lastiği almayacaksanız 50000 km de lastikleri değiştirmenizi tavsiye ediyorum.Ne kadar daha kullanılır dense de baya değişiklik oluyor.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X