Konu kilit
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Aralik 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Sıkıntılı.
Komadaymış yoğun bakımda, hayati tehlike var. Ayrıca sanırım 3 Ocak doğum günü
İnşallah biter şu yıl artık kazasız belasız..
Bir yorum yaz:
-
Herkese keyifli haftalar.. Şaka maka 2013unn son gunlerindeyik..
Kotu bir haber okudum
http://www.ucankus.com/detay/115398/...eye-kaldirildi
Bir yorum yaz:
-
Pazar sabahi bu saatte uyanilir mi beaa off herkese gunaydin keyifli pazarlar
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarbiden nedir bu gece boyle, ben de telefonla konusurken elim dondu resmen. kapattım konusmadım
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBoyle bi soguk olamaz arkadas 10 metreyi ilerleyemedim icim titredi
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Boyle bi soguk olamaz arkadas 10 metreyi ilerleyemedim icim titredi
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIş güç kosturuyoruz Ozan, buralardayım ama inan tempo düzen çok değişti bende son zamanlardagörüşelim en yakın zamanda
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCan sen nerelerdesin esas haci?görüşelim en yakın zamanda
Bir yorum yaz:
-
Ilk defa aynı anda 2 video aldın herhalde heyecanlarıma sakin ol
Bir yorum yaz:
-
Wıshman ve swiss hotellier birisi hindistandan birisi ayvalıktamıdır nedir oradan nasıl becerdilerse artık planlanmadan aynı anda whatsapp tan video gönderdiler teşekkür ediyorum3310 almaya karar verdim
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCumartesiye denk getirde seni ozledigin mekanina goturelim hauahahahaha
Hoppss nereye gitti bu yine habersiz
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaw ii ki gittik yanlişlıkla ha . Ama ne var eğlendik sonuçta
Bir yorum yaz:
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaw ii ki gittik yanlişlıkla ha . Ama ne var eğlendik sonuçta
Bir yorum yaz:
-
Yaw ii ki gittik yanlişlıkla ha . Ama ne var eğlendik sonuçta
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: