Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bisikletçiler
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiBurdan devam edelim, roller evde binmek icin evet. Baya guzel, tv'de bi dizi falan aciyorum, gecip karisinda biniyorum bisiklete. Ama bisikletini hic bir baglantisi ya da sabitleyicisi yok o yuzden cok dengeye dikkat etmek gerekiyor, tabi bu normal yolda ki kullanimini cok yukseltmene yardimci oluyor
-
Misafir cevap verdiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]3073[/ATTACH]
Bu da benimkiiş görür sanırım :P
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi
Benim bitek bu var elimde
Bir yorum yaz:
-
Garaji ikiye ayiriyoruz bisikletler ve MINIler olarak
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla halısahanın yanına güzel bir spor aktivitesi olur bence
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen arkadasimla beraber kisin binmek icin kiyafet aldik ama bu aralar fazla sogukbiraz gunesli bir gunde organize olabiiriz
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkonuyu yeni gördüğüm için şimdi yazabildim,
mertsonad ile birlikte genelde cumartesi günleri anadolu yakası sahilinde her hafta fenerbahçe - pendik marina arası bisiklete biniyoruz.
amatör seviyenin bi seviye üstü yol tipi bisikletlerimiz var.
miniciler olarak toplu şekilde sabahtan fenerbahçede buluşup kahvaltımızı yapıp, sahil yolunda bisikletlerle gezerek kendimize kahve içicek yer arayan bir program yapsak katılım olurmu acaba? havalarda çok soğudu gerçi ama mesafeyi biraz kısaltıp çok üşümeyiz diye düşünüyorumbiraz gunesli bir gunde organize olabiiriz
Bir yorum yaz:
-
konuyu yeni gördüğüm için şimdi yazabildim,
mertsonad ile birlikte genelde cumartesi günleri anadolu yakası sahilinde her hafta fenerbahçe - pendik marina arası bisiklete biniyoruz.
amatör seviyenin bi seviye üstü yol tipi bisikletlerimiz var.
miniciler olarak toplu şekilde sabahtan fenerbahçede buluşup kahvaltımızı yapıp, sahil yolunda bisikletlerle gezerek kendimize kahve içicek yer arayan bir program yapsak katılım olurmu acaba? havalarda çok soğudu gerçi ama mesafeyi biraz kısaltıp çok üşümeyiz diye düşünüyorum
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı göstero zaman gelirseniz haber verin
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla ben arkadasimla cikiyorum, bugun dedik zaten karsiya gecelim diye. Cunku ciddi zevk aldik. Bana ne yaparsaniz uyar.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: