Motosiklet seklindekiler varya onlardan
34NSC46
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bisikletçiler
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdielektrikli dedigin motor mu?Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterElektrikli ile katılsak olurmu aranıza
yoksa elektirikli bisiklet mi?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiahahahaAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüzel soru cok tesekkur ediyorum, evet baska sorusu olan? :P euheuheu
ben şu arabaya aparat alayım da alır gelirim sizin sahilde falan bineriz
Bir yorum yaz:
-
Güzel soru cok tesekkur ediyorum, evet baska sorusu olan? :P euheuheuAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiniyor musun bari?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBiniyor musun bari?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiİngiltere fiyatı 410 pound'muş
Bir yorum yaz:
-
Aynenn.ilk bakışta alttaki uzantiyi farlari görmedim sevindim alırız diye.sonra görünce bozuldum.
Fatih Şahan
35 FF 198
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiya bu baya bir ekipman gibi, arabaya baglıyorsun stop lambaları falan yanıyor. baya guzel bir alet. kesin cok pahalıdırAslı faith tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzan bu harika ama harbiden pahali duruyor..
Fatih Şahan
35 FF 198
Bir yorum yaz:
-
Ozan bu harika ama harbiden pahali duruyor..Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]3139[/ATTACH]
Arkadaslar boyle bir foto buldum. sanırım orjinal mini parcası bu.
Fatih Şahan
35 FF 198
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdibaya guzelmiş, bisikletimi cok yeni aldım, biraz hevesimi cıkarayım kesinlikle boyle birsey alırım sonrasında. ya da belki bundan da alırım, emin degilim. cok begendim ama.
Bir yorum yaz:
-
Bende de Cabrio var. Bundan daha az yer kaplayan katlanabilirler var. Ayrıca bagaja degilde arka koltukların oraya koyulabilir.Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbenim bagaja bu da girmez ne yazık ki
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdibenim bagaja bu da girmez ne yazık ki
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: