O zaman herkes Bisiklet resimlerini paylassın bence
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bisikletçiler
Çöküş
X
-
Ozanbalta
-
Ozanbalta
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]3073[/ATTACH]
Bu da benimki iş görür sanırım :P
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Burdan devam edelim, roller evde binmek icin evet. Baya guzel, tv'de bi dizi falan aciyorum, gecip karisinda biniyorum bisiklete. Ama bisikletini hic bir baglantisi ya da sabitleyicisi yok o yuzden cok dengeye dikkat etmek gerekiyor, tabi bu normal yolda ki kullanimini cok yukseltmene yardimci oluyor
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBurdan devam edelim, roller evde binmek icin evet. Baya guzel, tv'de bi dizi falan aciyorum, gecip karisinda biniyorum bisiklete. Ama bisikletini hic bir baglantisi ya da sabitleyicisi yok o yuzden cok dengeye dikkat etmek gerekiyor, tabi bu normal yolda ki kullanimini cok yukseltmene yardimci oluyor
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterguzelmis Adel rahat bırakmaz ama beni
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterönüne sepet al bitane, bindir onu da
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]3121[/ATTACH]
Bende katılabilirim vakit uyarsa.
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEskiden Suadiye idi.. Ancak artık Sancaktepe. Bisiklet taşıyıcım var. İstanbul'da her yere gelebilirim
Yorum Yap
-
bu arada benimde bisiklet taşıyıcım var ve minimde sorunsuz şekilde kullanıyorum, ilgilenenlere tavsiye ederim..doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
Yorum Yap