Arkadaslar ben bugun bir bisiklet aldım, giriş seviyesi profesyonel gibi birsey. Oncelikle kısa mesafelerde kullanmak istiyorum, sonrasında uzun mesafelerede gecerim diye umuyorum. Aramızda motorcular oldugunu biliyorum ama acaba bisiklet meraklıları da var mı?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bisikletçiler
Çöküş
X
-
OzanbaltaEtiketler: Hiçbiri
-
Can Ozbek bisikletciydi aramizda. DOA ayni sekilde, dun yagmur camur demedem ceviriodu pedallari1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar ben bugun bir bisiklet aldım, giriş seviyesi profesyonel gibi birsey. Oncelikle kısa mesafelerde kullanmak istiyorum, sonrasında uzun mesafelerede gecerim diye umuyorum. Aramızda motorcular oldugunu biliyorum ama acaba bisiklet meraklıları da var mı?
Yorum Yap
-
Evrim Ergin
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKuru havada patenlerimle katılırım ben de
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Ben avrupa yakasindayim ama iste. Gerci vapurla falan geciyormus millet. Kaptirirsam kendimi gecerim gibi geliyor. Bostanci sahil falan tam bisikletlik cunku.
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen avrupa yakasindayim ama iste. Gerci vapurla falan geciyormus millet. Kaptirirsam kendimi gecerim gibi geliyor. Bostanci sahil falan tam bisikletlik cunku.
Sonrasında bir mangal partisi ...Volkan USER
34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroldu olacak Bostancı'dan Adalar'a geçelim,
Sonrasında bir mangal partisi ...
Yorum Yap
-
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroldu olacak Bostancı'dan Adalar'a geçelim,
Sonrasında bir mangal partisi ...Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen avrupa yakasindayim ama iste. Gerci vapurla falan geciyormus millet. Kaptirirsam kendimi gecerim gibi geliyor. Bostanci sahil falan tam bisikletlik cunku.
IT'S TIME
Yorum Yap
-
4eva
-
Bence bunu güzel bir başlık altında etkinlik olarak açabiliriz
Hatta bisikleti hiç karıştırmadan direk adalar dan kiralayabiliriz ...Volkan USER
34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence bunu güzel bir başlık altında etkinlik olarak açabiliriz
Hatta bisikleti hiç karıştırmadan direk adalar dan kiralayabiliriz ...
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap