Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

JET

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Öncelikle kaza zamanlarında tanışmamıştık ama yine de büyük geçmiş olsun.
    Aklıma takılan bişeyi sormadan edemeyeceğim;
    Kerem acaba saçlar kazadan sonra mı böyle oldu
    Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kerem kardesimin saclari Puyol 'dan sonra tektir. Kerem bu saclari supurge etti bizler icin. Saclarin emegi cok..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu baskiya dayanamayip 3e vurdurcak kafayi usutecek die korkuyorum
    Iste bunlar hep tacsiz gezmekten oluyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Bu arada Kerem o plakayi birakma abi. Yeni alacagin arabaya mumkunati varsa o plakayi gecir..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

çok büyük geçmiş olsun..

Yorum Yap

Cok geçmiş olsun...
          Edit: biraz gec yazmis olabilirim

35 CUB 94
          BerkayKaracan~

Yorum Yap

Gecikmeyle bile olsa çok geçmiş olsun...

Yorum Yap

Herkese teşekkürler tekrar.. 2,5 ayı devirdik.
              Bugün anca sigorta işlerinde yol katetmiş oldu.

Kosiflerde araca çıkarılan tamir bedeli 15.000 € + İşçilik + KDV 65-70.000 tl civarı..

Plakayı almaya çalışacağım, ancak belli bir süre üzerinde kalması gerekiyor sanırım. Ağır hasarlı araçlarda bu şekildeymiş.

Aslında toplanmicak birşey yok, iç aksam sıkıntısız, motor sağlam. Şanzıman sürtünmeden dolayı hasar almış. Komple boya vs.. büyük ihtimal bu işi yapan biri alıp toplayacak ve satıcak.. Lanet olsun ki hiç bir aksesuarı sökmedim, ama biraz gurur yapıp sökücem dersem maddi olarak büyük sıkıntıya giriyorum..
              O yüzden kimseye yaramayan araba, banada yaramadı ve muhtemelen alana da yaramayacak.. Ah mı aldık, nazar mı deydi bilmiyorum

İnşallah bugün sonuca bağlayacağız ve yakın zamanda başka bir MINI'yle aranızda olacağım..
              Dilekleriniz için tekrar teşekkürler, resimleride bir ara paylaşırım..

Bu arada eğer ilan falan düşerse, tavan kodu GP 0483 Dikkat etsin GP araştıranlar..
              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Kerem daha öncede söylediğimiz gibi önemli olan sana bişey olmaması arabadan sökülecekler konusundada boşver hepsi kalsın bence sadece plakanı al parada harcasan plaka sende kalsın
                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

2013 talihsizliklerle dolu bir yıldı.
                  Tekrar geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamazsın.
                  Yakın zamanda bende typerla talihsiz bir kaza geçirdim.Servisten bir eleman ayarlayıp experden sonra önemli parçaları söktüm.Bence kasko poliçesinde yer almıyorsa affetme sök .
                  Plakaları alıyorlar diye hatırlıyorum.

Yorum Yap

Aslı ersin_srndg tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    2013 talihsizliklerle dolu bir yıldı.
                    Tekrar geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamazsın.
                    Yakın zamanda bende typerla talihsiz bir kaza geçirdim.Servisten bir eleman ayarlayıp experden sonra önemli parçaları söktüm.Bence kasko poliçesinde yer almıyorsa affetme sök .
                    Plakaları alıyorlar diye hatırlıyorum.
                    Haberim var dostum.
                    Kosiflere cektim, anlik sinirle. Kendi bunyemde bir yere cekseydim sokucektim ama sonra inan elim hitmedi. Bide filo vs muhabbetim oldugundan oturu nazim geciyor ancak biraz zaman aliyor.. Bakalim Allah yolumuzu acik etsin

Yorum Yap

emniyetten tanıdık bulduğun sürece plaka hallolabiliyor kerem, ama normal bağıştan biraz daha fazla para isteyebilirler.
                      doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                      2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                      3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                      4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                      5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                      6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                      7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                      8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Bu resimleri paylaşmakta kararsızdım. Her baktığımda canım sıkılıyor. Ancak bugün olanlardan sonra, ciddi anlamda sinirliyim..

Ne bana ne de önceki sahibi Can'a yarar getirmişti.. Hiç değilse canımızı almadı ve gitti
                        Yaşadığım bunca sorundan sonra, arabamı kaybetmek hakkaten koydu ancak çok şükür hala hayattayım.
                        Arabam bugün sigortaya teslim edildi. Artık 34 JET 01 mefta oldu. İhaleye bile girmeden almış birisi. Çok büyük ahım var, hem parçalarda, hem arabada..
                        Beddua ile asla işim olmaz.. Ancak bu arabanın kimse sefasını süremez.
                        Yarın öbür gün ilana 25.000'de bir GP girerse 2 parça boyalı falan, AMAN DİKKAT!!

Tavan numarası GP0483. Plaka yüksek ihtimal değişir (50.000TL Tramer var)

Merak edenler içinde arabanın durumu.. Konuyu kitliyeceğim.

Yanımda olan tüm dostlarıma, arkadaşlarıma ve siz değerli üyelerimize teşekkür ederim..

Yorum Yap

Bosver Kerem sikma canini her iste bir hayir var dyerek yolumaza daha dikkatli bir sekilde devam etmeliyiz. Onemli olan bu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                          [FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

Yorum Yap

Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Bosver Kerem sikma canini her iste bir hayir var dyerek yolumaza daha dikkatli bir sekilde devam etmeliyiz. Onemli olan bu
                            Eyvallah Hasancım.. Teşekkür ederim..

O kadar çok laf döndü ki, yok önden kazası var. Yok sağı komple boyalı. Yok KM'si düşürüldü, yok efendim motorunda arıza varmış..

Bende sinirlendim, önce kafadan sonra sağdan sonra bide arkadan çaktım

Bi rahat bırakmadı kimse, yakınım dışında (sözüm meclisten dışarı, sakın yanlış anlaşılmasın) Maşallah diyeni bile olmadı.. Sanırsın Koenigsegg

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Eyvallah Hasancım.. Teşekkür ederim..

O kadar çok laf döndü ki, yok önden kazası var. Yok sağı komple boyalı. Yok KM'si düşürüldü, yok efendim motorunda arıza varmış..

Bende sinirlendim, önce kafadan sonra sağdan sonra bide arkadan çaktım

Bi rahat bırakmadı kimse, yakınım dışında (sözüm meclisten dışarı, sakın yanlış anlaşılmasın) Maşallah diyeni bile olmadı.. Sanırsın Koenigsegg
                              Haklisin aslinda Kerem sinirlenmekte. Ama milleti de cok kafana takma yine sozumuz meclisten disari onlar konusur konusur hep bos konusur. Icraata geldimi cit yok. Bu isler boyle. Sen onlari kafana takmayi birak guzel temiz bir gp bakmaya basla

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                              [FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

Yorum Yap

Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Haklisin aslinda Kerem sinirlenmekte. Ama milleti de cok kafana takma yine sozumuz meclisten disari onlar konusur konusur hep bos konusur. Icraata geldimi cit yok. Bu isler boyle. Sen onlari kafana takmayi birak guzel temiz bir gp bakmaya basla
                                GP'ler azalmaya başladıkça piyasası arttı
                                Bitane tanıdığımda var. 8000km'de 80.000TL'ye vermiyor. Gerçi bende vermezdim heralde.

R53 yok bundan sonra abi.. Süprizi açıklayacağım Ayvalık sonrasında İnşallah...

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X