Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber ya Ağustos.
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
::lord_sarven::
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteradmin hepsini bosver kilyos burc beach eventi yaptaa gidek halisaha yerine plaj voleybolu oynaris kehkehkeh
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUzak olsun hgs olsun gel katıl sende yaw ben 20:00 civarları çıkıp 23:00 gibi dönecek şekilde çıkıyorum malum sabah işe gidiyorum
Bu arada 23:00 da gidiyosun uyuyomusun abi o saatte merak ettim ? ben okula gittiğimde veya işe gittiğimde misal sabah 08:00 da kalkmam gerekiyosa gene sabaha karşı 04:00-05:00 ' te uyuyodum
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAah ahh.. eskiden Atom KYH yazardi bu saatlerde... serviste uyumayi ogrenince bosladi buralari hic olmadi hiic... KYH bi ses ver yahu.. sesime gel bre
herkeseee gunaydin olsun genjleer
Nobetci NDG icin uyku vakti
Geriye dönüp bakınca aklıma bürsürü kişi geliyor bi anda foruma giren hergün 5- 10 msj atan sonra bir iki ay sonra ortadan kaybolan...sigpic
Yorum Yap
-
Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı göstereylül 24 'de amerika'dan dönüyorum ufak tefek isteklerinizi getirebilirim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı göster100 dolar onlar yahu
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı göstereylül 24 'de amerika'dan dönüyorum ufak tefek isteklerinizi getirebilirim
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...2579641/detay/
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman'dan yuzuk aldim, hakkini verecegim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap