Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber ya Ağustos.

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sonuna smile işareti koyucağıma soru işareti koymuşum bende makarasına yazdım
    Adminler nolur Allah'ın bıraktığı yerler olmasın gerçi kilyos o kadarda uzak değildi güzeldi ama mümkünse dahada yakın olsun
    Sarven samatyada buluşucaz bidahakine uyarmı sana .

Sen yine geçmi çıkıyosun dışarıya erken çıkmıyomusun ulan yanına gelicez benim yattığım saatte sen dışarı çıkıyosun sonrada sesin çıkımıyo diyosun
    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      cok uzak olmasin tabi kilyos / polenezkoy de cok yakin ya zaten yahu Hauahauahaua
      Hiç sormuyolar ndg şurası sana uzakmı yakınmı diye
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hep girtlak etkinligi olmaz sportif etkinlikte istiyoruz adminler ))

Yorum Yap

Aslı katakunti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Ayarlayalım başkan ama malum yaz tatilde olanlar var yeterli sayıya ulaşamayız gibi bu aralar
          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Sonuna smile işareti koyucağıma soru işareti koymuşum bende makarasına yazdım
            Adminler nolur Allah'ın bıraktığı yerler olmasın gerçi kilyos o kadarda uzak değildi güzeldi ama mümkünse dahada yakın olsun
            gec bunlari sarven iftara bile katilmadin hgs bahanesiyle
            kilyosa gelebilen Anadolu yakasina rahat rahat gelirdi
            En son düzenleyen NDG; 12-08-13, 22:29.
            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Baskan o zaman 2 alternatifli acalim listeyi ciroz ve etiler diye hangisi dolarsa yapariz dolmazsa da 1 ay bekleriz tatilciler gelsin diye napalim...

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Sarven samatyada buluşucaz bidahakine uyarmı sana .

Sen yine geçmi çıkıyosun dışarıya erken çıkmıyomusun ulan yanına gelicez benim yattığım saatte sen dışarı çıkıyosun sonrada sesin çıkımıyo diyosun
                Abi bana heryer uyar ama çokta uzak olmasın diyorum karşıda hgs olayından gelemedik abi sen beni aradın şuraya gel dedin veya nerdesin dedinde telefonu açmadım mı ? ben aradım gene tamam saat geçti ama çokta geç değildi saat 22.00 da mı uyuyosun abi gelirdin en geç 01:00 da kalkardık

Yorum Yap

Hacı abi yeşilköydeydim 2-3 gündür hep senin arabayı görüyorum sanada borcumu inan şimdi hatırladım abi bi ara buluşalımda veriyim sana günahımız neyse ayıp oldu sanada kusura bakma

Yorum Yap

Verirsin kardesim fiyatini ogrende ona gore ayarlariz bisiler

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      gec bunlari sarven iftara bile katilmadin hgs bahanesiyle
                      kilyosa gelebilen Anadolu yakasina rahat rahat gelirdi
                      Bende hgs yok 3-4 tane kgs var ruhsatın arasında duruyo yalan söylemiyorum. Biri beni alsın geliyim dedim veya birisi hgs sini getirsin benim arabayla gidelim dedim kimse bişey demedi gökhan adminde motorla gitti zaten yalan olduk bende kuş grubu arabaların arkasına yazıyolar ya satışa geldik diye bende öyle yazıcam forum utansın

Yorum Yap

Verirsin kardesim fiyatini ogrende ona gore ayarlariz bisiler
                        Fiyatını bilmiyorumki abi bende sen söyle verelim bitsin ben hayatımda ilk kez borçlu kaldım sevmediğim bişey o gün sende verirsin verirsin dedim zorla almadın

Yorum Yap

Bende hgs yok 3-4 tane kgs var ruhsatın arasında duruyo yalan söylemiyorum. Biri beni alsın geliyim dedim veya birisi hgs sini getirsin benim arabayla gidelim dedim kimse bişey demedi gökhan adminde motorla gitti zaten yalan olduk bende kuş grubu arabaların arkasına yazıyolar ya satışa geldik diye bende öyle yazıcam forum utansın
                          sirkeci harem yap dediler sana ama senin arabanin deniz korkusu var heralde hauahahahay :P
                          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Abi bana heryer uyar ama çokta uzak olmasın diyorum karşıda hgs olayından gelemedik abi sen beni aradın şuraya gel dedin veya nerdesin dedinde telefonu açmadım mı ? ben aradım gene tamam saat geçti ama çokta geç değildi saat 22.00 da mı uyuyosun abi gelirdin en geç 01:00 da kalkardık
                            Uzak olsun hgs olsun gel katıl sende yaw ben 20:00 civarları çıkıp 23:00 gibi dönecek şekilde çıkıyorum malum sabah işe gidiyorum
                            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Uzak olsun hgs olsun gel katıl sende yaw ben 20:00 civarları çıkıp 23:00 gibi dönecek şekilde çıkıyorum malum sabah işe gidiyorum
                              admin hepsini bosver kilyos burc beach eventi yaptaa gidek halisaha yerine plaj voleybolu oynaris kehkehkeh
                              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

hahahahah hade lann sana bisürü seçenek sunduk git dedik feribotla neyse geri dönmeyelim konuda
                                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X