Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Cm & pm de olan kapi citalari

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Cm & pm de olan kapi citalari

Birkac zamandir aklimda. Bu konuyu acmak istiyordum.
    Ne diyorsunuz? Bana CM de kapi citasi yok ama PM de var denmisti ama bu gece baktik ki ikisinde de var.
    Malum bizim R60 oncesi MINIlerde kapi citasi (=cami cevreleyen kisim.) yok.
    Azicik hayal kirikligi oldu benim icin. Ama CM de de olmasi en azindan hala PM istememi engellemedi....

Sizinde fikirlerinize ihtiyacim var.
    CM = Countryman
    PM = Paceman

P.S: Dip not

WM

hangi akla hizmetle cm'de cita yok demisler anlamadim valla.. heralde gidip cm'yi incelemek akla gelmemis..

paceman +1

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Birkac zamandir aklimda. Bu konuyu acmak istiyordum.
      Ne diyorsunuz? Bana CM de kapi citasi yok ama PM de var denmisti ama bu gece baktik ki ikisinde de var.
      Malum bizim R60 oncesi MINIlerde kapi citasi (=cami cevreleyen kisim.) yok.
      Azicik hayal kirikligi oldu benim icin. Ama CM de de olmasi en azindan hala PM istememi engellemedi....

Sizinde fikirlerinize ihtiyacim var.
      CM = Countryman
      PM = Paceman

P.S: Dip not

WM
      WM : Wish Man

Sevgili Wishman, sen kendinemi düşünüyorsun ? Eğer düşünüyorsan bence ikisinide alma git bi JCW al R56 bana sorarsan. Ama yok biraz büyük araç istiyorum dersende 4 kapılı tercih etmeni öneririm R60 JCW veya R60 Cooper S (Çakma JCW) güzel olur. Şu an Paceman yeni diye çoğu kişi onu almanı önerecektir. Ancak benim fikrim güzel araç fakat zaten Gio var elinde tek kapı 2.ncisi sadece yüksek diye alınması pek mantıklı olmaz. O yüzden ben CM diyorum

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        WM : Wish Man

Sevgili Wishman, sen kendinemi düşünüyorsun ? Eğer düşünüyorsan bence ikisinide alma git bi JCW al R56 bana sorarsan. Ama yok biraz büyük araç istiyorum dersende 4 kapılı tercih etmeni öneririm R60 JCW veya R60 Cooper S (Çakma JCW) güzel olur. Şu an Paceman yeni diye çoğu kişi onu almanı önerecektir. Ancak benim fikrim güzel araç fakat zaten Gio var elinde tek kapı 2.ncisi sadece yüksek diye alınması pek mantıklı olmaz. O yüzden ben CM diyorum
        Yok Lord'um. Biz tek kapi MINI'ci kalmak istiyoz. Senin tarzinda soliyim. Hani Cem Karaca der ki 'iscisin sen isci kal' bende diyom ki MINI'cisin sen tek kapida kal.
        Giovanni'den sonra R56 imkansiz, olsa olsa Supercharger MINI kurtarir beni. Turbo iiiiihhhhh!
        Paceman yakisir be, bir en eski bir en yeni yapsak... Ben cok capkin degilim 1 kiz yetiyo, geri kalan bagaj olsun. :-)

WM

Yorum Yap

Yok Lord'um. Biz tek kapi MINI'ci kalmak istiyoz. Senin tarzinda soliyim. Hani Cem Karaca der ki 'iscisin sen isci kal' bende diyom ki MINI'cisin sen tek kapida kal.
          Giovanni'den sonra R56 imkansiz, olsa olsa Supercharger MINI kurtarir beni. Turbo iiiiihhhhh!
          Paceman yakisir be, bir en eski bir en yeni yapsak... Ben cok capkin degilim 1 kiz yetiyo, geri kalan bagaj olsun. :-)

WM
          Wishcim, tek kapı hastalığını anlıyorum bende olduğu gibi, ancak alternatif olur diye söyledim CM yi. Gionun yanına bence R56 çek daha iyi olur, o zaman sana şöyle sorayım Pm almandaki amaç nedir ?
          Güzele ne yakışmaz.. Sen çapkın olmayabilirsin ama bazı bayanlar çapkın senin o cazibene dayanamayabilirler sonra ingiltereden arkası jakuzili Mini'nin limuzininden almak zorunda kalırsın

Yorum Yap

Valla ben de seviyorum paceman'i. Cok havali bir arac bence. Yesil ustu bayaz tavan fena yakisir bence.

Yorum Yap

Wishcim arka kapıya ihtiyacın yoksa madem Paceman JCW cok yakısıklı bir arac ama fiyat konumlandırması acısından CMden pahalı yapmıslar, yani 2 kapı eksik ama aynı özelliklerdeki bir aracı daha pahalıya alıyorsun, acıkcası benim bebegim olmasa dusunebilirdim Pacemani. hele hele alacaksan JCW paceman tadından yenmez sana soyliyim ama kesinlikle ALL4 tavsiye ederim iki cekerden cok farklı bir arac hatta alakası yok diyebilirim özellikle virajlarda cok enteresan
              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

CMS ALL4 der susarım.

1.jpg

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Wishcim, tek kapı hastalığını anlıyorum bende olduğu gibi, ancak alternatif olur diye söyledim CM yi. Gionun yanına bence R56 çek daha iyi olur, o zaman sana şöyle sorayım Pm almandaki amaç nedir ?
                  Güzele ne yakışmaz.. Sen çapkın olmayabilirsin ama bazı bayanlar çapkın senin o cazibene dayanamayabilirler sonra ingiltereden arkası jakuzili Mini'nin limuzininden almak zorunda kalırsın
                  Lord'um Supercharger desek Levent'in, Turbo'lu desek Ayhan'in MINIleri kacirilmayacak arabalar. Ama kucuk araba konseptinde zaten Gio var ikincisini sirf guc fazla diye alirsak bence azicik gucenir.
                  PM istememizdeki amac Mei PM istiyor, evlilik hediyesi olcakmismis.
                  Ahh o limuzin, ben onun hauzunda dalarim beee!! :-)

WM

Yorum Yap

Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    CMS ALL4 der susarım.
                    Orcun sana laf yok. :-) Resimdeki CM gercekten COK GUZEL. :-)

P.M: Satma be kardes senin MINI'yi.

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Wishcim arka kapıya ihtiyacın yoksa madem Paceman JCW cok yakısıklı bir arac ama fiyat konumlandırması acısından CMden pahalı yapmıslar, yani 2 kapı eksik ama aynı özelliklerdeki bir aracı daha pahalıya alıyorsun, acıkcası benim bebegim olmasa dusunebilirdim Pacemani. hele hele alacaksan JCW paceman tadından yenmez sana soyliyim ama kesinlikle ALL4 tavsiye ederim iki cekerden cok farklı bir arac hatta alakası yok diyebilirim özellikle virajlarda cok enteresan
                      Haklisin Admin'im;

Fiyat farki buyuk, Cin'de fiyatlar daha once aciklandigindan orda gormustum. :-(
                      Esasinda azicik daha beklense cok guzel KMlerde (=15.000 -- 20.000) ikinci el bakimli CM ler bulunabilir. Boyle de dusunursek gercekten fiyat farki buyuyor.
                      JCW gercekten cok guzel ama yanina yaklasabilirmiyim bilemiyorum. :-(
                      Daha oncede konusmustuk, artik bende bir '0' araba kokusu tadayim istiyorum. Ehh ikimizde hanim koylu olunca patron ne derse onu yapcaz. Ilginctir ki Mei cocuk one surup ben 4 kapili isterim demiyor ben PM begenirken. (ters bir durum)
                      Fakat onerdigin gibi karar S, ALL4, AUTO olacak.
                      Simdilik kismet diyor beklemede kaliyoruz.

Wishtebaan

Yorum Yap

Haklisin Admin'im;

Fiyat farki buyuk, Cin'de fiyatlar daha once aciklandigindan orda gormustum. :-(
                        Esasinda azicik daha beklense cok guzel KMlerde (=15.000 -- 20.000) ikinci el bakimli CM ler bulunabilir. Boyle de dusunursek gercekten fiyat farki buyuyor.
                        JCW gercekten cok guzel ama yanina yaklasabilirmiyim bilemiyorum. :-(
                        Daha oncede konusmustuk, artik bende bir '0' araba kokusu tadayim istiyorum. Ehh ikimizde hanim koylu olunca patron ne derse onu yapcaz. Ilginctir ki Mei cocuk one surup ben 4 kapili isterim demiyor ben PM begenirken. (ters bir durum)
                        Fakat onerdigin gibi karar S, ALL4, AUTO olacak.
                        Simdilik kismet diyor beklemede kaliyoruz.

Wishtebaan
                        Cocuk dusuncesi varsa PM ile cok zorlanırsınız 1. Puset kesinlikle Pacemanin arka stoplardan dolayı degistirilmis ve daraltılmıs bagaj yukleme bölgesinden yuklenemiyor, 2) Arkaya Bebek koltugu koydugunuz zaman cocugu oturtmak bir o kadar zorlar sizi hem aracın yuksek oluşu hem de arkaya mesafenin çok oluşu hem de MEI yengemizin benim gibi çok uzun boylu olmayışı Yani çocuklu biri olarak ben Paceman alıp maceraya girmezdim.
                        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Orcun sana laf yok. :-) Resimdeki CM gercekten COK GUZEL. :-)

P.M: Satma be kardes senin MINI'yi.
                          ole olacak gozukuyor

Yorum Yap

Couk demeyin, cocuk demeyin. offff. Nightmare.....

Citalara guncellenin. Ne diyorsunuz citali haline alistik mi? iyi mi olmus citali yoksa keske olmasamiymis?

P.S: Mesela Volvo C30 da cita yok!

Wishyorumbeklerman

Yorum Yap

Abi ister CM ister PM al bendeki coilover lar ikisinede uyuyor hahahahahahaha

PM JCW +1 der sağına geçerim

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X