Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Cm & pm de olan kapi citalari

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi ister CM ister PM al bendeki coilover lar ikisinede uyuyor hahahahahahaha

PM JCW +1 der sağına geçerim
    Iki gundur senin bu her coil mesajinda gulmeden duramiyorum. Karabatak gibi her R60 dasin walla!
    P.S: Biliyon esame cekiyoz ama gorunen daha 1 yil yeni araba alip garajda yatiramayacagimiz, ne ekonomik ne de pratik. N'apsak senin su coilleri alipta yatirim mi yapsak. Biliyon ben neye el atsam zarar etmiyoz.

Wishmoderatorunkulaginicektiman

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Wishcim arka kapıya ihtiyacın yoksa madem Paceman JCW cok yakısıklı bir arac ama fiyat konumlandırması acısından CMden pahalı yapmıslar, yani 2 kapı eksik ama aynı özelliklerdeki bir aracı daha pahalıya alıyorsun, acıkcası benim bebegim olmasa dusunebilirdim Pacemani. hele hele alacaksan JCW paceman tadından yenmez sana soyliyim ama kesinlikle ALL4 tavsiye ederim iki cekerden cok farklı bir arac hatta alakası yok diyebilirim özellikle virajlarda cok enteresan
      Aaaaaah? Sen pacemani hic sevmemistin noooldu cicim muahauahaua
      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Aaaaaah? Sen pacemani hic sevmemistin noooldu cicim muahauahaua
        Paceman JCW didim bekar olsam didim
        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

PM çıtasız olaydı iyiydi...

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Cocuk dusuncesi varsa PM ile cok zorlanırsınız 1. Puset kesinlikle Pacemanin arka stoplardan dolayı degistirilmis ve daraltılmıs bagaj yukleme bölgesinden yuklenemiyor, 2) Arkaya Bebek koltugu koydugunuz zaman cocugu oturtmak bir o kadar zorlar sizi hem aracın yuksek oluşu hem de arkaya mesafenin çok oluşu hem de MEI yengemizin benim gibi çok uzun boylu olmayışı Yani çocuklu biri olarak ben Paceman alıp maceraya girmezdim.
            Hazır konu bu noktadayken sorayım. Bebekli aileler veya ileride bebek düşünenler için r56 nasıl? Ona da macera der misiniz?

Yorum Yap

Aslı phdserkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Hazır konu bu noktadayken sorayım. Bebekli aileler veya ileride bebek düşünenler için r56 nasıl? Ona da macera der misiniz?
              Doktor bey r56 cocuklu pusetsiz aileler için uygun ancak bebekli pusetli aileler için zor derim

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Bebek = puset olduğu için puset=ön koltuk diyorum o halde. Ne yapalım idare edeceğiz artık

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Lord'um Supercharger desek Levent'in, Turbo'lu desek Ayhan'in MINIleri kacirilmayacak arabalar. Ama kucuk araba konseptinde zaten Gio var ikincisini sirf guc fazla diye alirsak bence azicik gucenir.
                  PM istememizdeki amac Mei PM istiyor, evlilik hediyesi olcakmismis.
                  Ahh o limuzin, ben onun hauzunda dalarim beee!! :-)

WM
                  Abi yenge diyosa ayrı, ama bu arada şunu söyliyim evin reisi olduğunu baştan belli et 'CM alıyoruz o kadarr' de ağırlığını koy ortaya derim

Yorum Yap

Bebek = puset olduğu için puset=ön koltuk diyorum o halde. Ne yapalım idare edeceğiz artık
                    evet guzel bir cozum olabilir veya puset olarak bu katlanan baston pusetlerden alacaksınız olay cozulecek

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      PM çıtasız olaydı iyiydi...
                      bence makyajli kasasinda citasiz gelecek
                      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        bence makyajli kasasinda citasiz gelecek
                        hiç sanmam.. ama öyle olursa benim de bir sonraki seçimim PM olur

Yorum Yap

Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          hiç sanmam.. ama öyle olursa benim de bir sonraki seçimim PM olur
                          mini bizi sasirtiyor her firsatta bkz. F56
                          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Ben hic zorluk yasamiyorum.r56 im 3 yasinda oglum 1 yasinda baslarda esim mirin kirin etti ama o da arabanin satilmadiba razi olmadigi icin biraz katlandi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                            sigpic

Yorum Yap

Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Ben hic zorluk yasamiyorum.r56 im 3 yasinda oglum 1 yasinda baslarda esim mirin kirin etti ama o da arabanin satilmadiba razi olmadigi icin biraz katlandi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                              Böyle görüşler duyduğumda inanın çok mutlu oluyorum. Belki garip gelebilir ama ben Minime uzun süre binmeyi düşünüyorum. Tabi ki ailem ileride büyüyecek ve bu fikirlere ihtiyacım olacaktır. Ayrıca 'Hayırlı olsun'dan sonra genelde duyduğum ilk cümle olan 'Çocuk olunca görürsün' klişesine karşı savunmamı güçlendiriyorum sayenizde

Yorum Yap

Böyle görüşler duyduğumda inanın çok mutlu oluyorum. Belki garip gelebilir ama ben Minime uzun süre binmeyi düşünüyorum. Tabi ki ailem ileride büyüyecek ve bu fikirlere ihtiyacım olacaktır. Ayrıca 'Hayırlı olsun'dan sonra genelde duyduğum ilk cümle olan 'Çocuk olunca görürsün' klişesine karşı savunmamı güçlendiriyorum sayenizde
                                Bugun Bagdat Caddesinde kirmizi R57s arkada bebe oturuyor nasilda guzel seyir halindeydiler hayran kaldim!
                                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X