hayırlı teskereler
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Izmirde askerlik =)
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
Mikail kusura bakma konuyu görmemişim hayırlı teskereler öncelikle
Çarşı izninde de nargile iç motive olursun
Yorum Yap
-
Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı gösterizmir urladan selamlar=)
askerlık yapmayanlar varsa kesınlıkle yapmasın. ınanılmaz gereksız bısı...
allahtan herhafta carsı ıznım var, yoksa kafayı yerdim.
izmir lı olanlar buralarda nerelere gıtmemı tafsiye edersiniz. bizi konak ta bırakıyolar, bizde genelde alsancak a gidiyorz.
35 CUB 94
BerkayKaracan~
Yorum Yap
-
Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı gösterizmir urladan selamlar=)
askerlık yapmayanlar varsa kesınlıkle yapmasın. ınanılmaz gereksız bısı...
allahtan herhafta carsı ıznım var, yoksa kafayı yerdim.
izmir lı olanlar buralarda nerelere gıtmemı tafsiye edersiniz. bizi konak ta bırakıyolar, bizde genelde alsancak a gidiyorz.
Yorum Yap
-
mikail bostanli guzel yer bravo muydu neydi oyle bi pastane var gayet lezzetli urunleri var..
onun disinda balcovada asmacati die bi avm var orasi da fena degil.. inciralti taraflarinda nargileciler var sahilde izmire son gidisimde yagci ali abimle ve nisanlisiyla gitmistik
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonak Pier tarafları, alsancak, kemeralti çarşısı buralar iyidir. Vaktinizin ne kadar olduğunu bilmiyorum ama, buca, karsiyaka, bornova (özellikle kucukpark) favorilerimdir allaha emanet.
35 CUB 94
BerkayKaracan~
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstermikail bostanli guzel yer bravo muydu neydi oyle bi pastane var gayet lezzetli urunleri var..
onun disinda balcovada asmacati die bi avm var orasi da fena degil.. inciralti taraflarinda nargileciler var sahilde izmire son gidisimde yagci ali abimle ve nisanlisiyla gitmistik
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı göstercok tesekkurler, havalar biraz daha sogusun ozmn avm lere giricem. cok tesekkurler
35KES99 via Tapatalk on Galaxy Note 2
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYalniz soyle bi durum var.. Askerlik yapan adami Izmir'de AVM'ye sokacak sogukla karsilasmayabilirsin )
35KES99 via Tapatalk on Galaxy Note 2
Yorum Yap
Yorum Yap