Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Fuji XS-1

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• pmptrmstt
    yanıtladı
    DSCF0607.jpgDSCF0630.jpgDSCF0700.jpgDSCF0733.jpgDSCF0736.jpgDSCF0756.jpgNew_1_DSCF0151.jpgNew_1_DSCF0507.jpg

makro mod ağırlıklı resimler

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Yok yaw ayıp sana Ağlıycam işte anlaşılamıyorum....

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Olm sen ne terbiyesiz arkadaşsın
    Meslek olarak fotoğrafçı değilim, sen pepe derken biz hasselblad ile stüdyoda çalışıyorduk. Tabii biraz abarttım Karanlık oda desem korkarsın.
    Ama sevgili ozan daha kardeşini tanımamışsın, Oled, organic CMOS patentleri var daha ne olsun. Bir dönem Nikon bayonetli makinaları vardı ki hala olabilir bilmiyorum.
    İlk titreşim önleme falan Fujinin olayıdır aklında olsun. Fotoşıp bilmem ama fotoğrafçılık kültürüm fena değildir Üzdün beni
    Bak bunlar direk wikipedia'dan.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Saka tabi de kesin kopya cekmistir
    Olm sen ne terbiyesiz arkadaşsın
    Meslek olarak fotoğrafçı değilim, sen pepe derken biz hasselblad ile stüdyoda çalışıyorduk. Tabii biraz abarttım Karanlık oda desem korkarsın.
    Ama sevgili ozan daha kardeşini tanımamışsın, Oled, organic CMOS patentleri var daha ne olsun. Bir dönem Nikon bayonetli makinaları vardı ki hala olabilir bilmiyorum.
    İlk titreşim önleme falan Fujinin olayıdır aklında olsun. Fotoşıp bilmem ama fotoğrafçılık kültürüm fena değildir Üzdün beni

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Şaka yapıyorsun ahahahaha
    Saka tabi de kesin kopya cekmistir

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Wikipedia'dan kopyala yapistir tabi oh
    Şaka yapıyorsun ahahahaha

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Fuji markası dediğiniz gibi yurdumuzda bilinmeyen bir marka ama çok köklü ve iyi ürünleri vardır, bakın güncel Fuji modellerini yurtdışında araştırırsanız ne demek istediğimi daha kolay görürsünüz. Pek çok teknolojinin patent sahibidir.
    Kısacası güle güle kullanın, unutmayın fotoğrafı makine değil fotoğrafçı çeker
    Wikipedia'dan kopyala yapistir tabi oh

Bir yorum yaz:

• pmptrmstt
    yanıtladı
    Fuji markası dediğiniz gibi yurdumuzda bilinmeyen bir marka ama çok köklü ve iyi ürünleri vardır, bakın güncel Fuji modellerini yurtdışında araştırırsanız ne demek istediğimi daha kolay görürsünüz. Pek çok teknolojinin patent sahibidir.
    Bizde makine cekerse cok ikram olur )

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Ozan ile Melih'e sormak lazim yorum icin...
    En son düzenleyen WISHMAN; 04-07-13, 13:43.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    gule gule kullan CMnin guzel fotograflarini bekliyorum garaja

Bir yorum yaz:

• pmptrmstt
    bir konu başlattı Fuji XS-1

Fuji XS-1

Uzun suren dslr fotograf makinasi arastirmalarim sonucunda fuji yi almaya karar verdim. Basta canon veya nikon almadigim icin pisman olsam da 2 gun icinde kullandikca pismanligim gecti. Fotograf kursuna gitmiyorum sadece elimde fotografcilikla ilgili profesyonel ve amator bilgilerle kendi capimda resimler cekiyorum. Suan tam ayarlari tuttarmasam da cekilen resimlerden gayet memnunum(yakinda mc resimlerini yukleyecegim ) canon d650 ve nikon d 5200 le karsilastirmlarinda (yeni baslayanlar icin ) anladigim kadariyla bana daha basarili geldi. Eger benim gibi fotografciliga baslamak isteyen kursa gitmeden birseyler yapmak isteyen varsa rahatlikla oneririm. Elimden geldigince de yardimci olmak isterim.

+ : lens degisterme geregi yok,optik 26x zoom ve sifir noktasi makro cekimi,dslr makinalarla esdeger ozellikler es deger resim kalitesi. Cok kolay kullanim,kampanyali fiyati (2800 tldrn 2000 tl ye indi teknosa ve vatanda) aksesuar bollugu (guneslik,canta , aski )

- : adi fuji oldugu icin milletten alacaginiz kotu yorumlar , ust duzeye geceginiz zaman lens degistiremeyeceksiniz, 12 mp
Hazırlanıyor...
X