Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Fuji XS-1

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Fuji XS-1

Uzun suren dslr fotograf makinasi arastirmalarim sonucunda fuji yi almaya karar verdim. Basta canon veya nikon almadigim icin pisman olsam da 2 gun icinde kullandikca pismanligim gecti. Fotograf kursuna gitmiyorum sadece elimde fotografcilikla ilgili profesyonel ve amator bilgilerle kendi capimda resimler cekiyorum. Suan tam ayarlari tuttarmasam da cekilen resimlerden gayet memnunum(yakinda mc resimlerini yukleyecegim ) canon d650 ve nikon d 5200 le karsilastirmlarinda (yeni baslayanlar icin ) anladigim kadariyla bana daha basarili geldi. Eger benim gibi fotografciliga baslamak isteyen kursa gitmeden birseyler yapmak isteyen varsa rahatlikla oneririm. Elimden geldigince de yardimci olmak isterim.

+ : lens degisterme geregi yok,optik 26x zoom ve sifir noktasi makro cekimi,dslr makinalarla esdeger ozellikler es deger resim kalitesi. Cok kolay kullanim,kampanyali fiyati (2800 tldrn 2000 tl ye indi teknosa ve vatanda) aksesuar bollugu (guneslik,canta , aski )

- : adi fuji oldugu icin milletten alacaginiz kotu yorumlar , ust duzeye geceginiz zaman lens degistiremeyeceksiniz, 12 mp

gule gule kullan CMnin guzel fotograflarini bekliyorum garaja
    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Ozan ile Melih'e sormak lazim yorum icin...
      En son düzenleyen WISHMAN; 04-07-13, 13:43.

Yorum Yap

Fuji markası dediğiniz gibi yurdumuzda bilinmeyen bir marka ama çok köklü ve iyi ürünleri vardır, bakın güncel Fuji modellerini yurtdışında araştırırsanız ne demek istediğimi daha kolay görürsünüz. Pek çok teknolojinin patent sahibidir.
        Kısacası güle güle kullanın, unutmayın fotoğrafı makine değil fotoğrafçı çeker

Yorum Yap

Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Fuji markası dediğiniz gibi yurdumuzda bilinmeyen bir marka ama çok köklü ve iyi ürünleri vardır, bakın güncel Fuji modellerini yurtdışında araştırırsanız ne demek istediğimi daha kolay görürsünüz. Pek çok teknolojinin patent sahibidir.
          Bizde makine cekerse cok ikram olur )

Yorum Yap

Wikipedia'dan kopyala yapistir tabi oh

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Wikipedia'dan kopyala yapistir tabi oh
              Şaka yapıyorsun ahahahaha

Yorum Yap

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Şaka yapıyorsun ahahahaha
                Saka tabi de kesin kopya cekmistir

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Saka tabi de kesin kopya cekmistir
                  Olm sen ne terbiyesiz arkadaşsın
                  Meslek olarak fotoğrafçı değilim, sen pepe derken biz hasselblad ile stüdyoda çalışıyorduk. Tabii biraz abarttım Karanlık oda desem korkarsın.
                  Ama sevgili ozan daha kardeşini tanımamışsın, Oled, organic CMOS patentleri var daha ne olsun. Bir dönem Nikon bayonetli makinaları vardı ki hala olabilir bilmiyorum.
                  İlk titreşim önleme falan Fujinin olayıdır aklında olsun. Fotoşıp bilmem ama fotoğrafçılık kültürüm fena değildir Üzdün beni

Yorum Yap

Olm sen ne terbiyesiz arkadaşsın
                    Meslek olarak fotoğrafçı değilim, sen pepe derken biz hasselblad ile stüdyoda çalışıyorduk. Tabii biraz abarttım Karanlık oda desem korkarsın.
                    Ama sevgili ozan daha kardeşini tanımamışsın, Oled, organic CMOS patentleri var daha ne olsun. Bir dönem Nikon bayonetli makinaları vardı ki hala olabilir bilmiyorum.
                    İlk titreşim önleme falan Fujinin olayıdır aklında olsun. Fotoşıp bilmem ama fotoğrafçılık kültürüm fena değildir Üzdün beni
                    Bak bunlar direk wikipedia'dan.

Yorum Yap

Yok yaw ayıp sana Ağlıycam işte anlaşılamıyorum....

Yorum Yap

DSCF0607.jpgDSCF0630.jpgDSCF0700.jpgDSCF0733.jpgDSCF0736.jpgDSCF0756.jpgNew_1_DSCF0151.jpgNew_1_DSCF0507.jpg

makro mod ağırlıklı resimler

Yorum Yap

Aslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş Mesajı göster

makro mod ağırlıklı resimler
                          mersoya bayildim
                          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            mersoya bayildim
                            Di mi ama supermis Bu arada gece cektiginiz resmi tripodla cektiniz degil mi?
                            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Di mi ama supermis Bu arada gece cektiginiz resmi tripodla cektiniz degil mi?
                              Evet abi tripodla cektim. Bi iki de uzun pozlama teknigiyle bi seyler cektim de simdi yuklemeyeyim onlari pek iyi olmadi ileride yuklerim.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X