Uzun suren dslr fotograf makinasi arastirmalarim sonucunda fuji yi almaya karar verdim. Basta canon veya nikon almadigim icin pisman olsam da 2 gun icinde kullandikca pismanligim gecti. Fotograf kursuna gitmiyorum sadece elimde fotografcilikla ilgili profesyonel ve amator bilgilerle kendi capimda resimler cekiyorum. Suan tam ayarlari tuttarmasam da cekilen resimlerden gayet memnunum(yakinda mc resimlerini yukleyecegim ) canon d650 ve nikon d 5200 le karsilastirmlarinda (yeni baslayanlar icin ) anladigim kadariyla bana daha basarili geldi. Eger benim gibi fotografciliga baslamak isteyen kursa gitmeden birseyler yapmak isteyen varsa rahatlikla oneririm. Elimden geldigince de yardimci olmak isterim.
+ : lens degisterme geregi yok,optik 26x zoom ve sifir noktasi makro cekimi,dslr makinalarla esdeger ozellikler es deger resim kalitesi. Cok kolay kullanim,kampanyali fiyati (2800 tldrn 2000 tl ye indi teknosa ve vatanda) aksesuar bollugu (guneslik,canta , aski )
- : adi fuji oldugu icin milletten alacaginiz kotu yorumlar , ust duzeye geceginiz zaman lens degistiremeyeceksiniz, 12 mp
+ : lens degisterme geregi yok,optik 26x zoom ve sifir noktasi makro cekimi,dslr makinalarla esdeger ozellikler es deger resim kalitesi. Cok kolay kullanim,kampanyali fiyati (2800 tldrn 2000 tl ye indi teknosa ve vatanda) aksesuar bollugu (guneslik,canta , aski )
- : adi fuji oldugu icin milletten alacaginiz kotu yorumlar , ust duzeye geceginiz zaman lens degistiremeyeceksiniz, 12 mp
Yorum Yap